kocam bana akıl hastası dedi

mandalinalimon

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
929
241
18
42
Güvenim giderek bitiyor eşime...Ne anlatırsam anlattığımı bana karşı kullanıyor.Geçende biri bana akıl hastası diyerek hakaret etti, eşime anlattım, iki gündür akıl hastası, hasta bu ya ya da ruhsal sorunun var diyor, o kadar kırıldımki anlatamam.Ben de dedimki ben seni erkek olarak görmüyorum, eğer öyle olsaydı bana böyle demek yerine gider benimkarıma nasıl böyle diyebiliyorsun derdin ona,demek istediğim en azından o kişiyi telefonla arayıp bir nedenini sormasıydı, karım,namusum vs diyor ya...Çokkırgınım çok...Hyaır anlattıklarımı bana karşı kullanmasına mı yoksa arkamda durmamasına mı üzüleyim?

Kendini savun biri sana akil hastası derse. Eşinde seni kızdırmak belki de aşağılamak için diyor olabilir önemsiz birşey diyormuş gibi davranabilirsin.

Ucuz çok .

Başkalarının size hakareti üzerinden yine sizi yaralamak .

Kim söyledi bilmiyorum ama ; size ilk akıl hastasısın diyen kişiyide haklı görüyor demek .

Ya da burdan canınızın yandığını anladı , kullanıyor .

Uyarın . Haddini hududunu bilsin !

Ucuz çok .

Başkalarının size hakareti üzerinden yine sizi yaralamak .

Kim söyledi bilmiyorum ama ; size ilk akıl hastasısın diyen kişiyide haklı görüyor demek .

Ya da burdan canınızın yandığını anladı , kullanıyor .

Uyarın . Haddini hududunu bilsin !
enacısı da bu adamla aynı evde yaşıyorum

Güvenim giderek bitiyor eşime...Ne anlatırsam anlattığımı bana karşı kullanıyor.Geçende biri bana akıl hastası diyerek hakaret etti, eşime anlattım, iki gündür akıl hastası, hasta bu ya ya da ruhsal sorunun var diyor, o kadar kırıldımki anlatamam.Ben de dedimki ben seni erkek olarak görmüyorum, eğer öyle olsaydı bana böyle demek yerine gider benimkarıma nasıl böyle diyebiliyorsun derdin ona,demek istediğim en azından o kişiyi telefonla arayıp bir nedenini sormasıydı, karım,namusum vs diyor ya...Çokkırgınım çok...Hyaır anlattıklarımı bana karşı kullanmasına mı yoksa arkamda durmamasına mı üzüleyim?

Eşiniz arızalı belli de siz de birilerinin sizi savunmasını beklemeyin, kendinizi savunmayı öğrenin. Koskoca kadınsınız çocuk gibi eşiniz birini arayıp benim karıma böyle demişsin dese utanmayacak mısınız?

"Bu akıl hastasiyla evliyim canım , haberin var mı ? Evlendiğine ve sürdürdüğüne göre sen de az akıl hastasi değilsin hani " deyin.
Aayyy sinir
...

Eşiniz arızalı belli de siz de birilerinin sizi savunmasını beklemeyin, kendinizi savunmayı öğrenin. Koskoca kadınsınız çocuk gibi eşiniz birini arayıp benim karıma böyle demişsin dese utanmayacak mısınız?[ben

ben söyleyen kişiye cevabımı verdim, çok bozuldu ama eve geldim içimiçimi yiyor, daha fazla olmalıydı tepkim dedim, eşime dedim bir telefonla arasan da sorsan, eşim de ben soramam dedi

Ya lap diye bir yuvayı dağıtmak kolay değil ama ben terk ederdim ya. Boşanmasam da ailemin yanına giderdim bir süre. İyice süründürüp pişman etmeden de dönmezdim. Çok kırılırdım çünkü.

Büyük bir düşmanınla aynı evde yaşıyor gb... Yoldaşın sırdaşın destekçin olması gereken kişi elle bir olup size aynı şekilde davranıyor, kabul edilemez. Eşiniz olgunluğa ulaşamamış basit biri ne yazık ki. Değişir mi ya da anlar mı bilemiyorum ama devam edecekseniz çoook uzun bir süre hiçbir paylaşımda bulunmayın, dert anlatmayın, hal hatır sormayın. Size hakaret eden kişiyle ağız birliği yapmış bir insanın yoldaşlığına ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum

Eşinin o kişiyi arayıp da hesap sormasını beklemek biraz çocukça geldi bana.
Küçük çocuğu olsanız tamam.Ya da o kişi sizin haysiyetinize namusunuza dil uzatsa koparmalı o dili.Ama akıl hastası demiş.
Eşin evet biraz dangoz,hakareti haklı gösteren hiçbir sebep olamaz.
Güvenmemekte de sonsuz haklısın.

.

Büyük bir düşmanınla aynı evde yaşıyor gb... Yoldaşın sırdaşın destekçin olması gereken kişi elle bir olup size aynı şekilde davranıyor, kabul edilemez. Eşiniz olgunluğa ulaşamamış basit biri ne yazık ki. Değişir mi ya da anlar mı bilemiyorum ama devam edecekseniz çoook uzun bir süre hiçbir paylaşımda bulunmayın, dert anlatmayın, hal hatır sormayın. Size hakaret eden kişiyle ağız birliği yapmış bir insanın yoldaşlığına ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum
çok zor aynı evde yaşamak, hem en yakınımda hem de düşmanlık yapıyo

Back
X