Saygı lafları oluyordu bu en ağırı oldu. Şimdi gel yanıma yat gelsene diye çağırıyor ama gitmedim gitmekte istemiyorumİlk defa mı bu kadar saygısız davrandı yoksa hep mi saygısızdı?
Yanına çağırdı gel yanıma uzan diye. Saygısız lafları olduğu için bunda heralde taştı bende.Bazı şeyleri bu kadar kafanıza takmayın , evet çok yanlış bi söylem kırmış sizi ama şimdi bunu dedi diye hemen eşinizi boşayın falan denilmez, alttan alın belki gergin sinirlidir , evlilikler kolay değil , her zaman her anınınız bir anınızı tutmaz , eşinizde insan evladı kusursuz değil canı sıkılmıştır ağzından çıkıvermiştir olabilir böyle şeyler çok büyütmeyin bence , üzüldüğünüzü belli edin gelir özür diler zaten eminim
Tavrınızı korumalısınız. Bi daha bu şekilde davranmamalı. Tepkinizi koyunSaygı lafları oluyordu bu en ağırı oldu. Şimdi gel yanıma yat gelsene diye çağırıyor ama gitmedim gitmekte istemiyorum
Çocuk var mı?Saygı lafları oluyordu bu en ağırı oldu. Şimdi gel yanıma yat gelsene diye çağırıyor ama gitmedim gitmekte istemiyorum
Bugün evliliğinin 2 yılı evlilik yıldönümüzdü bende dedim gel dışarı kutlamaya gidelim bir tane küçük pasta alalım bir mum üfler yada bir kahve içmeye gidelim dedim. Kızdı bana ne gerek var falan heveslendim ama dedim yok falan diyince bende ağladım özel günlerimizi önemli kılmıyorsun diye ve bana şunu dedi. ALLAH BANA SENİN GİBİ BİR BELA VERMİŞ AL BUNUNLA UĞRAŞ DEMİŞ. insanın içinde herşey biran da koparmı koparmış. Benimde koptu
Ne kadar iyimsersiniz . En özel günde canı sıkılan insanin eşine allah senin gibi bela vermiş lafı gayet büyütulebilir bi cumle.Bazı şeyleri bu kadar kafanıza takmayın , evet çok yanlış bi söylem kırmış sizi ama şimdi bunu dedi diye hemen eşinizi boşayın falan denilmez, alttan alın belki gergin sinirlidir , evlilikler kolay değil , her zaman her anınınız bir anınızı tutmaz , eşinizde insan evladı kusursuz değil canı sıkılmıştır ağzından çıkıvermiştir olabilir böyle şeyler çok büyütmeyin bence , üzüldüğünüzü belli edin gelir özür diler zaten eminim
Evet 6 aylık dünya tatlısı bir kızım varÇocuk var mı?
E napsın boşasın o zaman adamı ne diyelim, sizin eşiniz size dese boşayacaksınız sanırım adamı hemen , evet yanlış kelime kullanmış ama sinirle çıkmıştır pişman dur diyorum zatenNe kadar iyimsersiniz . En özel günde canı sıkılan insanin eşine allah senin gibi bela vermiş lafı gayet büyütulebilir bi cumle.
Evlilikler kolay değil ama bazı cümleler de yenilir yutulur cinsten değil
Allah bağışlasın,eşiniz hep böylemiydi yoksa stresli olduğu bir dönemde mi?Tabi ki yaptığı şey affedilir cinsten değil ama derinde yatan bir sebep var mı acaba?Evet 6 aylık dünya tatlısı bir kızım var
Eşim taksici geceleri geliyor. Geceleri gidiyor. Oturdum ağladım senimi aldattım sana kötülük ne yaptım diye o an sinirle hem konuştum hem ağladım. Sonra gelip konuşmaya çalışıyor falan yok ben konuşmak istemiyorum sohbet etmeye çalışıyor batıyor banaNe kadar iyimsersiniz . En özel günde canı sıkılan insanin eşine allah senin gibi bela vermiş lafı gayet büyütulebilir bi cumle.
Evlilikler kolay değil ama bazı cümleler de yenilir yutulur cinsten değil
Amin.. Böyle söyler ama bu kadar ağır demedi hiç bana. Dedim ben sana naptım söyle diye nasıl belayım.. ee dedim de noldu dedim de belamı oldun falan filanAllah bağışlasın,eşiniz hep böylemiydi yoksa stresli olduğu bir dönemde mi?Tabi ki yaptığı şey affedilir cinsten değil ama derinde yatan bir sebep var mı acaba?
Dilin kemiği yok işte,hâlâ daha ne dediğinin farkında değil.Amin.. Böyle söyler ama bu kadar ağır demedi hiç bana. Dedim ben sana naptım söyle diye nasıl belayım.. ee dedim de noldu dedim de belamı oldun falan filan
Yok çok şükür iyi durumumuz. Ben bir firmanın ingiltere temsilcisiyim. Evden çalışıyorum. Eşim taksici ama taksi bizim o 20 bin kazanıyor ben 10-15 bin evimiz kira değil. Yani maddi bir sıkıntımız da yokMaddi sıkıntılar mı var acaba? (Hödüklükten bağımsız)
Ben boşanmaktan bahsetmedim yalniz? Hoşgörülu olunamayacak bi durum diyorum. Alttan al, hoşgör sinirle söylemiştir gergindir vs vb bahanesini kabul edemem ben edemem yani. Tartışma anında sinirle söylenen bi cunle gibi gelmiyor bana hele esi ağlarken bunu söyleyen bi adamın ciddî pişman olacağını sanmamE napsın boşasın o zaman adamı ne diyelim, sizin eşiniz size dese boşayacaksınız sanırım adamı hemen , evet yanlış kelime kullanmış ama sinirle çıkmıştır pişman dur diyorum zaten
Maddi durumunuz baya iyi keşke luksunu isteseydiniz istemeyenin degeri de olmuyo malumYok çok şükür iyi durumumuz. Ben bir firmanın ingiltere temsilcisiyim. Evden çalışıyorum. Eşim taksici ama taksi bizim o 20 bin kazanıyor ben 10-15 bin evimiz kira değil. Yani maddi bir sıkıntımız da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?