Kötü olmus. Boşanın demiyorum ama bidaha sinirle de olsa böyle bosbogazlik yapamayacağının dersini verin.Gayet makul istekleriniz cevabı asla bu olmamalıydıEşim taksici geceleri geliyor. Geceleri gidiyor. Oturdum ağladım senimi aldattım sana kötülük ne yaptım diye o an sinirle hem konuştum hem ağladım. Sonra gelip konuşmaya çalışıyor falan yok ben konuşmak istemiyorum sohbet etmeye çalışıyor batıyor bana
Yok.. hatta dedim çocukla ilgilen evini temiz tutayım. Sana destek olayım ama Allahın belası olayım diye. Maddi sıkıntımız da yok çok şükür.Tartışmanızın öncesi var mı ? Eşinizin söylediği sözü hoş görmüyorum , yanlış anlaşılmasın.
Maddi açıdan sıkıntıda mısınız şu sıralar ? Cebinde yeterli parası olmadığı için en başta evde kalmak istemiş olabilir mi ?
Ben de öyle düşündüm.Maddi durumunuz baya iyi keşke luksunu isteseydiniz istemeyenin degeri de olmuyo malum
Yanına çağırdı gel yanıma uzan diye. Saygısız lafları olduğu için bunda heralde taştı bende.
E napsın o zaman kadın aynı evde 2 düşman olsun çocuk hatrına birbirlerine mi katlansınlar , ben kadına aman boşver demiyorum biraz konuşmasın adam pişman olup özür diler diyorum , dilemezse de kadın gerisini kendi bilir ya gider ya kalır , burdaki herkes pamuklara sarılmış evlilik anlayış saygı içinde olur ama bazen sinirle ansızın ağızdan neler çıkıyor , öyle bi diyosunuz ki sanki ben aman kadın sussun dedim ki asla öyle bişey demedim ama aynı evin içinde düşman olmasınlar diyorumBen boşanmaktan bahsetmedim yalniz? Hoşgörülu olunamayacak bi durum diyorum. Alttan al, hoşgör sinirle söylemiştir gergindir vs vb bahanesini kabul edemem ben edemem yani. Tartışma anında sinirle söylenen bi cunle gibi gelmiyor bana hele esi ağlarken bunu söyleyen bi adamın ciddî pişman olacağını sanmam
O yüzden değerim olmuyor sanırım. Çalışmayıp üstüne heralde onun parasını yiyip içmeliydim o zaman kıymetim bilinirdiMaddi durumunuz baya iyi keşke luksunu isteseydiniz istemeyenin degeri de olmuyo malum
Estağfurullah.. zaten sessiz sessiz ağlamadım da işten geldi 6 saat uyudu zaten bende o sıra işlerimi hallettim kızımla oynadım kızım uyudu kalktı falan bende gittim uyandırdım artık bende sıkıldım birde özel günümüz dedim hadi kalk canım sıkılıyor gel birşeyler yapalım dedim yok mok diyince ağladım sonra bunları söyledi. Naptım da böyle dedin diyorum bişey yapmadın diyor bişey yapmadıysan neden söyledin diyorum ee dedim de noldu öylemi oldun diyorYanlış anlamayın ama siz bu kadar sakin olup sessiz sessiz ağlarken böyle bir şey dediğini düşünmüyorum.
Haklı ve hoş bulmuyorum asla ama siz de sabrını tüketmiş olabilir misiniz acaba diye düşünmedim değil.
Yok direk kadın özür dilesin bence nasılsa ağzından çıkıvermiş adamın.Bazı şeyleri bu kadar kafanıza takmayın , evet çok yanlış bi söylem kırmış sizi ama şimdi bunu dedi diye hemen eşinizi boşayın falan denilmez, alttan alın belki gergin sinirlidir , evlilikler kolay değil , her zaman her anınınız bir anınızı tutmaz , eşinizde insan evladı kusursuz değil canı sıkılmıştır ağzından çıkıvermiştir olabilir böyle şeyler çok büyütmeyin bence , üzüldüğünüzü belli edin gelir özür diler zaten eminim
Ya bi boş yapma yaYok direk kadın özür dilesin bence nasılsa ağzından çıkıvermiş adamın.
E napsın o zaman kadın aynı evde 2 düşman olsun çocuk hatrına birbirlerine mi katlansınlar , ben kadına aman boşver demiyorum biraz konuşmasın adam pişman olup özür diler diyorum , dilemezse de kadın gerisini kendi bilir ya gider ya kalır , burdaki herkes pamuklara sarılmış evlilik anlayış saygı içinde olur ama bazen sinirle ansızın ağızdan neler çıkıyor , öyle bi diyosunuz ki sanki ben aman kadın sussun dedim ki asla öyle bişey demedim ama aynı evin içinde düşman olmasınlar diyorum
Ne alaka öyle bişey mi dedim ben nerenizle anlıyosunuz sizalttan al dediniz yahu daha ne diyeceksiniz.
boşanmalık durum değil demek başka alttan al demek başka..
niye alttan alsın mesela? adam her oto moka sinirlendiğinde hakaret edebilsin hırsını kadından çıkarabilsin diye mi alttan alsın?
erkek cinsi alttan alınır diye mi alttan alsın yoksa?
Çıks kadın kendini destek olucam diye kaç parçaya bölünür. Ama kıymeti olmaz. Birde üstüne üstlük Allahın cezası olur...!Para var huzur yok dedikleri bu olsa gerek
Ne alaka öyle bişey mi dedim ben nerenizle anlıyosunuz siz
Hep söylüyordu ama birşey desinde bende gidip barışıyım diyordum. Altın alıyım bende kafasındayım. Ama bu laf çoook ağır oldu bana. Resmen biranda kafa yapım değişti ağlıyordum ve durdum bunu için mi ağlıyorum diyeBen onu bilmiyorum. Taviz,tavizi doğurur. Net... Bugün bunu diyip,siz de alttan alır,tepkinizi koymazsanız,iki öpücüğe tav olursanız,yarın öbür gün daha beter laflar duyarsınız.
Sadece barışılsın,kadın daha fazla trip atmasın diye dilenen özürler vardır. Samimi değildir asla...
Size tavsiyem hatasını gerçekten anlamasını sağlayın. Hatasını anlamadan özür dileyen erkek,bunu mutlaka tekrarlıyor.
Lütfen gönderime yorum yapmayın.. teşekkür ederim iyi gecelerYa bi boş yapma ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?