Kocam bana Allahın belası dedi

Kötü olmus. Boşanın demiyorum ama bidaha sinirle de olsa böyle bosbogazlik yapamayacağının dersini verin.Gayet makul istekleriniz cevabı asla bu olmamalıydı

O
Yok.. hatta dedim çocukla ilgilen evini temiz tutayım. Sana destek olayım ama Allahın belası olayım diye. Maddi sıkıntımız da yok çok şükür.
Sonra geldi gel yanıma yat bak sensiz yatmıyorum falan filan gitmedim cevap bile vermedim kendi gitti yattı sonra

Maddi durumunuz baya iyi keşke luksunu isteseydiniz istemeyenin degeri de olmuyo malum
Ben de öyle düşündüm.
"Bir küçük pasta alalım'" cümlesi bana "mini minnoştur o minnoşkos"tan daha çok "hem çok masraf etmeyelim hem de bir anı olur,gönlüm olur"ricası,beklentisi gibi gelmişti.:/

Yanına çağırdı gel yanıma uzan diye. Saygısız lafları olduğu için bunda heralde taştı bende.

E napsın o zaman kadın aynı evde 2 düşman olsun çocuk hatrına birbirlerine mi katlansınlar , ben kadına aman boşver demiyorum biraz konuşmasın adam pişman olup özür diler diyorum , dilemezse de kadın gerisini kendi bilir ya gider ya kalır , burdaki herkes pamuklara sarılmış evlilik anlayış saygı içinde olur ama bazen sinirle ansızın ağızdan neler çıkıyor , öyle bi diyosunuz ki sanki ben aman kadın sussun dedim ki asla öyle bişey demedim ama aynı evin içinde düşman olmasınlar diyorum

Estağfurullah.. zaten sessiz sessiz ağlamadım da işten geldi 6 saat uyudu zaten bende o sıra işlerimi hallettim kızımla oynadım kızım uyudu kalktı falan bende gittim uyandırdım artık bende sıkıldım birde özel günümüz dedim hadi kalk canım sıkılıyor gel birşeyler yapalım dedim yok mok diyince ağladım sonra bunları söyledi. Naptım da böyle dedin diyorum bişey yapmadın diyor bişey yapmadıysan neden söyledin diyorum ee dedim de noldu öylemi oldun diyor

Yok direk kadın özür dilesin bence nasılsa ağzından çıkıvermiş adamın.

Bu arada çok şükür durumumuz iyi yazmışım..sanki herşey tamda durumumuz da iyi der gibi .. Ne saçma yazmışım iyi olunca şükür daha sıkıntı yok o varsa diğerleri önemsiz gibi

alttan al dediniz yahu daha ne diyeceksiniz.
boşanmalık durum değil demek başka alttan al demek başka..
niye alttan alsın mesela? adam her oto moka sinirlendiğinde hakaret edebilsin hırsını kadından çıkarabilsin diye mi alttan alsın?
erkek cinsi alttan alınır diye mi alttan alsın yoksa?

Sıkmayın canınızı. Fitilleyen bişeyler olmuş belli. Haklı çıkarmaz dediğini. Araya soğukluk girdimi düzelmez. Tavrınızı koruyun ama uzatmayın da

Ne alaka öyle bişey mi dedim ben nerenizle anlıyosunuz siz

Kafaya takılmayacak bir durum değil.Daha ikinci yılınız.Üstelik çok şey de istememişsiniz.Bence bu tür durumlarda sert tepki göstermek lazım,yaptığına pişman olmalı.Tavrınızı belli edin.

Ben onu bilmiyorum. Taviz,tavizi doğurur. Net... Bugün bunu diyip,siz de alttan alır,tepkinizi koymazsanız,iki öpücüğe tav olursanız,yarın öbür gün daha beter laflar duyarsınız.

Sadece barışılsın,kadın daha fazla trip atmasın diye dilenen özürler vardır. Samimi değildir asla...
Size tavsiyem hatasını gerçekten anlamasını sağlayın. Hatasını anlamadan özür dileyen erkek,bunu mutlaka tekrarlıyor.

Hep söylüyordu ama birşey desinde bende gidip barışıyım diyordum. Altın alıyım bende kafasındayım. Ama bu laf çoook ağır oldu bana. Resmen biranda kafa yapım değişti ağlıyordum ve durdum bunu için mi ağlıyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…