Kocam bana Allahın belası dedi

Hep söylüyordu ama birşey desinde bende gidip barışıyım diyordum. Altın alıyım bende kafasındayım. Ama bu laf çoook ağır oldu bana. Resmen biranda kafa yapım değişti ağlıyordum ve durdum bunu için mi ağlıyorum diye
Alın işte tam da dediğim gibi olmuş. Unutmayın, kaldırdığınız her g..ün pilotu sizsiniz. Kusura bakmayın biraz ağır oldu ama sahiden de öyle. Kendinize değer verin biraz yahu.

Ne alaka öyle bişey mi dedim ben
Yazdıklarınızdan da haberiniz yok sizin çok hakaret yiyip alttan aldığınızdan kafa yapmış olabilir. Kendiniz çirkin sözleri alttan alabilirsiniz başkalarına saçma sapan tavsiyelerde bulunmayın bari. Gurursuzluğunuzla mutluluklar size.

Bir tepki koyun ağlamak dışında, ilişkinin başında saygıyı korumak ve devamını sağlamak için bu çok önemli.
Bazen şakayla karışık bazen ciddi şekilde kırıcı sözler ağızdan çıkabiliyor ama karşılığında yaptırım görmezsek saygı sınırları kalmıyor, kırıcı olmak daha kolay hale geliyor.
Mutlaka bir yaptırım düşünün ve arkasında durun, umarım sorununuz büyümez.

Bazıları sinirle söylemiştir yazmış ama ben tam tersi düşünüyorum gerçek düşünceleri bence, hatta hayatında başka biri bile olabilir, biraz ağlayıp sitem ettin diye Allah belanı versin diyorsa size Sabrı yok. üstelik 'bununla' demiş kucumsuyor saygisiz

O yüzden değerim olmuyor sanırım. Çalışmayıp üstüne heralde onun parasını yiyip içmeliydim o zaman kıymetim bilinirdi
Elinizde imkan varken isteyin bence eskiler derlerya erkeğin iki kaşığı varsa birini kiracaksin sizinki o hesap simariklar kazaniyobu devirde

Ayrıl yazmışlar. Cidden şaşırdım. Söylediği ağır evet ama konuyu çözmeye çalışmak daha iyi olacaktır belki. Küçük bir bebek var sonuçta. Eşinizin gelip konuşmasını bekleyin ve derdinizi anlatın saygısini koruması gerektiğini anlasin.

Ben de öyle düşündüm.
"Bir küçük pasta alalım'" cümlesi bana "mini minnoştur o minnoşkos"tan daha çok "hem çok masraf etmeyelim hem de bir anı olur,gönlüm olur"ricası,beklentisi gibi gelmişti.:/
Bencede aylik evime 30 35 bin girse tatil bike isterim😆

Hemen boşan demeyi bende doğru bulmuyorum elzem durumlar haricinde. Hele sanal ortamda kolay kolay boşan demem. Size söylediği bu lafın yanlış olduğunu ve bir daha söylememesi gerektiğini öğrenmesi gerekiyor. Karşısında güçlü durarak tepkinizi koymalısınız.

Bazı şeyleri bu kadar kafanıza takmayın , evet çok yanlış bi söylem kırmış sizi ama şimdi bunu dedi diye hemen eşinizi boşayın falan denilmez, alttan alın belki gergin sinirlidir , evlilikler kolay değil , her zaman her anınınız bir anınızı tutmaz , eşinizde insan evladı kusursuz değil canı sıkılmıştır ağzından çıkıvermiştir olabilir böyle şeyler çok büyütmeyin bence , üzüldüğünüzü belli edin gelir özür diler zaten eminim
Bugün allahın belası yarın s. tir git sonra o.pu uzar gider.

Saygılı insan olsa ilk saygısızlığı allahın belası mı olurdu sizce. Çok iyimsersiniz. Tabiki boşanılmaz ama hayatta böyle geçmez. Tavrını çook net vermeli

cok kirici tavrinizi koruyun ama hep böyleyse saygisiz kirici cümleleri varsa düsünün derim. Bu ne demek ya sanki altindan kemer istemizsiniz ne var bir kahvede heralde kocanizin sinirli anina denk gelmissiniz

Alın işte tam da dediğim gibi olmuş. Unutmayın, kaldırdığınız her g..ün pilotu sizsiniz. Kusura bakmayın biraz ağır oldu ama sahiden de öyle. Kendinize değer verin biraz yahu.
Allahim ne güzel söz bu 🤣 utanmasam gidip whatsapp insta profilime yapıştıricim

Bazı şeyleri bu kadar kafanıza takmayın , evet çok yanlış bi söylem kırmış sizi ama şimdi bunu dedi diye hemen eşinizi boşayın falan denilmez, alttan alın belki gergin sinirlidir , evlilikler kolay değil , her zaman her anınınız bir anınızı tutmaz , eşinizde insan evladı kusursuz değil canı sıkılmıştır ağzından çıkıvermiştir olabilir böyle şeyler çok büyütmeyin bence , üzüldüğünüzü belli edin gelir özür diler zaten eminim
Tabi hepimiz her gün birbirimize bela okuruz. Olur arada öyle şeyler.

Hepinize çok teşekkür ederim... özellikle konuşmicam cevap vermicem sabahta işe giderken oyum nerde buyum nerde dedi cevap bile vermedim kahvaltısınıda hazırlamadım. Birde giderken konuşmicakmısın dedi ben allahın belası boşver konuşma benimle dedim . Senin sorunun benim sorunum değil dedi o nedemekse

Back
X