- 23 Temmuz 2014
- 6.480
- 17.773
- 448
Kimin boş yaptığını çok net gördük biz burada merak etme sen.Ya bi boş yapma ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimin boş yaptığını çok net gördük biz burada merak etme sen.Ya bi boş yapma ya
Alın işte tam da dediğim gibi olmuş. Unutmayın, kaldırdığınız her g..ün pilotu sizsiniz. Kusura bakmayın biraz ağır oldu ama sahiden de öyle. Kendinize değer verin biraz yahu.Hep söylüyordu ama birşey desinde bende gidip barışıyım diyordum. Altın alıyım bende kafasındayım. Ama bu laf çoook ağır oldu bana. Resmen biranda kafa yapım değişti ağlıyordum ve durdum bunu için mi ağlıyorum diye
Güzel sözmüş çok hoşuma gittiAlın işte tam da dediğim gibi olmuş. Unutmayın, kaldırdığınız her g..ün pilotu sizsiniz. Kusura bakmayın biraz ağır oldu ama sahiden de öyle. Kendinize değer verin biraz yahu.
Bu gidişte sonuç budur
Yazdıklarınızdan da haberiniz yok sizin çok hakaret yiyip alttan aldığınızdan kafa yapmış olabilir. Kendiniz çirkin sözleri alttan alabilirsiniz başkalarına saçma sapan tavsiyelerde bulunmayın bari. Gurursuzluğunuzla mutluluklar size.Ne alaka öyle bişey mi dedim ben
Elinizde imkan varken isteyin bence eskiler derlerya erkeğin iki kaşığı varsa birini kiracaksin sizinki o hesap simariklar kazaniyobu devirdeO yüzden değerim olmuyor sanırım. Çalışmayıp üstüne heralde onun parasını yiyip içmeliydim o zaman kıymetim bilinirdi
Bencede aylik evime 30 35 bin girse tatil bike isterimBen de öyle düşündüm.
"Bir küçük pasta alalım'" cümlesi bana "mini minnoştur o minnoşkos"tan daha çok "hem çok masraf etmeyelim hem de bir anı olur,gönlüm olur"ricası,beklentisi gibi gelmişti.:/
Ben pastayı eve çağırırdim o gelsin ben niye gideyim derdim. Fakir aklı işte:)))Bencede aylik evime 30 35 bin girse tatil bike isterim![]()
Pastayida yemek uygulamalardan kodla cagirirsaniz tam fakir aklı bende öyleyim çünküBen pastayı eve çağırırdim o gelsin ben niye gideyim derdim. Fakir aklı işte:)))
Bugün allahın belası yarın s. tir git sonra o.pu uzar gider.Bazı şeyleri bu kadar kafanıza takmayın , evet çok yanlış bi söylem kırmış sizi ama şimdi bunu dedi diye hemen eşinizi boşayın falan denilmez, alttan alın belki gergin sinirlidir , evlilikler kolay değil , her zaman her anınınız bir anınızı tutmaz , eşinizde insan evladı kusursuz değil canı sıkılmıştır ağzından çıkıvermiştir olabilir böyle şeyler çok büyütmeyin bence , üzüldüğünüzü belli edin gelir özür diler zaten eminim
Allahim ne güzel söz buAlın işte tam da dediğim gibi olmuş. Unutmayın, kaldırdığınız her g..ün pilotu sizsiniz. Kusura bakmayın biraz ağır oldu ama sahiden de öyle. Kendinize değer verin biraz yahu.
Tabi hepimiz her gün birbirimize bela okuruz. Olur arada öyle şeyler.Bazı şeyleri bu kadar kafanıza takmayın , evet çok yanlış bi söylem kırmış sizi ama şimdi bunu dedi diye hemen eşinizi boşayın falan denilmez, alttan alın belki gergin sinirlidir , evlilikler kolay değil , her zaman her anınınız bir anınızı tutmaz , eşinizde insan evladı kusursuz değil canı sıkılmıştır ağzından çıkıvermiştir olabilir böyle şeyler çok büyütmeyin bence , üzüldüğünüzü belli edin gelir özür diler zaten eminim