Bacım bağlanma büyüsü mü istiyorsun bizde öyle hünerler yok yanlış yerdesin. Böyle yazdım diye bi büyücü bulmaya kalkışma sakın. Adam senin yanındayken başkasına aşık olmuş senden vazgeçmiş. Bunu kabullen ve yoluna bak bence. Senden geçmiş adamı kendine tekrar bağlamak için burada konu açman kendine ne kadar az değer verdiğini göstermiş.Değerini bil gurulu ol. Kocan olacak adam da Allahından bulsun.boşanmak istiyor
ne yapacağımı bilmiyorum
onu eve bağlamak için ne yapmalıyım
yardım edin
Senin yuvan yok.aşk nedir ki? 2 gün sonra oda bitecek. yuvamı niye yıkıyım
boşanmak istiyor
ne yapacağımı bilmiyorum
yardım edin
Önce silkinip kendinize gelin. Başkasına aşık olan birine dürüstlüğü icin teşekkür edin hayatınızdan çıkarın ve kurtulun.boşanmak istiyor
ne yapacağımı bilmiyorum
yardım edin
Hazmetmek çok zor ama,çocuğunuzun babası olarak kalsın,sizde başkasını seversiniz,değer görürsünüz,20 yıl önce babam anneme söylemişti,annemi zorla eve getirdik 10 yaşındaydım,psikolojimiz bozuldu,ikisi de hep mutsuzdu,annemi getirdik diye bin pişmanım belki çok mutlu hayatı olacaktı,ömür geçti gitti bırakın gitmiş zaten sizdeno benim kocam. çocuğumun babası.
Bence çok üzerine düşme sal onu önemsemiyormuş gibi yap ablam öyle yaptı suan çok pişmanBaşkasını seven adama semerde vursaniz baglanmaz.salin gitsin
Yahu benim kocam degil herkes bana yazıyorBence çok üzerine düşme sal onu önemsemiyormuş gibi yap ablam öyle yaptı suan çok pişman
Yanlışlıkla yaptımYahu benim kocam degil herkes bana yazıyor
uhu daha hesaplı
Koskoca aşık kocayı uhu tutar mı?
Koca elden gidiyeah!!
Bir mikroptan arınır gibi arın canım eve baglamak ne. Neden kendını kucultuyosun baskasına asık bir insanı neden ıstıyosun. Hem sanıyor musun onla mutlu olacak sana ihanet eden ona da ihanet eder unutma. Ama boylr bir adamı asla isteme. Sen eve baglamak ıcın adımlar atınca kendını iyice bir halt sanacak yapmaboşanmak istiyor
ne yapacağımı bilmiyorum
yardım edin
İğtençççO degil de adet kani buyusu diye bisi okudum gecende buradaydi sanirim.domuz yagi ne ki adetli pedi suya batirip iciriyorlarmis adama adam bi daha gitmiyormus.öldürecekler adamlari eve baglicaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?