Sinir olmus bi sekilde soyluyirÜslubu nasıl söylerken? Yani ciddi bir şekilde mi söylüyor?
Sevgilimde beni tipsizim diye severde:) ciddi yönden düşünürsek kırıcı olabilir. Ama böyle sinir etmek için falansa diye şey yaptım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinir olmus bi sekilde soyluyirÜslubu nasıl söylerken? Yani ciddi bir şekilde mi söylüyor?
Sevgilimde beni tipsizim diye severde:) ciddi yönden düşünürsek kırıcı olabilir. Ama böyle sinir etmek için falansa diye şey yaptım?
Bilmiyorum acaba oylemiSeni ölesiye kıskanıyo bence. Cevap olarak seni evlenmeye ikna ettiysem var demek ki bişeyler kocacım de. takma kafana.
evet büyük ihtimal öyle o kadar çok belirtme gereği duyması tuhaf sen kendini güzel bulma istiyodur, çirkin bile olsan , kimse kıskandıgı bir tarafı olmadıgı birine sıkça çirkinsin deyip durmaz.Bilmiyorum acaba oylemi
Bence de harca canım aklı başına gelsin paralar gidince. Tipsizmisim tiplenmeye harcıyorum dersin. Canim bence bunlar tamamen kocanın kendini senden asagida görmesi. O yüzden özgüvenini yok etmek için sana bunu yapıyor. Kendini sana yakistirmiyordur aslındaArkadaslar merhaba ben ustuste2 dogum yapmis buyugu 2 yasinda kucugu 6 aylik cocuklarim var buna ragmen cirkin oldugumu soyleyemem dogru durust hic kilo almadim çok bakimliyim evin icinde bile esim gelince suslenirim is yerim nisantasindaydi ve giyinip cikinca insanlar dönüp bakarlardi buna ragmen esim beni hic begenmiyor simdiye kadar 1 kere iltifat etmedi ufak bir kavgamizda tartismamizda tipsiz cirkin deyip beni deli ediyor o bana soyleyince bende basiyorum kalayi tabi anladi artik beni sinir edecegi noktayi surekli soyler oldu butun ozguvenimi yerle bir ediyor bende oyle dedikce kozmetige giyime harcadikca harcar oldum sasirdim nasil davranamiyim
Küfür demek değil mi:) hani bağrıyorum küfrediyorum falan anlamında :/Basiyorum kalayi ilkkez duydum ama cook hosuma gitti...guldummm:))))))
Sevgili nazik kibar bayan Niye siz ve etrafinizdakiler guzel turkcemizi muthis bir sekildemi kullaniyorsunuz veya hic argo kelime kullanmiyomusunuz cok yapayy bence arada relax olmak iyidir tatlim' basiyorum kalayi' sozunu ilk kez bi kadindan duyuyorum
Yani bende ona diyorum bagirarak sen kendine bak falan vs vsKüfür demek değil mi:) hani bağrıyorum küfrediyorum falan anlamında :/
Arkadaslar merhaba ben ustuste2 dogum yapmis buyugu 2 yasinda kucugu 6 aylik cocuklarim var buna ragmen cirkin oldugumu soyleyemem dogru durust hic kilo almadim çok bakimliyim evin icinde bile esim gelince suslenirim is yerim nisantasindaydi ve giyinip cikinca insanlar dönüp bakarlardi buna ragmen esim beni hic begenmiyor simdiye kadar 1 kere iltifat etmedi ufak bir kavgamizda tartismamizda tipsiz cirkin deyip beni deli ediyor o bana soyleyince bende basiyorum kalayi tabi anladi artik beni sinir edecegi noktayi surekli soyler oldu butun ozguvenimi yerle bir ediyor bende oyle dedikce kozmetige giyime harcadikca harcar oldum sasirdim nasil davranamiyim
Yani bende ona diyorum bagirarak sen kendine bak falan vs vs
Kendi brad pitt miymişArkadaslar merhaba ben ustuste2 dogum yapmis buyugu 2 yasinda kucugu 6 aylik cocuklarim var buna ragmen cirkin oldugumu soyleyemem dogru durust hic kilo almadim çok bakimliyim evin icinde bile esim gelince suslenirim is yerim nisantasindaydi ve giyinip cikinca insanlar dönüp bakarlardi buna ragmen esim beni hic begenmiyor simdiye kadar 1 kere iltifat etmedi ufak bir kavgamizda tartismamizda tipsiz cirkin deyip beni deli ediyor o bana soyleyince bende basiyorum kalayi tabi anladi artik beni sinir edecegi noktayi surekli soyler oldu butun ozguvenimi yerle bir ediyor bende oyle dedikce kozmetige giyime harcadikca harcar oldum sasirdim nasil davranamiyim