• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam bana tipsiz diyor

Arkadaslar merhaba ben ustuste2 dogum yapmis buyugu 2 yasinda kucugu 6 aylik cocuklarim var buna ragmen cirkin oldugumu soyleyemem dogru durust hic kilo almadim çok bakimliyim evin icinde bile esim gelince suslenirim is yerim nisantasindaydi ve giyinip cikinca insanlar dönüp bakarlardi buna ragmen esim beni hic begenmiyor simdiye kadar 1 kere iltifat etmedi ufak bir kavgamizda tartismamizda tipsiz cirkin deyip beni deli ediyor o bana soyleyince bende basiyorum kalayi tabi anladi artik beni sinir edecegi noktayi surekli soyler oldu butun ozguvenimi yerle bir ediyor bende oyle dedikce kozmetige giyime harcadikca harcar oldum sasirdim nasil davranamiyim

Kendiniz söylemişsiniz zaten, kızdırmak için yapıyor.

Ayrıca kıyafet ve kozmetikle tip kazanılmıyor. Kendinize güveniniz anneliğiniz, kadınlığınız, insanlığınızla yğkselsin. Öte taraftan eskilerin sözü vardır:

- güvenme güzelliğine bir sivilce yeter...

siz de biliyorsunuz ki
sizi kızdırmak için söylüyor amacına ulaşmış oluyor,
gerçi yüz ifadesi çok önemli böyle söylerken gıcık gıcık mı söylüyor ciddi ciddi mi bunun ayrımına siz varabilirsiniz,,
ayrıca sensin çirkin diyin basın kahkahayı
:confused:

Sen de bir daha sana çirkin derse cevaben sanki sen Richard Armitage'sın de :D Bu ismi kendi beğendiğin kişiye göre değiştirebilirsin pek tabi. ;P

Şaka bir yana Mevla'm herkese bir güzellik vermiştir. Güzellik insanın kendi gözlerinin görmek istediğidir bence. Bu çıkarımla çirkin olan siz değil eşinizin düşüncesi ve tavrıdır (!)

karşıma bakınca benden daha çirkini görmek inan rahatsız ediyor anlıyorum seni diye yanıt verin:) bakalım ne dicek.

Bi arkadaşın daha konusu vardı kadın hamile ama eşi ona çirkinsin falan diye söyleniyordu. Hatta avatarı eşi ile fotosuydu bu arkadaşın. Eşini görseydiniz hani insanın on gönlü olsa birini vermez, kadın da hamile ve eşofmanlı haliyle bile su gibi güzel. Demem o ki kompleksten saçmalıyordur eşin ciddiye alma ki o da kızdığını düşünüp bu davranışın suyunu çıkarmasın

benim eşimde kızlarımızı çirkinin kızları diye sever.Ben güler geçerim hatta haklısın babaları çirkin derim şakalaşırız ... normalde beni çok beğendiğini bilirim bu yüzden takılmam sizde beğenildiğinizi hissediyorsanız takılmayın hatta ayna istermisin diyip onu tiye alın... siz sinir olacağınıza o deli olsun...:KK53:

Canim olumsuz yorumlari dikkate alma bosan demek kolay basina gelmeyince insan anlamiyor hele bide cocuk var sen Allaha dua et bol bol ya vedud ya cami esmalarini cek bak nasil duzeliyor sen bile inanamiyacaksin Allah yapilan hic birbduayi geri cevirmez hele bide hamilesin

Bu verdiğiniz aklı kendinizde uygulasaniza
Hani sip diye duzeliyormus ya siz de bir deneyin

Belkide uzuldugunuzu gordugu icin soyluyordur. Ozguvenli olup cirkin ve tipsiz olmadiginizi ona oyle bi gosterirsinizki bidaha konusamaz

Karsına al konus , bunu yaptıgında ıncınıyorum benımle ılgılı bı sıkıntın varsa soyle duzelteyım de. Bu kadar bırbırımızın kahrını cektık bunca zaman bunu mu esırgıyecegım de. Bı de boyle dene bakalım ne dıyecek..

yani oyle cok buyuk ask olmasada seviyorduk o daha cok seviyordu ben onun kadarbdegildim
bu yorum da size ait ve kocanızın sizi ne kadar sevdiğini daha iyi anlamış olduk. bu aşkı artarsa mazallah şiddeti de artar. hep sevgiden olmalı hakaretler, dövmeler filan.

Canim sanki bizi anlatiyorsun bu kadar olmaz kufurler hakaretler tokat falan ayni benim esimde herseye karisir yemegin salcasina bile cocugun bezine neler neler cok didisiyoruz bu yuzden cok yiprandi iliski

Ben bilemiyorum çok mu saçma ama genelde böyle şeyleri erkek kompleksine bağlarım.
Anlattığınız kadarıyla güzel,bakımlı bir kadınsınız eşiniz bunun farkındaysa sizin özgüveninizi sarsmak için bu yönden saldırıyor olabilir.
Aldırış etmeyin evet tipsizim ve sen de bu tipsizle evlisin deyip gülün.Siz sinir olacağınıza o sinir olsun

Katılıyorum.Bende erkek kompleksine bağlarım.Kendini kötü hissetmemek için sizin modunuzu aşağıya çekmek. Yani demem o ki eşiniz kendi özgüvensizliğinin üstünü sizi aşağıya çekerek kapatmaya çalışıyor kısacası durum bu. Ayrıca yerinizde olsam kızmak yerine halt etmişsin maşallahım var ölme kıskançlıktan der güler arkamı döner giderim.

Siz bir Nesne değilsiniz ki eşiniz sizi sadece fiziksel görüntünüz ile değerlendirsin. Ayrıca iki tane Bebek doğurmuşsunuz. Vücudunuz deforme olacak bundan daha doğal ne var? Kimseye bir beden borçlu değilsiniz ki siz eşiniz için iki çocuklu ve çalışır haldeyken bile sürekli kozmetik kraliçesi gibi gezesiniz. Aynada kendinizi beğendiğiniz haliniz herkes için yeterli olmalıdır. Eşinizin saygısızlığının faturasını kendinize kesmeyin lütfen. Bir kadının temiz olması eşi için yeterli olmalıdır, ki siz bundan fazlasını yapmaya çalışıyorsunuz. Tek yanlıştan doğru hüküm çıkmaz ancak eşini seven ve ona insan olarak değer veren bir koca da böyle şeyler söylemez. Sizin tek kare fotoğrafınızı görmeyen ben için gayet de hoş bir bayansınız! Kolay değil öyle iki Bebekten sonra fit kalmak. Size çocuklarınızla geçireceğiniz Mutlu yıllar dilerim.

Siz ne kadar guzel, ne kadar bakımlı olsanız da, ne kadar kişi dönüp baksa da eşin çirkin derse iş biter. Eşe guzel görünmek için onun sevmesi gerek. Seven insan çirkin olsan dahi görmez.. leylaya mecnunun gözüyle bakmak misali, sevgi bütün kusurları örter..

Ya sevgi yok yada damara basıp delirtmek. Alıserisi onun kartıyla yap da ağzı yansın:KK53::KK62::oops::KK71::rolleyes:Hoppa

süslen püslen yaklaşma yanına. o gelincede tipsizlerle nie ilgileniyorsun de bakalm cevabı ne olacak

Back
X