• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam bana tipsiz diyor

Kompleksi var dünya güzelide olsan kompleksi yüzünden yine sana tartışma anında tipsiz çirkin diyecektir. Bana kocam böle dese hahaaayyy diye gülerim hatta gülme krizine girerim :) bende bazen bıyıklarımı almayı unutuyorum çokta belli deildir halbuki ama eşim fark ettiğinde sana bi permatik alayımda bi traş ol der sonra gider bıyıklarımı alırım :D

Ciddi olarak söylediğini sanmıyorum ; hassas noktanızı iyi kavramış ve bunu size karşı kullanıyor .

Arkadaslar merhaba ben ustuste2 dogum yapmis buyugu 2 yasinda kucugu 6 aylik cocuklarim var buna ragmen cirkin oldugumu soyleyemem dogru durust hic kilo almadim çok bakimliyim evin icinde bile esim gelince suslenirim is yerim nisantasindaydi ve giyinip cikinca insanlar dönüp bakarlardi buna ragmen esim beni hic begenmiyor simdiye kadar 1 kere iltifat etmedi ufak bir kavgamizda tartismamizda tipsiz cirkin deyip beni deli ediyor o bana soyleyince bende basiyorum kalayi tabi anladi artik beni sinir edecegi noktayi surekli soyler oldu butun ozguvenimi yerle bir ediyor bende oyle dedikce kozmetige giyime harcadikca harcar oldum sasirdim nasil davranamiyim

Kendinde bir degisiklik yap saç ve giyim konusunda...
Bence sorun senin dış guzelliginde degil
Onun iç guzelliginde

''Sen de böyle çirkin birine layıksın, davul bile dengi dengine'' de. Sürekli ''Kelleşiyor musun sen, göbeğin mi çıktı, iştahın çok arttı yağdan damarların tıkanacak'' vs diye huzursuz et sürekli.

Insana sevdigi dunya guzeli gibi geliyo. Cirkin de olsa gozune guzel gorunur sevdigin insan. Garip geldi ya hic hos degil. Sinir olma cok sert dille uyar

Kadının derdini birkaç kişi hariç kimse anlamamış. Eşiyle normal sevgi dolu seviyeli bir ilişkileri olsa emin olun o da dert etmeyecek çocuğunun babasına olan düşkünlugunu ve memmun olacak bundankendine zaman kalıyor diye ve gururla izleyecek sizler gibi bu tabloyu. Ama kazın ayağı öyle değilmiş ışte.

R reprezant siz bu yuvayi bir ihtimal kurtarırız diyorsunuz çok sevgili eşiniz de maşallah o kadar düşüncelı ki çocuk etkilenmesin büyüsün öyle bosaniriz diyor ama çocuğun önünde sizi tartakliyor ve size küfrediyor. çocuk hiç etkilenmiyor emin olun.

Aklıma şu fıkra geldi
80 lı yaslarda bir karı koca boşanma davası için mahkemedeler
hakim soruyor amcacim teyzecim bunca sene bir arada yasamissiniz ne güzel şimdi ahir ömrünüzde.niçin boşanmak istiyorsunuz
biz çocuklar etkilenmesin diye bosanmadik cocuklarin ölmesini bekledik...

Trajikomik yani..

oğlum babasına çok düşkün yardım.. Diye konu açtığınızda bunları soylemisim. Hatirlatmakta fayda var. Tabi gerçekten ilişkinizde kurtarılacak bi taraf kaldıysa kurtarmaya bakın derim. İki evlat anne baba bir büyüsün ister gönül.

nişanlımda beni sinir etmek için ufaklık diye sever ondan sadece bir yaş küçüğüm bide bücürüm der aramızda 15 santim var ee o da doğal dimi kızla erkek arasında takılmam ben kızıyor muş gibi yaparım sadece bende onu kel ve göbeklim diye severim o zamanlarda . eşinizde belki size takılmak için yapıyordur.

kendisi brad pitt filan mi? onu 2 cocuk dogursunda gorelim. benimde durumum seninkine benziyor ikinci cocuguma hamileyim kizim daha yeni 1 yasini doldurdu, esim habire kendine bakmiyorsun diyor. kendime bakicak o kadar vaktim varda ben bakmiyorum sanki

Bence çok şanslısın böyle söylediği için..git alışveriş yap,dolgu,cilt bakımı artık Allah ne verdiyse yaptır:) sorarsa sana layık olmaya çalışıyorum dersin;)

Siz önemsedikçe daha çok söyler olmuş
Demek ki tiye alacaksınız bir kulağınızdan girip diğerinden çıkacak
Sizde onu bu vurdumduymazlıkla vurun
O dedi diye siz tipsiz değilsiniz ki kendinizin zaten farkındasınız

niye evlenmiş o zaman gözü körmüymş nefret ederim böyle insanlardan ama konunun ciddiyetini anlamak lazım önce belki takılıyor size begenmeseydi evlenmezdi sonuçta ama cidden söylüyorsa aynaya hiç bakmamışsın sanırım ben almassaydım kimse almazdı seni diyinde onunda canı yansın

Arkadaslar merhaba ben ustuste2 dogum yapmis buyugu 2 yasinda kucugu 6 aylik cocuklarim var buna ragmen cirkin oldugumu soyleyemem dogru durust hic kilo almadim çok bakimliyim evin icinde bile esim gelince suslenirim is yerim nisantasindaydi ve giyinip cikinca insanlar dönüp bakarlardi buna ragmen esim beni hic begenmiyor simdiye kadar 1 kere iltifat etmedi ufak bir kavgamizda tartismamizda tipsiz cirkin deyip beni deli ediyor o bana soyleyince bende basiyorum kalayi tabi anladi artik beni sinir edecegi noktayi surekli soyler oldu butun ozguvenimi yerle bir ediyor bende oyle dedikce kozmetige giyime harcadikca harcar oldum sasirdim nasil davranamiyim

Kompleksli eşiniz kendisini size yakıştıramıyor ve pskolojik olarak sizi etkiliyor size onun yaptığını yapın mutlaka o size öyle hitap ettiğinde sizde onun canını acıtın gülün önce hiç sinirlenmeden ve ben kendimin nasıl ne olduğunu çok iyi biliyorum da sen kendini biliyormusun bana tipsiz demeden önce git bir aynadan kendine bak ha ben olsam çok daha acımzasız şeyler söyler dalgamı geçerdim sonra kendi kendini yesin banane :)

Kocan nasıl çok merak edıyorum . Sanırım çok yakışıklı senı begenmıyor :63:

Hiççç cevap vermeyin bence. Seviyesine düştükçe daha da azıtacak bir tip gibi hissettim. Çirkinim ama yüreğim güzel deyin.

Sevgili nazik kibar bayan Niye siz ve etrafinizdakiler guzel turkcemizi muthis bir sekildemi kullaniyorsunuz veya hic argo kelime kullanmiyomusunuz cok yapayy bence arada relax olmak iyidir tatlim
İltifatlariniz icin tesekkurler
Ben o mesaji sizi sinirlendirmek icin yazmamistim
Turkceyi muthis kullandigimi iddia etmedim
Arada argo kelime de kullandigim olur tabi ama kalayi basmak baska bisey
Relaks olmak kalayi basmak degildir

İnsallah derdinizi cozersiniz
İyi gunler

Valla dünya kadar para harca istersen kozmetiğe boşa,
Çirkinde olsan odam karakterli ise zaten senden güzeli yok ,
Ama adam onu yitirmişse, dicek birşey yok !!! ortada zaten Yaşanmakta !

Bence güzelsin deyip sizi simartmak istemiyor aklınca,çünkü Eşiniz sizin yanınızda biraz basık kalıyor gibime geldi. Ay bana böyle dese bende ona karşı ataka yaparım.Kiskaniyorum seni diyene kadar da ugrasirim onunla.Kendinize bunu yapmayın.Ozguveninizin darbe almasina izin vermeyin

O kendisine baksın ilk önce hıh

Back
X