doğru kadın doğru erkeği inşa eder, diye bir laf var burada seni haksız görüyorum. adam kırk kere özür dilemiş. unutmamanız gereken bir şey var bir erkek azınca gözü döner ve her türlü muameleyi yapabilir. burada mantık, akıl filan çalışmaz. adamın tek derdi boşalmaktır. ama sen böyle yaparsan adam da seni yerden yere vurur kusura bakma. dün küçük oğlum çok hasta diye iftardan sonra hastaneye götürdüm. kocamda kızları yatırmak için evde kaldı. eve geldik. kocam oğlanı yatırdı. ben balkona gidip sigara yaktım. sonra oda geldi. telefonlar elimizde oyun oynuyoruz. hadi sevişelim dedim. wowww çok seksi oldu sen böyle deyince dedi. ki bizde de oruç munasebetiyle epeydir tık yoktu. ben hep erken uyuyordum. adam havalara zıpladı. arada erkeklere böyle davranmak lazım bence. sende uzatma. kocana güzel bir mesaj at. özlediysen gel beni al filan. akşam yemeğini dışarda yiyin. eve gelip deliler gibi sevişin. boşanma lafı kolay geliyor ama biraz ayrı kalınca çok özlersin. ama kocan o zamana kadar kendine bir sevgili bulur sen de sap gibi kalırsın.
Konu sahibi ne kadar üstüne gitmiş bile olsan şiddete başvurması hata. Demek ki şiddet dışında başka bir yolu yok böyle bir durumda sorunu çözmek için. Çok dokunduysa kalkıp gitseydi dibinde bitmeseydi belli ki sinirlisin. Çok mutsuzsa bir süre ayrı kalalım der, evi terk eder ne bileyim gider boşanır. Hiç bir şekilde şiddete başvurmasına mazeret olamaz senin yaptığın. Senin canını sıktığında, kadınlık yapmıyorsun benle olmuyorsun diye üstüne geldiğinde çaksaydın bir tane yumruğu bakalım nasıl olacak. Ne mükemmel bir evlilik olurdu değil mi?Oh ne güzel memleket her sıkıştırıldığında seni dövsün.
Aslında odaya geldikten sonra ben ittim ve uzunca bir süre git senle aynı odada yatmak istemiyorum mecbur muyum gibi seyler söyledim.arkasını döndü yattı cevap vermedi bir süre.uyuyalım dedi.ben devam ettim senle uyumak istemiyorum defol gibi şeyler söyledimBenim anlamadığım, odaya gelip özür diliyor sarılmak istiyor, iki cümle sonrası hirpalamaya başlıyor.. Sen de hatalisin ama eşinin aynı dakikalar içindeki iki tepkisi tuhaf geldi bana..
Uzun uzun açıklamak isterdim ama tek kelime ile açıklayacağım gidin araştırın lütfen. İRONİ.Şiddete karşı olup resmen şiddete yönlendirmişsiniz konu sahibini bu ne yaman çelişki
sen beni çenenle yorarsan bende seni elimle yorarım gibi bir şey olmuşDiyelim ki kışkırttınız, eğer o an size saldırmış vs olsa diyeceğim ki adam kendini kaybetmiş. Olur ya cinnet hali ne yaptığını bilemezsin. Ama eşiniz durmuş düşünmüş ve size had bildirmek istemiş.
Affedersiniz etmezsiniz bilemem ama burnunu sürtmekte fayda var.
deli gibi davranmışım resmen yaaAslında odaya geldikten sonra ben ittim ve uzunca bir süre git senle aynı odada yatmak istemiyorum mecbur muyum gibi seyler söyledim.arkasını döndü yattı cevap vermedi bir süre.uyuyalım dedi.ben devam ettim senle uyumak istemiyorum defol gibi şeyler söyledimyine cevap vermedi.baya bi zaman cevap vermedi sonra sus bak kötü oluyorum konuşma dedi.ben de nolur naparsın falan dedi.bikaç kere daha kötü oluyorum bak kötü olacak falan dedi derin nefes falan aldı.ben git demeye devam edince bir anda oldu tokat ve diğerleri.çok üsteledim hata yaptım.konu çok uzun olmasın diye yazamadım bu detayları
Bu dehşet yorumun birde 7-8 beğeni toplaması? İğrenç gerçekten..
Erkek azınca hiç bi şeyi gözü görmez, tek derdi boşalmaktır, sen de böyle yaparsan adam da seni yerden yere vurur kusura bakma denmiş ve beğenilmiş allahım sen aklımı koru.
Kadın dediğin Şişme kadın mı, erkek her geldiğinde kabul etmek zorunda mı? Sizin birey olarak tercih hakkınız, evlenince imzayla sonmu buluyor? kadına ince yaklaşılsa, tahrik olsa zaten sevişir. Adam önce yanaşmayı öğrensin.
Kendi fantazilerini paylaşman da ayrı olay.
Kesinlikle. Konu sahibi masum değil ki adamın beynini yemiş. Ha adam bağırır cağırır ceker gider, adam birden kendini kaybeder kendini fln o bile bi derece anlasılabilir ama bildiğin kafasını mafasını yere vurmuş ya.sen beni çenenle yorarsan bende seni elimle yorarım gibi bir şey olmuş
adam bunca olayın üstüne evden çıkıp gitse kesinlikle hak verirdim konu sahibinin kaprisleri çekilecek gibi değil ama araya şiddet girince konu sahibi haklı
Hem kendime kızıyorum hem de şiddet için acıyorum kafayı yicem ya ne yaman çelişkiBu nasıl kadin ya bende cokca sinirli birazda huysuzum ama bizim evliligimize yaptigim hicbirsey bu denli zarar vermedi her iliskinin yapısı bir degil ama bu kadarda "defol,gurursuz,git vs" üstlemeye basladim dedigin yerlerde kim bilir daha neler dedin adama ve itiklemek ?
Sanki adam sana sövmüs gibi tepkiler vermissin ne adam hoşuna gitmeyen seyleri seninle paylasmaya calişmiş ne evle ilgileniyorsun ne adamla bahaneler hazir .. birde ustune 10 ton tavır
Az bile yapmış böyle camur davranacaksan kalabalık etmeyecektin
Boşanmaya geç bile kalmışsin ömür mü gecer seninle
Adam hem seninle ilgili hosuna gitmeyen seyleri paylasmis birde ustune bunun icin defalarca ozur dilemis evet bazı kadınlar dayaklık ..
Uzun uzun açıklamak isterdim ama tek kelime ile açıklayacağım gidin araştırın lütfen. İRONİ.
Karakter bozukluğu olabilir adamda.Benim anlamadığım, odaya gelip özür diliyor sarılmak istiyor, iki cümle sonrası hirpalamaya başlıyor.. Sen de hatalisin ama eşinin aynı dakikalar içindeki iki tepkisi tuhaf geldi bana..
Ben her şartta ironiyi anlayabilirim. Anlamayan siz ve diğerleri düşünsün a..Siz çok güzel İRONİ yapmışsınızda konu sahibi bunu ironi olarak anlayacak mı zira yapılan yorumlardan oldukça etkileniyor gelgit hisleri var
Bu dehşet yorumun birde 7-8 beğeni toplaması? İğrenç gerçekten..
Erkek azınca hiç bi şeyi gözü görmez, tek derdi boşalmaktır, sen de böyle yaparsan adam da seni yerden yere vurur kusura bakma denmiş ve beğenilmiş allahım sen aklımı koru.
Kadın dediğin Şişme kadın mı, erkek her geldiğinde kabul etmek zorunda mı? Sizin birey olarak tercih hakkınız, evlenince imzayla sonmu buluyor? kadına ince yaklaşılsa, tahrik olsa zaten sevişir. Adam önce yanaşmayı öğrensin.
Kendi fantazilerini paylaşman da ayrı olay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?