Kocam bana vurdu

Hem kendime kızıyorum hem de şiddet için acıyorum kafayı yicem ya ne yaman çelişki

Bence kendine kızmalisin bunlarin bahanesi bekarlik gecmisin, sivri dilin olamaz bende bekarken tek bir ise el surmezdim tek cocuktum ,rahattim ,icimde olan dilimdedir ve ciddi sinirliyim

Cok sıkı tartışmalarda yaşamışızdir esimle ve bikac saat sonra "ertesi gune asla sarkmaz.. sarılmış buluyoruz kendimizi ne dayağı biz de daha 10 aylik evliyiz

Esimde ev islerini yapar kendisi calisip ben evde oldugum halde ama tamamini ustune yikmadım ,ilgisiz olmadim
Lafımı esirgemem,huzurumuz bozulmasin diye susmam ama sen işi şımarıklığa vurmuşsun iyice

Birde kiskirtmamam gerekirdi deyip hatayi kabulmü etsin
bu demek oluyorki ben kiskirttim sen döndün bir daha kiskirtirsam dövmek hakkın

iki tarafta bir birine çok büyük şiddet uygulamış...

kadın hem sözleriyle hemde iteklemesi, adamın yüzündeki tırnak izleriyle...
adam kadını dövmesiyle...

şimdi kadın haklı yada adam haklı gibi bir durum yok... çift taraflı bir şiddet var.

ikinizde uzmandan yardım alın, şu öfkenizi kontrol altına alın. böyle yaşayamazsınız.

psikolojik ve fiziksel şiddete 15 yıl boyunca maruz kalmış birini tanıyorum.
doğru tahmin kendisi bir kadın.
öncelikle konu sahibi kocasına psikolojik şiddet falan uygulamamış. kendisi sadece kaprisli ve şımarık bir kadın.
psikolojik şiddet çoğunlukla sistematiktir. karşıdaki kişinin zayıflığını hedef alıp düzenli olarak o zayıflığa saldırma amacı hedefler.
çocuk gibi istediği tepkiyi alamadığında "aptal, salak, manyak, gurursuz" falan demeyi değil.
bunlar doğru tavırlar olduğundan değil. elbette ki bunlar da yanlış. sadece bunlar psikolojik şiddet değil.
psikolojik şiddet ağır bir şeydir, her hakarete psikolojik şiddet denmez, denirse kelimenin ağırlığı anlamını yitirir.
konu sahibini elbette onaylamıyorum, zira kendisi yetişkin bir kadından çok bir çocuk gibi davranmış ama ettiği hakaretler dayak yemesinin haklı sebebi değil, olamaz.
bu çarpık bir adalet anlayışı.
"bana gurursuz dersen seni döverim."
"beni döversen, seni öldürürüm."
ne kadar keskin olduğunu fark edebiliyor musunuz? deveden büyük fil var hikayesi.

evet söylediğimde de ısrarlıyım, eğer siz sadece hakaret etti diye bir kadının dayak yemesi sonucunda hatayı kadında buluyorsanız, çocuk yetiştirmemelisiniz. çünkü yetiştirdiğiniz erkek çocuklar kendilerine hakaret edecek bir kadınla birlikte olduğunda kapıyı çekip çıkmak yerine o kadını dövecek
yetiştirdiğiniz kızlar, herhangi bir sebeple bir erkeğe hakaret ettiklerinde dayak yerlerse o erkeği haklı görecekler.
bu kadınlardan ve bu adamlardan yeterince var toplumumuzda daha fazlasına ihtiyaç yok bence.

ek olarak: konu sahibi kendine yardımcı bir eş bulduğu için şanslı falan değil, adam yapması gerekeni yapmış sadece. herkesin işini savsakladığı günümüz dünyasında sizi tedavi eden doktoru, ya da evrağınızı imzalayan nüfus memurunu alkışlıyor musunuz?

sonra kalktı bir anda boğazımı sıktı ve tokat attı yataktan yere attı.başımı 1-2 kez yere vurdu
Yediğin dayağı ağzım açık okudum...

sonra kalktı bir anda boğazımı sıktı ve tokat attı yataktan yere attı.başımı 1-2 kez yere vurdu
Yediğin dayağı ağzım açık okudum...

bunu yazmayacaktım ama...şu noktaya çok şaşırdım ve yeri gelmişken yazayım...okuyunca bile dehşete kapılıyor insan değil mi...fakat nasıl olmuş da konu sahibinde hiç gözle görülür iz kalmamış? hiç morluk kızarıklık oluşmamış

Ya bir de kafasını yere vurmuş... İyiki beyin travması falan yaşamamış... Aslında keşke bir doktora görünse...

Bazı insanlarda olmaz muzurcum. Yani gecen tam kaşımın üstünü dolabın kenarına tosladım, bildiğin gözüm cıkıyodu ağlayacaktım acıdan ama gr iz kalmadı

burda tek suçlu adammış gibi davrananlar var burnu sürtsün bırak bi süre diyenler var ya tamam ben eşinin yaptığını kesınlıkle savunmuyorum cok çirkin bişey ama bukadar lafı kim kaldırır allah askına hepimiz eşlerimizle tartısıyoruz hepimizin var biraz o sivri dili ama bukadar olmaz yani sanki karsıda ki insan değil erkek veya kadın dıye değil okadar lafı kim duysa gercekten sinir krizi geçirir yani ben eşinin yerinde olsam direk bosanma davası acardım ömür mü gecer ya ben devamlı özür diliyim kendimi affettirmeye calısım surat cekim oldu canım ya iki taraflı düşünelim biraz da tekrar söylüyorum cünkü şimdi eşinin yaptığını dogru gördüğümü söyleyecek insanlar var kesinlikle hiç bir canlıya bile el kaldırılmaz yazık yaptığı cok çirkin bişey lütfen bide o adamın yerinde kendimizi düşünelim

Eşinizin sinir kontrol sorunu falan var herhalde.Bundan sonra affedip,affetmemek size kalmış.Onu siz tanıyorsunuz sonuçta,tekrar yapar mı ya da cidden ne kadar pişman.Ama dışarıdan biri olarak ben aranızda ne saygı ne de sevgi görebildim.

Bu konudan sonra erkeklerin 'dırdır'ından dolayı kadınları dövebileceğini, bunu kendileri kadar, kadınların da kendilerine müstahak gördüğünü anlamış bulunuyorum.

Tabi bazı, zavallı kadınların..

Sende kaşınmışsın minvalinde yorum yazanlar, hepinize yazıklar olsun. Belki bi gün kafanız yere çalına çalına, aklınız başınıza gelir.

Kadına şiddete hayır...fakat okurken bende size tahammül edemedim..resmen ayaklı mayın gibisiniz.

Bazı insanlarda olmaz muzurcum. Yani gecen tam kaşımın üstünü dolabın kenarına tosladım, bildiğin gözüm cıkıyodu ağlayacaktım acıdan ama gr iz kalmadı

benim de zor morarır ama o kadar da değil geçmiş olsun bu arada

Şiddet sadece kadına olmaz ben bunu savunuyorum adam haklı dövmüş demiyorum ikisi de hatalı diyorum lütfen dikkatli okuyun.
Psikolojik şiddetin ne olduğunu biliyorum merak etmeyin gurursuzsun demek psikolojik siddettir onuruna gururuna laf söylemektir. O oda sadece kadına ait bir yer değilken kovmak ittirmek yanlıştır.
Evlilikte yatak ayırmak olmaz olmamalı. Konu Sahibi yazmış adam gelmiş dönmüş yatmış uyuyalim demiş devam ettirmeyebilirdi. Tekrar tekrar kovmak bağırmak çözüm değil.

Ayrıca kimse adama hak vermedi burda herkes adamın büyük bir yanlış yaptığını yanlışın karşılıklı olduğunu söylüyoruz. Bu sözümün arkasındayım ne adam o kadar laf aldı diye dövmesi hakkı ne de kadının dövüldü diye öncesindeki sözler hakkı.

Ikisi de hatalı ama ikisi de tedavi olursa bu durum ortadan kalkar.

Benim yetiştirdiğim evlat ben nasıl bütün insanları seviyorsam kimseyi kırmıyor kimseye kötü söz söylemiyor ya da dövmüyorsam aynı şekil de olur.

Evlilik bir yarış değil kimse kimseden üstün olmak kimse her istediğini yaptırmak zorunda değil. Hanımefendi çok el bebek gül bebek yetişmiş bunu ilk sayfalarda da dile getirdim evlilik prenses hayatı değil öyle bir hayat istiyorsa evlenmemeyi tercih edebilirdi.

Konu sahibine eşini alkışla dediğimi de sanmıyorum ben bu devirdeki adamlarla kıyasladım. Hayatın müşterek olduğunu ev isinde erkeğin de yapması gerekenler olduğunu bilen erkek çok az. Ayrıca 3-4 aydır evin işi sadece adamdaymış bu ortak bir paylaşım değil.

Bir erkek kadına kadın barışmak istediğinde gurursuzmusun dese iteklese sonra kadında ona şiddet uygulasa eminim durum çok farklı olurdu kabul edin ikiside sütten çıkmış ak kaşık falan değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…