• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam başka kadınlara bakıyor

aysegul4600

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2024
6
1
1
Eşim 6 aydır yurtdışındaydı.1 bebeğimiz var 5 yıldır evliyiz.Dün geldi telefonuna baktım hep yabancı kadınların profillerine girmiş instagramdan.Tek ismi 4 5 kez aratmış.İsmi araştırdım sanatçı çıkıyor.Başka onlarca yabancı isimli kadın aratmış.Ağzıma geleni saydım tanımıyorum bakmadım dedi üstüne bir de telefonunu kurcaladığım için beni suçlu ilan edip şifresini değiştirdi.Sizce ne yapmalıyım?

Eşim 6 aydır yurtdışındaydı.1 bebeğimiz var 5 yıldır evliyiz.Dün geldi telefonuna baktım hep yabancı kadınların profillerine girmiş instagramdan.Tek ismi 4 5 kez aratmış.İsmi araştırdım sanatçı çıkıyor.Başka onlarca yabancı isimli kadın aratmış.Ağzıma geleni saydım tanımıyorum bakmadım dedi üstüne bir de telefonunu kurcaladığım için beni suçlu ilan edip şifresini değiştirdi.Sizce ne yapmalıyım?
Normalde olsa bir şarkıcıyı merak etmiştir, girip bakmıştır ne var bunda derdim ama yaptığı belli olduğu halde inkar etmesi, şifre değişmesi masum değil, niyetinin iyi olmadığını gösteriyor

Yüzüne bakma. Kimle bakismak istiyorsa gitsin baksın. Sadakatsiz (sadece ins.dan baktığı için demiyorum bence başka detayları da var, olan şeyi inkar etmesi falan mantıklı degil), manipülatif ve birşeyler saklıyor, korkacak şeyi olmayan şifre değiştirmez.

Hiçkimseyi değiştiremezsiniz. Kişinin zihniyeti neyse o dur. Ya bu şekilde kabul edeceksiniz ya da ayrılmayı seçeceksiniz.

İnşallah bi gün baktığı kadınların kocası abisi toplanıp döverler kocanı ne diyim ki ar damarı çatlamış

Can çıkar huy çıkmaz. Gözü dışarıda. Maddi durumunuz iyiyse boşanın kendinize göre yaşayın. Boşanamam diyorsanız da onu sadece para getiren olarak görüp kendiniz ve çocuğunuzla yaşayın, çocuk büyüyünce de iş bulup, güzel güzel yaşayın.

Şifresini değiştirip profillerde kadınları aratıyor demekki bir haltlar çevirmiş boşanmak istiyorsan kanıt toplamaya çalış bence

Bu adamın tek başına 6 aydır yurtdışında uslu uslu oturduğuna emin misin?
Hep görüntülü olarak konuştuk zaten genelde görevde oluyor görevdeyken bile her gittiği yerden haberim vardı biriyle bir şeyler yaşayacağını sanmam bu arada şifresini değiştireceğini söylemişti ama değiştirmemiş.Kafama takılan tek konu yanında 8 gün kaldım sadece 3 defa ilişki yaşadık ve geç geldi.Normalde uzun süre birlikte olmadığımız için erken gelirdi anlamadım.Sordum sebebini koruyucu olduğu için myle oldu dedi

Yüzüne bakma. Kimle bakismak istiyorsa gitsin baksın. Sadakatsiz (sadece ins.dan baktığı için demiyorum bence başka detayları da var, olan şeyi inkar etmesi falan mantıklı degil), manipülatif ve birşeyler saklıyor, korkacak şeyi olmayan şifre değiştirmez.
Şifresini değiştireceğini söylemişti ama değiştirmemiş telefonu orta yerlerde hep.Ama benden 6 ay boyunca cinsellik namına ne bi fotoğraf ne başka bir şey hiç istemedi konusunu bile açmadı.Benim zoruma giden bu.Helalin varken haramlarla gözünü doyurup cumaları namaza gidersin dedim güldü.

Back
X