Kocam baskasina asik galiba

dertlidere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
42
20
88
43
Merhaba bir suredir eşimle iliskimiz cok iyi degil birbirimizden uzaklasiyoruz gecenlerde iliskimizi toparlayalim diye konustuk ama kadinlar hisseder ya benimkide oyle birsey baskasina asik gibi bir hali var sarkilara dalip gitmeler falan beni sevdigini soyluyor ama hic inandirici degil cok uzuluyorum bu duruma esimi tekrar evine bana dondurmek icin ne yapabilirim bayanlar bana akil verin bende ondan uzaklastigim icin hic birsey icimden gelmiyor kendimi zorlamam gerekiyor biliyorum yoksa evliligimiz tehlikeye girecek😥

Merhaba bir suredir eşimle iliskimiz cok iyi degil birbirimizden uzaklasiyoruz gecenlerde iliskimizi toparlayalim diye konustuk ama kadinlar hisseder ya benimkide oyle birsey baskasina asik gibi bir hali var sarkilara dalip gitmeler falan beni sevdigini soyluyor ama hic inandirici degil cok uzuluyorum bu duruma esimi tekrar evine bana dondurmek icin ne yapabilirim bayanlar bana akil verin bende ondan uzaklastigim icin hic birsey icimden gelmiyor kendimi zorlamam gerekiyor biliyorum yoksa evliligimiz tehlikeye girecek😥
Kesin olmayan hislere dayanarak kuruntu yapıyor olabilirsin canım bazen kadınlar böyle düşünebilir ama şarkılar hepimiz için bir şarkıyı sevmemiz şarkının içindeki sözleri yaşıyor olduğumuz anlamına gelmiyor . Gerçekten bir kanıtın varmı bir mesaj bir arama gizli konuşmalar gece yarısı gizli mesajlar sebepsiz gecikmeler . Ve dahası . Sadece ben öyle hissediyorum diye evliliğinin arasına soğukluk sokmak ilerleyen günlerde seni daha büyük hatalara sürükleyebilir . Bence bu düşüncelerinde emin olmalisin kuruntu çıkarsa kocanın sevgisini gerçekten kaybetme ihtimalin var .

Her evlilikte zaman zaman uzaklaşmaları yaşanabilir öncelikle neler yaşadınız da uzaklastiniz onu tespit edin sorunların üzerini ortmeyin çözün .kendiniz basaramiyorsanjz evlilik terapistine gidin

Elinizde somut bir sey yok. Belki de kuruntu yapiyorsunuz. Farzedelim ki baskasina asik boyle bir adami evine dondurseniz ne olur dondurmeseniz ne olur. Kaldi ki siz de ona karsi sogukmussunuz..
Sorunlarinizi cozmek icin konusun, ustunu ortmeyin. Baska bir kadin ihtimalini dusunmek yerine sorunlariniza odaklanin.

Canım dinlediği parçalardan nasıl böyle anlamlar çıkarabildin. :bicak:
Aranızı düzeltmek istemişsin ama simdiden zemininiz bozulmuş.
Öncelikle böyle düşünceleri kafandan atman lazım. Sakın eşine de bahsedip kafasını bulandırma.Kurtarman gereken bir evlilik var..

Kesin olmayan hislere dayanarak kuruntu yapıyor olabilirsin canım bazen kadınlar böyle düşünebilir ama şarkılar hepimiz için bir şarkıyı sevmemiz şarkının içindeki sözleri yaşıyor olduğumuz anlamına gelmiyor . Gerçekten bir kanıtın varmı bir mesaj bir arama gizli konuşmalar gece yarısı gizli mesajlar sebepsiz gecikmeler . Gecen yil telefonunu saklardi falan

Esim eskiden dis gorunusune cok onem vermezdi simdi saclarini jolelemeden disari cikmiyor beni sevdigini soyluyor ama bazen bana kaba davranabiliyor cok cabuk sinirleniyor mesela birde gecen yillarda bu tarz bir egilimi oldu zaten ben bir iliskiden bahsetmiyorum sanki platonik birseyler var gibi

Esim eskiden dis gorunusune cok onem vermezdi simdi saclarini jolelemeden disari cikmiyor beni sevdigini soyluyor ama bazen bana kaba davranabiliyor cok cabuk sinirleniyor mesela birde gecen yillarda bu tarz bir egilimi oldu zaten ben bir iliskiden bahsetmiyorum sanki platonik birseyler var gibi
Siz ondan daha bakımlı olun kendinize güvenin ve bir kadin ve en önemlisi eşi olduğunuzu hatırlatin . Sizi kaybederse neleri kaybeder bunu anlasın mesela . Platonik diyorsunuz anlıyorum ama ilk olumlu cevapta sizi aldatmaya meyilli olabilir . . Üzgünüm erkekler gerçekten bazen sinir bozucu olabiliyor . Umarım yaniliyorsunuzdur . :(

Bence aile terapistine gidin. Niyetiniz gerçekten yuvanızda heycanı tekrar kazanmaksa sohbetinizi arttırın. Evinizde eşinizle oyunlar yapın gülün. Şarkı açın onun etkilendiğinde özellikle dansa kaldırın. Evinizde dans edin. Çifte telli açın oynayın. Komik gelebilir yorumum ama evimde neşe olsun yaparım. Komik skeçleri açım youtube dan gülün beraber. Güzel anılar biriktirin. Eskiye takılmayın. Sizde bakımlı olun. İlla ilişkiye girmeniz gerekmiyor duşunuzu alın kreminizi sürün güzel kokular sürünüp yatağa girin. Sarılın ona. Sarılıp uyuyun. Sizde daha mutlu olacaksınız. Oda öyle olacak.

Allah yardimcin olsun bol bol dua edeceksin.Kalpler Allah in elindedir.Rabbim yuvalarimiza ask huzur adalet vicdan saglik afiyet bereket versin.

Ben de dalatım şarkılara bazen. Hemen aşık deme adama. Ha aşıksa da gelip senin gözüne sokmaz heralde. Tam tersi yapar gibime geliyor şüphelenme falan diye

Siz ondan daha bakımlı olun kendinize güvenin ve bir kadin ve en önemlisi eşi olduğunuzu hatırlatin . Sizi kaybederse neleri kaybeder bunu anlasın mesela . Platonik diyorsunuz anlıyorum ama ilk olumlu cevapta sizi aldatmaya meyilli olabilir . . Üzgünüm erkekler gerçekten bazen sinir bozucu olabiliyor . Umarım yaniliyorsunuzdur . :KK43:
Aynen oyle yaptim gidip kendime bakim kremleri kiyafetler aldim onunlada soyle guzel bir konusma yaptim benimde guzel bir kadin oldugumu istedigim an etrafimda alternatiflerimin olabilecegini ama asla boyle bir mideye sahip olmadigimi inceden ima ettim cok kiskandi falan simdi ondada bir gayret hissediyorum dun cocuklarla beraber oyle cok gezdik eglendikki bugun ikimizde totomuzun aģrisindan oturamiyoruz😂 yani kisacasi suphemden eminim var boyle bir durum sinucta insan esini taniyor ama en azindan esimin bana tekrar asik olmak istedigini anladim bu bile yeter tekrar toparlanip ayaga kalkmamiza tesekkur ederim arkadaslar fikirleriniz cok degerliydi benim icin insan bazen saglikli dusunemiyor

Benim de eşim arada şarkı dinleyip daliyo ne yani başkası var mı diye düşünmem mi gerek. Elde kanıt yoksa günahını almayın adamın

Aynen oyle yaptim gidip kendime bakim kremleri kiyafetler aldim onunlada soyle guzel bir konusma yaptim benimde guzel bir kadin oldugumu istedigim an etrafimda alternatiflerimin olabilecegini ama asla boyle bir mideye sahip olmadigimi inceden ima ettim cok kiskandi falan simdi ondada bir gayret hissediyorum dun cocuklarla beraber oyle cok gezdik eglendikki bugun ikimizde totomuzun aģrisindan oturamiyoruz😂 yani kisacasi suphemden eminim var boyle bir durum sinucta insan esini taniyor ama en azindan esimin bana tekrar asik olmak istedigini anladim bu bile yeter tekrar toparlanip ayaga kalkmamiza tesekkur ederim arkadaslar fikirleriniz cok degerliydi benim icin insan bazen saglikli dusunemiyor
Çok sevindim gerçekten :) kadınların en büyük hatası hayatındaki erkekten başka bir şeyi onemsememesi. Mesela kendisi gibi . Önce kendinizi onemseyin bakın görün erkek nasıl bağlanır :) kendinize iyi bakın bidaha umarım buraya kötü şeyler yazacak birşey yasamazsiniz 😘

hanımlar merhaba,yardıma ihtiyacım var,evliliğimizde sorunlar var boşanalım dedik mahkemeye gittik aile mahkemesi bizi danşmana yönlendirdi.gittik peki ne oldu dersiniz danışman hanm çok güzel birisi tam eşimin ilgilendiği fiziğe sahip.benim bülbül koca kadının karşısında iki kelimeyi bir araya getiremedi eli ayağı dağıldı.danışmanı görene kadar etmediği laf kalmamıştı,gördükten sonra-10 dak konuştuk,sadece tanışma-işinin ehli olduğunu söyledi.ve daha konuşma esnasında ilk randevu ne zaman deyip program yaptı şartlarını zorlayarak.birdee benden bahsederken bu diye bahsetti-tanıştığımız günden beri böyle birşeyle hiç karşılaşmamıştım-eşya gibi hissettim kendimi.ne yapmalıyım

Back
X