- Konu Sahibi dertlidere
Bence çok gurur kırıcı ben olsam uğraşmazdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımlar merhaba,yardıma ihtiyacım var,evliliğimizde sorunlar var boşanalım dedik mahkemeye gittik aile mahkemesi bizi danşmana yönlendirdi.gittik peki ne oldu dersiniz danışman hanm çok güzel birisi tam eşimin ilgilendiği fiziğe sahip.benim bülbül koca kadının karşısında iki kelimeyi bir araya getiremedi eli ayağı dağıldı.danışmanı görene kadar etmediği laf kalmamıştı,gördükten sonra-10 dak konuştuk,sadece tanışma-işinin ehli olduğunu söyledi.ve daha konuşma esnasında ilk randevu ne zaman deyip program yaptı şartlarını zorlayarak.birdee benden bahsederken bu diye bahsetti-tanıştığımız günden beri böyle birşeyle hiç karşılaşmamıştım-eşya gibi hissettim kendimi.ne yapmalıyım
öylemi, terapilere gitmeyeyimmiBence çok gurur kırıcı ben olsam uğraşmazdım
Benden başkasına aşık olan adamın ağzına tüküreyim ben kime aşıksa defolsun onun yanına gitsin birde benimle aynı evi paylaşacak utanmadan. Ben olsam böyle yapardım herkes aynı değil. Yani kendime aşık etmeyemi çalışcam bide. Ben başkasına aşık olayım bakalım nolacaköylemi, terapilere gitmeyeyimmi
aynı evde yaşamıyoruz zaten,çocuğumuz için birkez daha deneyelim diye gittik,sen bunları yaptın desem hayal aleminde yaşıyorsun diyecek bana,ben kıskanç kadın durumuna düşeceğim bu kez,daha fazla yıpranacağım.terapiste gitmeyelim desem soruna çözüm aramadın diyecek.of ofBenden başkasına aşık olan adamın ağzına tüküreyim ben kime aşıksa defolsun onun yanına gitsin birde benimle aynı evi paylaşacak utanmadan. Ben olsam böyle yapardım herkes aynı değil. Yani kendime aşık etmeyemi çalışcam bide. Ben başkasına aşık olayım bakalım nolacak
Sen ne istiyorsun onu yap, onun ne dediğine bakma. Çünkü seni kandırabildiği kadar kandırmayı seçer. Denemek istiyorsan eğer dene. Yani gerçekten mutlu olmak için yapaynı evde yaşamıyoruz zaten,çocuğumuz için birkez daha deneyelim diye gittik,sen bunları yaptın desem hayal aleminde yaşıyorsun diyecek bana,ben kıskanç kadın durumuna düşeceğim bu kez,daha fazla yıpranacağım.terapiste gitmeyelim desem soruna çözüm aramadın diyecek.of of
bu durumda denesem ne olacak,bu adamın bende gözüde yok gönlüde,terapiye gitsem daha çok sinir stres,onun o davranışlarını görmek beni üzmedimi,eşim diye gittim kaç ylı birlikte geçirmişiz.boşansakta başkasıyla evlenmem diyordu.ben evlenirim diyordum,o gün orda onun evlenebileceğini benimse evlenemeyeceğimi gördüm.canım yandıSen ne istiyorsun onu yap, onun ne dediğine bakma. Çünkü seni kandırabildiği kadar kandırmayı seçer. Denemek istiyorsan eğer dene. Yani gerçekten mutlu olmak için yap
Bu arada arkadaşın konusuna yazıyorsun yeni konı açman gerekir.bu durumda denesem ne olacak,bu adamın bende gözüde yok gönlüde,terapiye gitsem daha çok sinir stres,onun o davranışlarını görmek beni üzmedimi,eşim diye gittim kaç ylı birlikte geçirmişiz.boşansakta başkasıyla evlenmem diyordu.ben evlenirim diyordum,o gün orda onun evlenebileceğini benimse evlenemeyeceğimi gördüm.canım yandı
öylemi burdan yazamıyormuyumBu arada arkadaşın konusuna yazıyorsun yeni konı açman gerekir.
Hayır arkadaşın konusunu sabote ettiköylemi burdan yazamıyormuyum
yeni açayım o zamanHayır arkadaşın konusunu sabote ettik![]()
Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icinÇok sevindim gerçekten :) kadınların en büyük hatası hayatındaki erkekten başka bir şeyi onemsememesi. Mesela kendisi gibi . Önce kendinizi onemseyin bakın görün erkek nasıl bağlanır :) kendinize iyi bakın bidaha umarım buraya kötü şeyler yazacak birşey yasamazsiniz![]()