Kocam baskasina asik galiba

hanımlar merhaba,yardıma ihtiyacım var,evliliğimizde sorunlar var boşanalım dedik mahkemeye gittik aile mahkemesi bizi danşmana yönlendirdi.gittik peki ne oldu dersiniz danışman hanm çok güzel birisi tam eşimin ilgilendiği fiziğe sahip.benim bülbül koca kadının karşısında iki kelimeyi bir araya getiremedi eli ayağı dağıldı.danışmanı görene kadar etmediği laf kalmamıştı,gördükten sonra-10 dak konuştuk,sadece tanışma-işinin ehli olduğunu söyledi.ve daha konuşma esnasında ilk randevu ne zaman deyip program yaptı şartlarını zorlayarak.birdee benden bahsederken bu diye bahsetti-tanıştığımız günden beri böyle birşeyle hiç karşılaşmamıştım-eşya gibi hissettim kendimi.ne yapmalıyım

Çok kötü bir durum.Neden değersizleştirmek bu kadar kolay geliyor erkeklere..Aman ya anlamıyorlar mı bizim onun ciğerini bildiğimizi...Nasıl sinirleniyorum.Bu yazdıklarını onun yüzüne vur ne diyecek? hani istemiyordun danısmana gitmeyı hmen randevu istedin falan dedni mi?

hiç birşey demedim,ağzım açık kaldı.ayrı yaşıyoruz zaten.aile mahkemesinde birbaşka danışmanla görüşmüştük ki danışman gerçekten çok iyiydi çocuğunuz var bir kez daha değerlendirin dedi,ancak ilk danışmanın hiçbirşey bilmediğine hükmedildi eşim tarafından aile mahkemesinden çıkarken.ilk danışmanla 1 saat kadar konuştuk,2. danışmanla 10 dak?? bu arada yüzüne vursam mutlaka bir kaçışı olacaktır,istemiyorsam neden burdayım diyebilir mesele.ama mesele bu değil ki benim o odada hissettiğim elektrik

öylemi, terapilere gitmeyeyimmi
Benden başkasına aşık olan adamın ağzına tüküreyim ben kime aşıksa defolsun onun yanına gitsin birde benimle aynı evi paylaşacak utanmadan. Ben olsam böyle yapardım herkes aynı değil. Yani kendime aşık etmeyemi çalışcam bide. Ben başkasına aşık olayım bakalım nolacak

Benden başkasına aşık olan adamın ağzına tüküreyim ben kime aşıksa defolsun onun yanına gitsin birde benimle aynı evi paylaşacak utanmadan. Ben olsam böyle yapardım herkes aynı değil. Yani kendime aşık etmeyemi çalışcam bide. Ben başkasına aşık olayım bakalım nolacak
aynı evde yaşamıyoruz zaten,çocuğumuz için birkez daha deneyelim diye gittik,sen bunları yaptın desem hayal aleminde yaşıyorsun diyecek bana,ben kıskanç kadın durumuna düşeceğim bu kez,daha fazla yıpranacağım.terapiste gitmeyelim desem soruna çözüm aramadın diyecek.of of

aynı evde yaşamıyoruz zaten,çocuğumuz için birkez daha deneyelim diye gittik,sen bunları yaptın desem hayal aleminde yaşıyorsun diyecek bana,ben kıskanç kadın durumuna düşeceğim bu kez,daha fazla yıpranacağım.terapiste gitmeyelim desem soruna çözüm aramadın diyecek.of of
Sen ne istiyorsun onu yap, onun ne dediğine bakma. Çünkü seni kandırabildiği kadar kandırmayı seçer. Denemek istiyorsan eğer dene. Yani gerçekten mutlu olmak için yap

Sen ne istiyorsun onu yap, onun ne dediğine bakma. Çünkü seni kandırabildiği kadar kandırmayı seçer. Denemek istiyorsan eğer dene. Yani gerçekten mutlu olmak için yap
bu durumda denesem ne olacak,bu adamın bende gözüde yok gönlüde,terapiye gitsem daha çok sinir stres,onun o davranışlarını görmek beni üzmedimi,eşim diye gittim kaç ylı birlikte geçirmişiz.boşansakta başkasıyla evlenmem diyordu.ben evlenirim diyordum,o gün orda onun evlenebileceğini benimse evlenemeyeceğimi gördüm.canım yandı

bu durumda denesem ne olacak,bu adamın bende gözüde yok gönlüde,terapiye gitsem daha çok sinir stres,onun o davranışlarını görmek beni üzmedimi,eşim diye gittim kaç ylı birlikte geçirmişiz.boşansakta başkasıyla evlenmem diyordu.ben evlenirim diyordum,o gün orda onun evlenebileceğini benimse evlenemeyeceğimi gördüm.canım yandı
Bu arada arkadaşın konusuna yazıyorsun yeni konı açman gerekir.

Çok sevindim gerçekten :) kadınların en büyük hatası hayatındaki erkekten başka bir şeyi onemsememesi. Mesela kendisi gibi . Önce kendinizi onemseyin bakın görün erkek nasıl bağlanır :) kendinize iyi bakın bidaha umarım buraya kötü şeyler yazacak birşey yasamazsiniz 😘
Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin

Back
X