kısmen haklısın cnm ama kesın bır bılgı oldugu ıcın sormadım burdakı bayanların genel gorusunu almak ıstedımArtik şu sapık olaylarını gordugumuzden beri gecelik mecelik giymiyoz anam
Biliyorsun buraya da çok dadanıyolar
Bu konu literaturde kesin bir bilgi ve sonuca sahip bir konumu ki boyle sorular soruyosunuz
Herkes mahremini mahreminde ve mahremiyle paylaşarak yaşasın lütfen
henuz bebıs yokken aslında yasmak lazım ya haklısınBazen fırsat kalmıyohele çocuk helede minicik bebek varsa oyalanmaya vakit yoktur
Normal,hormonlardan oluyor. Bazilarinda aşırı istek olurken bazı kadinlarda isteksizlik olurmus. Ben hiç etkilenmedim ama nedense önce nasilsam hala öyleyimYa konuyu dağıtmak istemem fakat hamilelikte istek de azalma normal mi yani isteğin hiç olmaması gibi yoksa sorun bendemi
Normalde zaten vahimdi durum şimdi hepten vahim oldu iyisi bana denk gelmez ki.Normal,hormonlardan oluyor. Bazilarinda aşırı istek olurken bazı kadinlarda isteksizlik olurmus. Ben hiç etkilenmedim ama nedense önce nasilsam hala öyleyim
cnm sende ısıtıyormus gıbı yapNormalde zaten vahimdi durum şimdi hepten vahim oldu iyisi bana denk gelmez ki.
HAKLISINbak, konunun adına ne diyo, kocam beni istemiyo
siz gelmiş napıyosunuz, yok haftada 5, yok arabada 15,
azıcık bi derdini dinliyim, bi derdine derman olayım şu kadınceyizin diyen yok
anca senin donun ne renk, yok geceliğini nerden aldın
ayıp yakıştıramadım şahsen:/
evet bi ara ilk donemde isteksiz olmustum bende ama doguma gitmeden bigun once bile olmustu o isYa konuyu dağıtmak istemem fakat hamilelikte istek de azalma normal mi yani isteğin hiç olmaması gibi yoksa sorun bendemi
herzaman olmasada arada giy degisiklik oluyoben cok üşengecım yagenelde bıde nobet cıkısı oluyorum sankı ıcım gecmıs ama gıymek lazım
YA SANA HAK VERDIM TAMAM DA ANKET YAPMIS NAPAYDIKKbak, konunun adına ne diyo, kocam beni istemiyo
siz gelmiş napıyosunuz, yok haftada 5, yok arabada 15,
azıcık bi derdini dinliyim, bi derdine derman olayım şu kadınceyizin diyen yok
anca senin donun ne renk, yok geceliğini nerden aldın
ayıp yakıştıramadım şahsen:/
Ya evet cok cesıt yok dondurup dolastırıp gıyıyom garıherzaman olmasada arada giy degisiklik oluyo
bacım ne öle nispet yapar gibiYA SANA HAK VERDIM TAMAM DA ANKET YAPMIS NAPAYDIKK
Anladım çikokaka neyi ısıtıyımcnm sende ısıtıyormus gıbı yap
cnm bende konu sahıbının esı gıbıyım kı kocam ıstemese bende ole pek bıse yok hatta bı ara dr gıtmesmmı kı dedım. aslında bızım ıs bıraz rutıne bındı daha yenı evlıyoz ama sankı olsun dıye yapılan bıse .. ole yana yakıla degılbacım ne öle nispet yapar gibi
yok nöbete gitmesem rekora koşucam, bi havalar bi tafralar :)
kadın diyo ki tık yok diyo bu taraftaazıcık empati yani dicem de konu sahibi bunalıma girdi sizin yüzünüzden demiyo bişey
Valla zaten normal de de öyle pek istekli değildim şimdi hepten beter oldum iyi cesaret miş yanlız doğumdan bir gün evvelevet bi ara ilk donemde isteksiz olmustum bende ama doguma gitmeden bigun once bile olmustu o is
istiyormus gıbı dıcektım cnm yaAnladım çikokaka neyi ısıtıyım
Yok ya nerdeeee kuş ölmüş diyorum habireistiyormus gıbı dıcektım cnm ya
kaçtı iştekonu sahıbı nerdee yahu
bilmiyodum ki dogum yapcagimi bilsem yaparmiydik doktor dogumun baslamis dedi ne dogumu benim sancim yok daha eve gidiyim sanci gelince gelirim dedim de doktor izin vermediValla zaten normal de de öyle pek istekli değildim şimdi hepten beter oldum iyi cesaret miş yanlız doğumdan bir gün evvel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?