Kocam ben istemedikce istemiyor beni

Eşinizle ne kadar sıklıkta beraber oluyorsunuz

• Haftada 1

OY: 5 50,0%
  • Haftada 3

OY: 5 50,0%

• Ankete Katılan
    10
kısmen haklısın cnm ama kesın bır bılgı oldugu ıcın sormadım burdakı bayanların genel gorusunu almak ıstedım

Ya konuyu dağıtmak istemem fakat hamilelikte istek de azalma normal mi yani isteğin hiç olmaması gibi yoksa sorun bendemi
Normal,hormonlardan oluyor. Bazilarinda aşırı istek olurken bazı kadinlarda isteksizlik olurmus. Ben hiç etkilenmedim ama nedense önce nasilsam hala öyleyim

Normal,hormonlardan oluyor. Bazilarinda aşırı istek olurken bazı kadinlarda isteksizlik olurmus. Ben hiç etkilenmedim ama nedense önce nasilsam hala öyleyim
Normalde zaten vahimdi durum şimdi hepten vahim oldu iyisi bana denk gelmez ki.

bak, konunun adına ne diyo, kocam beni istemiyo
siz gelmiş napıyosunuz, yok haftada 5, yok arabada 15,
azıcık bi derdini dinliyim, bi derdine derman olayım şu kadınceyizin diyen yok
anca senin donun ne renk, yok geceliğini nerden aldın
ayıp yakıştıramadım şahsen:/

HAKLISIN

YA SANA HAK VERDIM TAMAM DA ANKET YAPMIS NAPAYDIKK

YA SANA HAK VERDIM TAMAM DA ANKET YAPMIS NAPAYDIKK
bacım ne öle nispet yapar gibi
yok nöbete gitmesem rekora koşucam, bi havalar bi tafralar :)
kadın diyo ki tık yok diyo bu tarafta azıcık empati yani dicem de konu sahibi bunalıma girdi sizin yüzünüzden demiyo bişey

cnm bende konu sahıbının esı gıbıyım kı kocam ıstemese bende ole pek bıse yok hatta bı ara dr gıtmesmmı kı dedım. aslında bızım ıs bıraz rutıne bındı daha yenı evlıyoz ama sankı olsun dıye yapılan bıse .. ole yana yakıla degıl

evet bi ara ilk donemde isteksiz olmustum bende ama doguma gitmeden bigun once bile olmustu o is
Valla zaten normal de de öyle pek istekli değildim şimdi hepten beter oldum iyi cesaret miş yanlız doğumdan bir gün evvel

Valla zaten normal de de öyle pek istekli değildim şimdi hepten beter oldum iyi cesaret miş yanlız doğumdan bir gün evvel
bilmiyodum ki dogum yapcagimi bilsem yaparmiydik doktor dogumun baslamis dedi ne dogumu benim sancim yok daha eve gidiyim sanci gelince gelirim dedim de doktor izin vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…