Ama çok yanlış konuşmuşsunuz erkekler öyle sözlerden hoşlanmaz birde islama çok ters sözler bu tür sözler nikahı bile bozarArtık mıllletten utanıyorum ınsan ıcıne cıkmaktan 2 yıl olcak ben istiyorum esım ıstemıyo cok üzülüyorum cok kırgınım baskasından cocuk yapıp sana kakalıcam dıyom bana mısın demıyo dusunun artık ne haldeyım neymıs bagırmısım ona yız kere dıyom konusurken dokunma bana dıye kızdıgımı bıldıgı seylerı tekrarlayınca ayar oluyorum ayrıca ne yapsa batar oldu vuruyom bıldıgınız dun kılıfı cıkarmadı dıye belıne tekme attım
doğacak çocuğa şiddet uygulamicağınız ne malum
önce kendinizi sonra ilişkinizi eşinize üslubunuzu düzeltmenizi sonra birlikte karar alarak çocuk yapmanızı tavsiye ederim
doğacak çocuğa şiddet uygulamicağınız ne malum
önce kendinizi sonra ilişkinizi eşinize üslubunuzu düzeltmenizi sonra birlikte karar alarak çocuk yapmanızı tavsiye ederim
Peki bu durumu buraya kadar getiren durum nedir boşanmak hoş olmayan bişey çünkü mümkün olunca anlaşmaya çalışın benceHıcbısey bırakmadı kı artık bende
o zaman kendinizle ve eşinizle sorununuz var eşinize sarf ettiğiniz sözler fiziksel temaslarınız normal değil oturun nerde yanlış yapıyorum bu adam neden çocuk istemiyo diye düşünün belki eşiniz haklıdırBenım cocuklarla aramda bı problem yok hepsını cok sevıyorum
Ikımızde cocuk ıstıyoz ama bırnırımızden ıstemıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?