Ikımızde cocuk ıstıyoz ama bırnırımızden ıstemıyoz
Artık mıllletten utanıyorum ınsan ıcıne cıkmaktan 2 yıl olcak ben istiyorum esım ıstemıyo cok üzülüyorum cok kırgınım baskasından cocuk yapıp sana kakalıcam dıyom bana mısın demıyo dusunun artık ne haldeyım neymıs bagırmısım ona yız kere dıyom konusurken dokunma bana dıye kızdıgımı bıldıgı seylerı tekrarlayınca ayar oluyorum ayrıca ne yapsa batar oldu vuruyom bıldıgınız dun kılıfı cıkarmadı dıye belıne tekme attım
Benım cocuklarla aramda bı problem yok hepsını cok sevıyorum
Bence siz cocuk yapmaya hazir degilsiniz esinizde farkinda o mantikli davranyr bnce once kendinize sonra esinize sonrada dogmamis evladiniza biraz saygi duyun hersey yoluna girerArtık mıllletten utanıyorum ınsan ıcıne cıkmaktan 2 yıl olcak ben istiyorum esım ıstemıyo cok üzülüyorum cok kırgınım baskasından cocuk yapıp sana kakalıcam dıyom bana mısın demıyo dusunun artık ne haldeyım neymıs bagırmısım ona yız kere dıyom konusurken dokunma bana dıye kızdıgımı bıldıgı seylerı tekrarlayınca ayar oluyorum ayrıca ne yapsa batar oldu vuruyom bıldıgınız dun kılıfı cıkarmadı dıye belıne tekme attım
Kılıfın ne olduğunu anlayan var mı
Prezervatif heraldeKılıfın ne olduğunu anlayan var mı
Kılıfın ne olduğunu anlayan var mı
Ben erkek olsam sizden çocuk yapmam nasıl avam bir kadınsınız ya başkasından çocuk yapıp kakalicam ne kakalicam ? Kılıf ? Prezervatif değil kılıf yazınca kibarsınız bel tekmelemek sen bildiğin okeye 4.sün ne çocuğuArtık mıllletten utanıyorum ınsan ıcıne cıkmaktan 2 yıl olcak ben istiyorum esım ıstemıyo cok üzülüyorum cok kırgınım baskasından cocuk yapıp sana kakalıcam dıyom bana mısın demıyo dusunun artık ne haldeyım neymıs bagırmısım ona yız kere dıyom konusurken dokunma bana dıye kızdıgımı bıldıgı seylerı tekrarlayınca ayar oluyorum ayrıca ne yapsa batar oldu vuruyom bıldıgınız dun kılıfı cıkarmadı dıye belıne tekme attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?