Kocam benden bebek ıstemıyo bosancaz

Minareyi çalan "kılıfı" hazırlamış işte neden koydun ki tepiği :confused:Atasözlerine bağlılığından anladım bu adam Türk örf ve adetlerine uygundur ben bu adamı onaylıyorum :KK70: Trol olduğunuz kadar Chakie Chan gibi kadınsınız bağğyan :deli:

Siz kimseden çocuk yapmayın sadece kocanızdan değil ben adamın beline tekme atsam camdan atardı beni 😂😂 erkeğe şiddete hayııırr😁

Telefon kılıfı sanmistim yorumları okuyunca anladım ne olduğunu ne alaka diyordum bende

Eşine kadın gibi davranmaya başlar, ona saygılı ve sevgili bir tutum sergiler, ona süslenir, ona güzel sözler söyler, güzel yemekler yapar, ailesiyle iyi geçinir,hoş bir hanım olmaya gayret edersen eşinin değiştiğini görüceksin. Lakin sen bu tavırlarınla erkeğin gururunu ve onurunu yerlere sermişsin, hata sende kardeşim. Allah swt için kendine çeki düzen ver, ahirette bunun cezası çetin olur ,mazallah..

ben olsam ben de sizden çocuk yapmam....
bi kere öfke kontrolünüz yok....
ayrıca üslubunuz da iyi değil...

Artık mıllletten utanıyorum ınsan ıcıne cıkmaktan 2 yıl olcak ben istiyorum esım ıstemıyo cok üzülüyorum cok kırgınım baskasından cocuk yapıp sana kakalıcam dıyom bana mısın demıyo dusunun artık ne haldeyım neymıs bagırmısım ona yız kere dıyom konusurken dokunma bana dıye kızdıgımı bıldıgı seylerı tekrarlayınca ayar oluyorum ayrıca ne yapsa batar oldu vuruyom bıldıgınız dun kılıfı cıkarmadı dıye belıne tekme attım
Değişik :cool:

Öyle bir cümleyi nasıl kurarda söylersin 40 yıl düşünsem aklıma gelmez, yarın öbür gün hamile kalsan adam șüphe bile duyar.

Back
X