- 7 Mayıs 2015
- 2.417
- 5.894
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mş yapuyon kız bacıım. Seklinde konusulmalı herhalde sizinle. Sinirimi nouypr siin gibi derdini bile ifde eddmeyen insanlar. Her türlü sosyal mecrada saatler geciriyorsunuz,iş kendinii eğitmeye geldi mi,yok. O çocuğu da ileride eğitimsiz bir anne eğiticek. Al sana gelecek kuşağın eğiticisi. Daha cümle kuramıyor. Söyleyen olsun da belkı utanıt bir ıkı kıtap karıstırmayı denersiniz.Artık mıllletten utanıyorum ınsan ıcıne cıkmaktan 2 yıl olcak ben istiyorum esım ıstemıyo cok üzülüyorum cok kırgınım baskasından cocuk yapıp sana kakalıcam dıyom bana mısın demıyo dusunun artık ne haldeyım neymıs bagırmısım ona yız kere dıyom konusurken dokunma bana dıye kızdıgımı bıldıgı seylerı tekrarlayınca ayar oluyorum ayrıca ne yapsa batar oldu vuruyom bıldıgınız dun kılıfı cıkarmadı dıye belıne tekme attım
Hıcbısey bırakmadı kı artık bende
Bende telefon kılfı sandımAy katıldım ama sana değil kendimeKılıf deyince nedense aklıma yorgan kılıfı falan geldi, ona kızdı sandım konu sahibi
Ölecem
![]()
Ikımızde cocuk ıstıyoz ama bırnırımızden ıstemıyoz
Bende bunu merak ediyorumNe biçim şey bu ya. Siz evlilik yaşadığınızı falan mı sanıyorsunuz?
Umarım o adam bu kararında ısrarcı olur. Sizin bu psikolojiyle hamile kalmanız, çocuk büyütmeniz doğru değil..
Ayrıca kılıf dediğiniz ne? Prezervatif mi yoksa?![]()
Bende bunu merak ediyorumne kılıfı?
![]()
Ben çok duydumHerşeye bir kılıf uydurulmuş işte![]()
Kırk yıl düşünsem prezervatife kılıf deneceği aklıma gelmezdi. Şapka falan diyenler oluyordu ama bu çok tuhaf geldi.
Acaba tdk mı çıkardı bunu?
Şimdi yastığa kılıf geçirirken hep bu konu gelir aklıma..![]()
şakamısın. evli kalması mucizeArtık mıllletten utanıyorum ınsan ıcıne cıkmaktan 2 yıl olcak ben istiyorum esım ıstemıyo cok üzülüyorum cok kırgınım baskasından cocuk yapıp sana kakalıcam dıyom bana mısın demıyo dusunun artık ne haldeyım neymıs bagırmısım ona yız kere dıyom konusurken dokunma bana dıye kızdıgımı bıldıgı seylerı tekrarlayınca ayar oluyorum ayrıca ne yapsa batar oldu vuruyom bıldıgınız dun kılıfı cıkarmadı dıye belıne tekme attım
Bazı Kadınlar çok zeki ha nerden de aklına geldiAyrıca kılıf dediğiniz ne? Prezervatif mi yoksa?![]()