Kocam benden bebek ıstemıyo bosancaz

Sen tekme atınca kaldırıp bi tane vurmadıysa o adamı boşamazsın sen. Bi de boynuna ip bağla gezdir bari. Ya da bir daha ki sefere yatağa kelepçele ve o çocuğu yap. En garantisi bu
Yazmayın böyle şeyler ya denemeye kalkar şimdi :deli:

beline tekme atmis birde babanin evinede git dedin mi 😂😂😂
hayaller kocanin beline tekme hayatlar trilaylaylom

Artık mıllletten utanıyorum ınsan ıcıne cıkmaktan 2 yıl olcak ben istiyorum esım ıstemıyo cok üzülüyorum cok kırgınım baskasından cocuk yapıp sana kakalıcam dıyom bana mısın demıyo dusunun artık ne haldeyım neymıs bagırmısım ona yız kere dıyom konusurken dokunma bana dıye kızdıgımı bıldıgı seylerı tekrarlayınca ayar oluyorum ayrıca ne yapsa batar oldu vuruyom bıldıgınız dun kılıfı cıkarmadı dıye belıne tekme attım
Bencede yapmasın sizden bebek bebeğe de yazık bu yaptıklarının normal olduğunu mu düşünüyorsun başkasın 'dan yaparım sana kakalarim ne demek türk erkeğine hele bide

bu uyenin yazım sekli bana son gunlerde populer olan bir hanim kizimizi hatirlatti hadi hayirlisi

Öyle teknik bilmeden tekme atarak çocuk yapılmaz. Bir uçan tekme atıp ardından kartal vuruşu ve aparkat yapamıyorsanız olmaz bu iş. Uçan tekme atabilseniz neyse.
gözlerimden yaslar geldi , nefes alamadan güldüm :KK70::KK70::KK70:
Herşeye bir kılıf uydurulmuş işte :KK45:

Kırk yıl düşünsem prezervatife kılıf deneceği aklıma gelmezdi. Şapka falan diyenler oluyordu ama bu çok tuhaf geldi.
Acaba tdk mı çıkardı bunu? :KK70:
Şimdi yastığa kılıf geçirirken hep bu konu gelir aklıma.. :KK70:
keske bunu demeseydin ya , ben unutmam bunu hep aklima gelir artik :KK70::KK70:

Artık mıllletten utanıyorum ınsan ıcıne cıkmaktan 2 yıl olcak ben istiyorum esım ıstemıyo cok üzülüyorum cok kırgınım baskasından cocuk yapıp sana kakalıcam dıyom bana mısın demıyo dusunun artık ne haldeyım neymıs bagırmısım ona yız kere dıyom konusurken dokunma bana dıye kızdıgımı bıldıgı seylerı tekrarlayınca ayar oluyorum ayrıca ne yapsa batar oldu vuruyom bıldıgınız dun kılıfı cıkarmadı dıye belıne tekme attım
Bu şartlarda eşinizin bebek istememesi kadar normal olan başka bişey yok

Back
X