Size suana kadar son 8 ayi saymazsak nasil bir evliligim vardi onuda anlatayim.Taslar yerine otursun.
Birbirimize cok guvenerek asik olarak evlendik.Evimizi en guzel sekilde dosedik kimseden bir kurus yardim almadan elbirligiyle.Beraber gulduk agladik sirdasim oldu.Kabusla uyandigim her gece sardi sarmaladi beni cocuk gibi.Haftasonu calisirdim geldigimde yemegim utum yapilmisti.Hatta butun evi temizlerdi.Hic ben olmadan biryere gitmez hatta annesigile bile gitmezdi.Kimsenin yaninda beni kucuk dusurmez,erkegim ben yapmam triplerine gitmezdi.Hamileligimde cok buyuk destekcim oldu.Her randevuya benimle geldi heyecanlandi.Sabirsizlikla bekledi.Hatta dogum yaptigimda kimse kalmasin gece ben bakarim ogluma karima dedi.Ikinci hamileligimdede hep destekcimdi ki cok zor oldu dogum riskliydi olumden dondum yogun bakimlarda kaldim.Hamileyken hep yattim.Her isime kosturdu hic yuksunmeden.Kilolandim haliyle hep normal hayatim dedi iki evlat verdin.Hep sunu soylerdi sabah kalktiginda bile guzel hatunsun hicbiseye ihtiyacin yok senin.Evime hic beklemedigim anlarda cicekler yollardi.Ne istesek nereye gitmek istesek mutlaka yapmaya calisirdi yapardida.Birlikte dedikodular yapar hatta eglenirdik.Cok iyi arkadas anne baba olduk.Beni kimseye ezdirmedi babasina anasina bile.
Ne olduysa 8 ay once basladi ve bittik.
Evet bazi sorunlarimiz vardi ozel mahrem ama onuda dert etmedik.Asla derdi asla sizsiz yasayamam.
Ama dusunuyorumda ustuste iki cocuk,iki sehir degisimi,onca yorgunluk ,hayat telasi biz birbirimizi unuttuk.Varsa yoksa hayat telasi ve cocuklar.Hep yorgunduk.Zamanla birbirimize bakmaz olduk.Ben hosgeldin bile demez oldum.Yorgunluktan dilim disarda sadece kapiyi actim.Hep hayat plani kurduk.Hic ozenmemeye suslenmemeye basladik.Gorev gibi olmaya basladi hersey.
Ve sonunda bugunlere geldik neyazikki.Benimde hatalarim buyuk onunda.Keske boyle olmasaydi ama yasananlar yasandi ve bittik.