Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

• Evet

OY: 300 90,9%
  • Hayir

OY: 30 9,1%

• Ankete Katılan
    330
A

Acikcasi bana sevgi guven yeter es olmak icin.Cocuklarin anne baba birliginde yetismesi cok onemli ve o iyi bir baba.Bosanirsak buyuk ihtimal ayri sehirlerde olucaz cunku suanda yasadigim yerde kimsemiz yok yabanciyim.Birde muhtemel esim yeni bir evlilik yapacak cunku hem yasi genc hem duzene alisik biri.Yeni aile kurarsa ki kacinilmaz nekadar gelip gorup basinda olabilir cocuklarimizin.Tabiki basa gelince care kalmaz ise ve aldatilmissamki bu er gec cikar ortaya ozaman ayrilirim.Ama suanda dogru degil bu.Yuva yikmadan once 50 kez dusunmeli
Cinsel sorunlarınızı da düşünürsek bir kadın değil, bir erkek var hayatında bence.

Evet baska birine asik olmus olabilir ve evlii olmasi engel olabilir bu mantikli.Ama benim acimdan bosanmak mantikli degil cunku iyi bir baba ve ben bosansam nafakayla gecinemem esim giderse calisamamda malum sorumlulugu paylasiyor cocuklar konusunda.Yani o ozgur ben esir olurum.Kimsemde yok acil durumda kapisini calacagim.Yani duygular gurur git mantiksa kal diyor.
Çok uzuldum iki çocuğun üstüne oturmuş bir evlilik olması gerekirken eşinin tavırları çok farklı biraz karışma bakalım kendi halinize kalın. Eşin biraz düşünsün belki iyi gelir ya da uzman birinden destek alın. Yuvayı yıkmak kolay inşallah her sey yoluna girer.esinin ailesi nasıl tepki veriyor.

Evet baska birine asik olmus olabilir ve evlii olmasi engel olabilir bu mantikli.Ama benim acimdan bosanmak mantikli degil cunku iyi bir baba ve ben bosansam nafakayla gecinemem esim giderse calisamamda malum sorumlulugu paylasiyor cocuklar konusunda.Yani o ozgur ben esir olurum.Kimsemde yok acil durumda kapisini calacagim.Yani duygular gurur git mantiksa kal diyor.
konunu okurken "neden "aradım burada cevaplamışsın
bu adam bu saatten sonra sana karşı tavrı değişir mi ?
duyguları, düşünceleri değişir mi?
bana göre pek mümkün görünmüyor

ben belli bir zaman sonra , belli bir maddi güce , bazı imkanlara kavuştuktan sonra bu adamdan ayrıl derim ,,
haaa hayatında kimse yok demişsin de

bence hayatında biri varr,,,

Belki kadın isyerindedir bilemezsnki zaten biz kadınlar hep yuva kurtarmaya calisiyoruz sanki degerimiz biliniyoda

Sabah sabah yine kavga koptu sacma sebepten.Simdide anneligimi sorguluyor.Gozlerinden alev fiskiriyordu.Vurdu vuracak sanki.Offff nezaman gitceksin dedim sanane diyor.Delirmemek icin yalvariyorum allaha.

Dualarım eşinizin düzelmesi ve yuvanızın dağılmamasından yana..
Peki ya düzelmezse ..
Çocuklarada sizede yazık..
Hem siz sizinle birlikte çocuklarınızda yıpranır..
Allaha şükür bi işiniz birikmişiniz var bağımlıda değilsiniz..
Hani eğer dayanamayacak kadar olacağı zaman boşanmayıda düşünün..
Ama inşAllah yuvanız dağılmazda kocanız adam olur..

Evliliğin başlangıcından itibaren eliyle cinsellikten kaçınan erkeklerin çoğunun eşcinsel olduğu ortaya çıkıyor. Bu erkekler aşırı titiz olabiliyor ve eşlerini bir kadın gibi kodlandığıdan onlara düşman gibi davranıyor aşağılıyor vs. Aynı zamanda boşanmaya da pek yanaşmıyorlar çünkü eşleri ve çocukları onlar için bir kamuflaj. Sizin elinizin 6 aydır değişmesinin sebebi de daha evvel maddi anlamda size bağımlı olmasıydı. Tabi bu benim teorim inş. öyle birşey yoktur ve herşey GÖNLÜNÜZCE olur. Allah yardımcınız olsun.

E yıllarca boşanmadın bekledin diyelim ne olacak?
Bu belirsizlik karmaşa seni de huzursuz edecek.
Sen de kendine yeni bi hayat kuramayacaksın ki?
İnsanlar asgari ücretle geçiniyorlar fazla maddiyatçısın gibi geldi.
Çünkü en başta maddi olarak her şeyi ben sundum harçlık bile almadım birikmişim var diyorsun sonra da geçinemem diyorsun???
Çocukların okul kreş parasını babaları eşşek gibi vermek zorunda nafaka da vermek zorunda e senin maaşın da var daha ne istiyorsun ben anlamadım ki?
Bence sen hırs yapmışsın durumu kabullenmiyorsun ki 6ayda az bir zaman değil.
Diyelim ki adam aniden düzeldi sen bunca zaman yaşadıklarını unutabilecek misin?

Bir de güvendiğiniz birisine adamı takip ettirin ne b.k yediği çıkar ortaya.
Cinsel problemler de eklenince olaylar senin lehine döner.

E yıllarca boşanmadın bekledin diyelim ne olacak?
Bu belirsizlik karmaşa seni de huzursuz edecek.
Sen de kendine yeni bi hayat kuramayacaksın ki?
İnsanlar asgari ücretle geçiniyorlar fazla maddiyatçısın gibi geldi.
Çünkü en başta maddi olarak her şeyi ben sundum harçlık bile almadım birikmişim var diyorsun sonra da geçinemem diyorsun???
Çocukların okul kreş parasını babaları eşşek gibi vermek zorunda nafaka da vermek zorunda e senin maaşın da var daha ne istiyorsun ben anlamadım ki?
Bence sen hırs yapmışsın durumu kabullenmiyorsun ki 6ayda az bir zaman değil.
Diyelim ki adam aniden düzeldi sen bunca zaman yaşadıklarını unutabilecek misin?
Bakin cok suclayicisiniz.Bosanirsak ben calisamam isimin saatleri uymuyor krese.Kaldiki birikmisim bir ev almaya yetmiyor.Bizede verecegi 1500 lira.Allahaskina kira fatura mutfak nasil yeter bu para.Ben hesap yapmiyormuyum,delimiyim ki onca eziyete katlanayim.Kucuk cocugum konusamiyo terapi aliyo oda ayri para.devlette yok karsilamiyo.Lutfen sartlarim olsa dururmuyum bu halde.Bu adam bosaninca zaten baska hayati olacak o saatten sonra devlet ne baglarsa okadar verir.hayatinda biri varsa ki herkes vardir diyor oda ayrica set koyar maddi olarak.Maasi 3000 lira zaten nafaka 3/1 den fazla maasina el koyulamiyor.Arabayida saticam diyor ki satar hemen.

Bir de güvendiğiniz birisine adamı takip ettirin ne b.k yediği çıkar ortaya.
Cinsel problemler de eklenince olaylar senin lehine döner.
Keske olsa tanidik biri ama yok kimsem yok gercekten.

Bakin cok suclayicisiniz.Bosanirsak ben calisamam isimin saatleri uymuyor krese.Kaldiki birikmisim bir ev almaya yetmiyor.Bizede verecegi 1500 lira.Allahaskina kira fatura mutfak nasil yeter bu para.Ben hesap yapmiyormuyum,delimiyim ki onca eziyete katlanayim.Kucuk cocugum konusamiyo terapi aliyo oda ayri para.devlette yok karsilamiyo.Lutfen sartlarim olsa dururmuyum bu halde.Bu adam bosaninca zaten baska hayati olacak o saatten sonra devlet ne baglarsa okadar verir.hayatinda biri varsa ki herkes vardir diyor oda ayrica set koyar maddi olarak.Maasi 3000 lira zaten nafaka 3/1 den fazla maasina el koyulamiyor.Arabayida saticam diyor ki satar hemen.
Arabayı evlendikten sonra aldıysanız o arabanın yarısı sizin.Satacaksa da paranın yarısını size vermek zorunda bu hakkınızı isteyin mutlaka.
Suçlayıcı konuşmuyorum sizin anlattıklarınızdan yola çıkarak fikir yürüttüm siz kendiniz dediğiniz için öyle söyledim hani harçlık almadım falan diye.
Şu an çalışıyorsanız boşanınca da çalışırsınız ya da mesai saatleri farklı bi iş bulabilirsiniz belki.
İnanın üzüldüm yani böyle bi adamla 6 aydır nelere maruz kalmışsınız burda size boşanın diye tavsiye veren herkeste sizin iyiliğiniz için söylüyor bunları.
Evet maddiyat önemli ama yine de buradan görünen tablo çok vahim değil idare edebilirsiniz gibi geliyor bizlere o nedenle böyle tavsiyeler veriyoruz.
Bir de bu takip etme olayını ayarlayın bi şekilde ancak o zaman gerçeğe ulaşabilirsiniz.
Çünkü mutlaka bi sebebi var bu davranışlarının bunalımda olduğunu düşünmüyorum ben.

Niye oyle davrandigini sordunmu hic ne cevap verdi ? Bide Ailesi ne diyo bu konuya onlar sormuyormu :KK57:

Esiniz kafasinda bitirmis. Ayni evde devam etmek istersin ama esinin bu tavirlarina uzunca bir sure dayanabilecegini sanmiyorum. Evi bir sekilde terk edecektir. Bu sure zarfinda hazirligini yap bence. Sonra sessiz kal. Ayri yasa. Eger hala ayni tavirda ise yolun belli olur. Kolay gelsin.uzulme. Çocukların kucuk ama bu da Allahtan.

Bugun o kavgadan sonra buyuk oglum babacigim mangal yapalim dedi cunku ben cok severim oda bana sebep soyledi.Tabi esim annen istemistir dedi.Sonra ben zaten kucuk kuzumla yatmistim gittiler.Geldiklerinde oglum hadi anne babam mangal yakacak dedi.Iyi yakin dedim hayir hepberaber dedi.Gittik mangal yaptik oynadilar hatta sohbet etti birilerinden vs.Anlamadim neler oluyor nefret eden adam bana sebep mangal yakti.Gorseniz demezsiniz bunlarmi ayrilacak diye.Ama tabi evde konusma olmadi yine ve yan binadaki arkadasina gitti kapida sohbet ediyolar.

Unutmadan yazayim.Dedim hadi para halloldu.Benim giden yillarim,cocuklarimin cekecegi babasizlik,iclerinde kalacak uzuntu,her baba lafinda yureklerindeki yokluk.Bunlarin vebali ne olacak.Benim icin hata pismanlik dedin peki senin hatanin bedeli bizemi dedim.Gunahi boynuma dedi sustu.Ben bir sekilde alisirim kocaman kadinim ama ya cocuklar.Sen bilirsin ay basi isi birakir giderim memleketime dedim.Oda sana ayni evde bu sekilde yasayalim diyorum kabul etmiyosun dedi.Yani sorgusuz sualsiz ayri yataklarda vs.Dedim boyle aile olmaz.Sustu.

Altı ay öncesinde ki cinsel hayatınız nasıldı ? Hep sorunlumuydu ?
Kocanızın böyle ayrı yataklarda devam edelim demesi çok enteresan.Aldatan adam ya boşanır,yada eşe çaktırmadan devam eder.Böyle ayrı ayrı devam edelim demesi cinsel tercihlerinin farklı olma ihtimalini getiriyor akla.

Back
X