kocam benden sogudu

Cogunuz mesafe koy demissiniz ozaman benden daha fazla uzaklasmazmi bide esiniz aklinda zorunmu var diyorsunuz var snirim.coktta sinirli biri benim.sogumam gerekirken bu kadara siddet gordum.o benden soguyo bunu bende anlamiyirum.esimi.hic anlayamiyirum cok vurdum duymaz bir insan zaten onunde aglasam konussaam birazcik bile uzulmuyor vicdan yok gercekten istemeyen.insan neden peki.niye hala evine geliyor niyee bosanma.davasi acmiyor bende bunu anlamiyorum esim.bole yaptikca gercektn uzuluyorum yasimizda genc sabrediyorum.baska yapabilecem bise yokki

Her ikinizinde birbirinize karşı hataları olmuş. Siz saygısızlık yapmışsınız, erkek olarak görmemişsiniz. Yani kocam olarak değil kendim olarak gördüm demenizden ben böyle anladım. Ynalışsam düzeltin. Ki bu mesele erkekler için çok büyük birşeydir yani tarifi imkansız. Böyle görüp böyle davrandıysanız git gide sizden uzaklaşması soğuması, hırçınlaşması, sizin bu düşünce ve tavrınıza karşı eve geç gelmesi falan şu durumda normal.

Benceee tüm bunları bir kenara bırakıp, sürekli neden deyip geçmişte yaşamanın hiç alemi yok. Bırakın bunları kenara. Önümüze bakmalıyız. Siz de soğuk davranmayın aslında ben sonuçları bilsem de dur ya belki öyle olmaz, birde böyle davranaım ne kaybederim diye düşünürüm. Yani siz araya mesafa koymayın bence. Biraz naif olun eşinize karşı, hemen değil ama yavaş yavaş sevginizi gösterin eğer kaldıysa. Biraz sıcak davranın, ilgili olun ne bileyim şimdi yaptığınız tüm tavırlaır bırakıp o ik zamanlarda, mutlu olduğunuz zamanlarda nasılsanız simdi de öyle olmaya çalışın. Tamam eşiniz şımaracak belki, kendini bişey anacak değişmeyecek. Peki ya yavaş yavaş herşey değişirse ve düzelirse..

Güzel günlerin gelmesini bence gururunuza kurban etmeyin.

Tamda benim.dusudigum gibi solediniz bende ole yapiyorum.gurur onemli ama sevdigim.erkek icin onuda bi kenara koyarim sonucta ikimizin arasinda gecenleri kimse bilmiyecek yani gururuma yenik.dusupte ben uzaklassam.kaybedecegimden eminim uzulen ben olacam baskasi.degil cok aciklayici oldunuz benim.icin cok tesekur ederim hepinize umarim.hepiniz mutluluk icinde yasarsiniz

Bende aynı durumdayım dün eşimle tartıştık artık seni çekiniyorum bıktım senden yarin babanin evine git dedi bana ama sinirle söyledi galiba gitme kısmını şimdi evde yapayalnız oturuyorum sen yobazsin dedi ben kafana göre arkadaşlarımla takilirim stres atarim sen oyle yobaz kal dedi

Yeni konu
Bende aynı durumdayım dün eşimle tartıştık artık seni çekiniyorum bıktım senden yarin babanin evine git dedi bana ama sinirle söyledi galiba gitme kısmını şimdi evde yapayalnız oturuyorum sen yobazsin dedi ben kafana göre arkadaşlarımla takilirim stres atarim sen oyle yobaz kal dedi
A
Yeni konu açsa ızdırap daha iyi olmaz mı 3 sene önceki konudan devam etmek yerine.
Arkadaşlarıyla çok mu vakit geçiriyor ve size zaman ayirmiyomu da tartıştı iz? İnşallah düzelir aranız

Anlayışlı davranmayarak başla işe. En kötü ne olabilir ki? Anlayışlı oldukça o daha da üste çıkar.

Back
X