Her ikinizinde birbirinize karşı hataları olmuş. Siz saygısızlık yapmışsınız, erkek olarak görmemişsiniz. Yani kocam olarak değil kendim olarak gördüm demenizden ben böyle anladım. Ynalışsam düzeltin. Ki bu mesele erkekler için çok büyük birşeydir yani tarifi imkansız. Böyle görüp böyle davrandıysanız git gide sizden uzaklaşması soğuması, hırçınlaşması, sizin bu düşünce ve tavrınıza karşı eve geç gelmesi falan şu durumda normal.
Benceee tüm bunları bir kenara bırakıp, sürekli neden deyip geçmişte yaşamanın hiç alemi yok. Bırakın bunları kenara. Önümüze bakmalıyız. Siz de soğuk davranmayın aslında ben sonuçları bilsem de dur ya belki öyle olmaz, birde böyle davranaım ne kaybederim diye düşünürüm. Yani siz araya mesafa koymayın bence. Biraz naif olun eşinize karşı, hemen değil ama yavaş yavaş sevginizi gösterin eğer kaldıysa. Biraz sıcak davranın, ilgili olun ne bileyim şimdi yaptığınız tüm tavırlaır bırakıp o ik zamanlarda, mutlu olduğunuz zamanlarda nasılsanız simdi de öyle olmaya çalışın. Tamam eşiniz şımaracak belki, kendini bişey anacak değişmeyecek. Peki ya yavaş yavaş herşey değişirse ve düzelirse..
Güzel günlerin gelmesini bence gururunuza kurban etmeyin.