kocam benden sogudugunu bosanmak istedigini soyluyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi http
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

http

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2019
312
742
53
arkadaslar merhaba 4 yildir inisli cikisli bir evliligm var esimi cok seviyorum oda beni seviyor ama bir turlu biseyler yolunda gitmiyor.. cok uzuluyorum cokda seviyorum esimi smdi pazrtesi gnu bosnmak icin basvurcaz benden sogudugunu yorulduginu soyluyor cok zoruma gidiyo istenmeyen biri olmak bebek tedavisi gorduk olmadi. tup bebek yqptik gecen ay oda olmadi. napicagima sasrsm lutfen yardm ediin bisey soyleyn icim aciyo

Altından bisey cikacak

En son bir arkadaşımın eşi soğudum diye dostça ayrılmıştı. Kadın da üzüldü baya gurur yaptı 5 kuruş istemedi. Adam 3 ay sonra evlendi iş yerinden bir kadınla, sözde boşandıktan sonra başlamış ilişkileri. Yersen tabi. Altına Mercedes çekti yeni ev aldı. Özel okula ortak oldu adam. Meğer boşanmanın alt yapısını çok sağlam atmış. Kadını da soğudum ayağına duygusal yaklaşıp kandırmış.
Bir erkek başkasını bulmadan kolay kolay soğumaz.

aldatma oldugunu dusunmuyorum kizlar.esim cok sinirli ani kararlar aliyor o yuzden arada sirada tartismalar oluyodu. ama asla sorun su diyecegim bisey olmadi gerckden zor seyler yasadim her zman destek de oldu bana isleri iyi gitmiyor yani insaat firmasi var.bu krizden dolayi evde hic mutlu degil surekli dusunuyor. ben calisiyorum benim maasimla geciniyoruz

3 kere yine bosanma karari aldik ama dayanamdk birbirimize hep sevgmz agir basti. ama smdi durduk yere kavga etmeden ayriliyoruz sebep yok yani. seviyorum fedakarlikda yaptim ama olmuyor ben ayrmak istemiyorum ama beni istemeyen adami bende istemiyorum zoruma gidiyor cokda pismam olucak biliyorum..

Burada eşim soğumuş diye açılan bütün konularda sebep hep başka şeyler çıktı. Bence çaktırmadan kurcalayin bir şeyler karıştırmis mi diye. Umarım yoktur bu çok ağır bir şey çünkü. Aile terapistine gitmeyi teklif edin onun dışında. Zor süreçlerden geçmişsiniz belli ki.

Yani buna ne söylenir bilmiyorum ama açık açık söylemis size.. ama madem soğumuş geçen ay neden tüp bebek tedavisi görüyorsunuz? Eşinizi dolduran biri olabilir mi?
ayrilik karari almadan bigun once benimle ayni yatkda uyudu bnde ona sasiriyorum ya

Aile terapistine gidin eğer ortada bariz bir sorun yoksa direkt boşanmak değilde bir süre ayrı kalmak da iyi olabilir ama bazen ne kadar cabalarsaniz da olmaz düzeltmek için çaba sarf edin elbet ama fazla da direnip kendinizi yipragmayin

Maalesef seni sevmiyor mücadele ederdi kaçmazdı.
galiba sevmiyor artik.. bende artik bunu dusunuyorum sevse sonuna kadr gelirdi benimle. ben onu varlikda da sevdim yoklukdada cok skntili zamanlar gecrdm maddi olarak bir ekmek parasi bulamadgm zmanlr oldu calstgm halde ama yinede ses etmedim. hep sabrettim aile terapistinede durduk yere tartsmlrn sonu ayrilga gttigi icin gttik

Bosanmak yerine bir sure ayri kalin. Ikiniz de dusunun. Ani karar verilmez bu durumda.
Ve ben bunun altinda badka seylerin oldugunu dusunuyorum. Bu kadar hizli karsr verilmez ve bir gun once yaninda yatip ertesi gun sogudum ayrilalim demez bir erkek. O epey bir surec alir, epey bir dusunur erkek. Oysa birden sogudum diyorsa bunun altinda cok baska seyler vardir. Bir sure ayri yasayin bence.
Gerci ayri yasamak da dogru mu simdi onu da dusundum. Bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…