Siz evliligin ne oldugunu anlayip,ona gore davranmissiniz ama maalesef eşiniz evliligin ne oldugunu anlayabilecek olgunluga erisememis.Evet evlilik iyi gunde kotu gunde var olmaktir ama fazla fedakarlikta iyi degil sanirim.Su an tum bunlar zorunuza gidiyor,"benim onca fedakarligima ragmen,nasil boyle davranabiliyor"diye dusunuyorsunuz ve haklisinizda.Size tavsiyem sizi istemeyeni hic istemeyin.Bosanmak mi istiyor, sizde kararli bir sekilde tamam bosanalim deyin.İki gunde bir fikir degistiren bir adam icin ömür tukettiginize değmez.kizlar size bisey anlatcam kimseye soylemedm smdiye kadr diyemedim daha dgrusu..benim ailemn durumu iyi su zmana kadr hicbiseye muhtac olmadm cok sukur.. herseyim oldu.. esimlede 9 yildr birlktyz cok severk evlndk ailem ben istiyorum diye hicbisey demediler sevdgmle evleniyim diye..esimi seviyodum ama evlendim asik oldum cok guzel zamnlarda gecirdik ne zmanki su ise atildi bittik yani ama ben maddiyati sorun etmedim ev benm evim bir kere lafini etmedm onunda evi var ama bu is yuznden satmk zorunda kalicak. asiri durust ve iyi niyetli ben isyerinden ekmek gtrdim kizlar isyerndeki meyveleri yemedim esime getrdm yani cok zor durumda da kaldm ekmek alck parada bulamdgm zmanlr oldu yine sesimi cikarmdm
tup bebege cok zor ikna etmistim cocuk icin oldugunuda dusnmuyrmBence cocuk olmadi diye ayrilmak istiyor. Yoksa gecen ay tup bebek deneyip bu ay sogumak sacma
gercekden dogru diyosunuz. evlilik ne demek anlayamadi esim en ufacik sorunda arkasini dondu bende cok uzuluyorum ayrilmak en iyisi olcak sanirim asla diretmicem mahkemeyede cikip ayrilmak istiyorumda dicem beni oralara kadr dusuren adamla olmaz zaten aslinda herseyin farkindayim ama zoruma gidiyor 5 . yila grcektk bu yaz okadr cok emek verdimki her konudaSiz evliligin ne oldugunu anlayip,ona gore davranmissiniz ama maalesef eşiniz evliligin ne oldugunu anlayabilecek olgunluga erisememis.Evet evlilik iyi gunde kotu gunde var olmaktir ama fazla fedakarlikta iyi degil sanirim.Su an tum bunlar zorunuza gidiyor,"benim onca fedakarligima ragmen,nasil boyle davranabiliyor"diye dusunuyorsunuz ve haklisinizda.Size tavsiyem sizi istemeyeni hic istemeyin.Bosanmak mi istiyor, sizde kararli bir sekilde tamam bosanalim deyin.İki gunde bir fikir degistiren bir adam icin ömür tukettiginize değmez.
Umarım dogru kararlar alir ve cok mutlu olursunuz.gercekden dogru diyosunuz. evlilik ne demek anlayamadi esim en ufacik sorunda arkasini dondu bende cok uzuluyorum ayrilmak en iyisi olcak sanirim asla diretmicem mahkemeyede cikip ayrilmak istiyorumda dicem beni oralara kadr dusuren adamla olmaz zaten aslinda herseyin farkindayim ama zoruma gidiyor 5 . yila grcektk bu yaz okadr cok emek verdimki her konuda
bu fikir bana cok garip geliyodu onsuz hayat nasio olur diye alisiyorum galibaSogudum diyorsa bosanin cocukta yokmuş. Arkasini kurcalamayin eger kurcalarda birsey çıkarsa daha cok uzuleceksiniz en iyisi eşini iyi bir eş bilip ayrılmak. .
Geri adim atmamak!!!
Valla bende esimi cok sevdim seni istemiyorum dedi yok canim istiyor bi anlik ofke ile soyledi dedim seni sevmiyorum dedi yok canim oyle degildir dedim en sonunda aldatilfigimi ogrendim de oyle geldim baba ocagina bi cocukla ben hala yasayip o aciyla olmediysem size hic bisey olmaz bekar gibi birseysiniz cocukta yok zaten guzel bir evlilikde degilmis sizin ayaginiza firsat verilmis degerlendirinbu fikir bana cok garip geliyodu onsuz hayat nasio olur diye alisiyorum galiba
Umarım böyle bir durum yokturEn son bir arkadaşımın eşi soğudum diye dostça ayrılmıştı. Kadın da üzüldü baya gurur yaptı 5 kuruş istemedi. Adam 3 ay sonra evlendi iş yerinden bir kadınla, sözde boşandıktan sonra başlamış ilişkileri. Yersen tabi. Altına Mercedes çekti yeni ev aldı. Özel okula ortak oldu adam. Meğer boşanmanın alt yapısını çok sağlam atmış. Kadını da soğudum ayağına duygusal yaklaşıp kandırmış.
Bir erkek başkasını bulmadan kolay kolay soğumaz.
derdimizi kmseye anlatamiyoruz diye buraya soyledik diye sorunmu oldu ne demek hap atipmi geliyolr. ayiptr ya biraz hassasiyet insanlkSizin ilişkiniz inişli çıkışlı değil komple "OVER" olmuş.
Severek ayrılmak da ne bileyim biraz show sanki.
Şaka gibi hayatlar yaşanıyor. Gördüklerimize,okuduklarımıza inanamıyoruz.
Bu yeni üyeler hap atıp öyle siteye giriş yapıyorlar.
Dün çocuk isteyip bugün boşanıyorlar. Bugün seviyorum deyip yarına soğuyorlar.
Kuran çarpsın beynimde şarteller komple indi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?