kocam benden sogudugunu bosanmak istedigini soyluyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi http
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet öyle olması daha ağır.kader de ne varsa o oluyo.bende her zaman eşimle mutlu olurum sevdiğim adam dedim ama eşim ve ailesi beni maddi olarak sömürdüler onun için yanlarında tuttular üç yıl insanın canına yetince hiç birşey kalmıyo .hiç bir his.

kizlar bugun basvurduk carsmba gunu bosanma davamiz var..allah yuzumu kara cikarmasin bundan sonra hayatta tekim.. hicbir zman esime beddua etmedim bu saatten sonrada etmem birikmislik getirdi bizi bu noktaya allah yollarimizi acik etsin insallah. asla ve asla pisman degilim evlendigime onunla yasadigima iyiki evlendim sevdigim adamla iyiki tanidim. hicbir zman psimanlik olarqk kalmicak aklimda yeni hayatim beni bekler.. anlasmali bosaniyoruz ne istersen verwbilirim dedi ama istemedim hicbisey

ikimizde de sorun yok diyolr ama olmadi.

Neden bu evliliğe bir de bebek katmaya çalışıyorsunuz yapmayın Allah aşkına daha kimse öğrenemedi mi bebek evliliği kurtarmıyor, kurtarmadı, kurtarmayacak...

evliligimizi bebek kurtarir diye dusunmedik hic biz evlat sahibi olmak istwdik ve bunun icinde cabaladik okadar

kizlar bugun basvurduk carsmba gunu bosanma davamiz var..allah yuzumu kara cikarmasin bundan sonra hayatta tekim.. hicbir zman esime beddua etmedim bu saatten sonrada etmem birikmislik getirdi bizi bu noktaya allah yollarimizi acik etsin insallah. asla ve asla pisman degilim evlendigime onunla yasadigima iyiki evlendim sevdigim adamla iyiki tanidim. hicbir zman psimanlik olarqk kalmicak aklimda yeni hayatim beni bekler.. anlasmali bosaniyoruz ne istersen verwbilirim dedi ama istemedim hicbisey
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun, kendinizi suçlamayın, evliliğiniz bitme nedeni siz değilsiniz, bebek olmaması da değil, bence en azından yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla eşiniz mutluluğu sevgiyi maddiyatla doğru orantılı yaşayan biri, maddi imkanları varsa sevgisi huzuru mutluluğu oluyor, para yoksa kimseyi gözü görmüyor, sorun sizde değil eşinizde, başkasıyla da evli olsa para olmayınca evliliği bitirmek isteyecekti zira eşiniz kendine maddi imkanları olursa güveniyor, maddi imkanları olursa özgüveni oluyor, maddi imkanları olursa sorumluluk sahibi hissediyor, para olmazsa kimsenin sorumluluğunu almak istemiyor, yoklukla savaşıp mücadele edecek bir karakterde değil çünkü.

Bebek yokken ayrılmanız belki de en hayırlısı olacak çünkü eşiniz mizacında biriyle evlilik yürütmek çok yorucudur, sürekli sırtını sıvazlayıp ayağa kaldırma rolüne bürünmek zorunda kalırsınız, para olmayınca bozulan psikolojisi o melankolik hali hiç bitmez ve zaman içinde sizi de yıpratır, her daim güçlü olmadı gereken taraf olmak zordur maalesef.

Seviyor olsaydı, soğudum deyip boşanmazdı. Üzülmeyin, birkaç ay sonra belki de iyi ki boşanmışız diyeceksiniz. Vardır bir hayır.

g
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun, kendinizi suçlamayın, evliliğiniz bitme nedeni siz değilsiniz, bebek olmaması da değil, bence en azından yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla eşiniz mutluluğu sevgiyi maddiyatla doğru orantılı yaşayan biri, maddi imkanları varsa sevgisi huzuru mutluluğu oluyor, para yoksa kimseyi gözü görmüyor, sorun sizde değil eşinizde, başkasıyla da evli olsa para olmayınca evliliği bitirmek isteyecekti zira eşiniz kendine maddi imkanları olursa güveniyor, maddi imkanları olursa özgüveni oluyor, maddi imkanları olursa sorumluluk sahibi hissediyor, para olmazsa kimsenin sorumluluğunu almak istemiyor, yoklukla savaşıp mücadele edecek bir karakterde değil çünkü.

Bebek yokken ayrılmanız belki de en hayırlısı olacak çünkü eşiniz mizacında biriyle evlilik yürütmek çok yorucudur, sürekli sırtını sıvazlayıp ayağa kaldırma rolüne bürünmek zorunda kalırsınız, para olmayınca bozulan psikolojisi o melankolik hali hiç bitmez ve zaman içinde sizi de yıpratır, her daim güçlü olmadı gereken taraf olmak zordur maalesef.
gercekden dogru yazdiklarinizin hepsi. ben her zaman sonuna kadr mucadele ettim ama hicbisey sevgide dahil fedakarlikda dahil tek tarafli olmuyor surekli verici olmak benden cok sey goturdu.. insallah bundan sonraki hayatinda mutlu olur.tek istedgim ve dilegim onun icin cok cok iyi olmasi carsmbayida atlattimmi hersey daha kolay olcak hakim karsisinda goz yaslarimi tutamicam diye korkuyorum.. onun icinde biseyler yapmam lazim

uyudum uyandim hersey hayalmiydi kabusmu gordum dedim bian o kadr kotu oldum ki sanki hersey ruyaymis gbi..kalbim hizli hizli atmaya basladi nefesim kesildi ama aliscam ya ben hayatimda hep gururmla onurumla yasadim ne esimi nede kendimi yere dusrcek tek bi hareketim bile olmadi..bosanmakda evlenmk kadr dogal bunada alisicam. annem babamda ogrendi suan onlarin yanindayim

g
gercekden dogru yazdiklarinizin hepsi. ben her zaman sonuna kadr mucadele ettim ama hicbisey sevgide dahil fedakarlikda dahil tek tarafli olmuyor surekli verici olmak benden cok sey goturdu.. insallah bundan sonraki hayatinda mutlu olur.tek istedgim ve dilegim onun icin cok cok iyi olmasi carsmbayida atlattimmi hersey daha kolay olcak hakim karsisinda goz yaslarimi tutamicam diye korkuyorum.. onun icinde biseyler yapmam lazim
Boşanmak kolay değil, hele de ortada büyük bir sorun olmadan boşanma kararı alıp bunu uygulamak hiç kolay değil, mahkeme günü o gözyaşları akacaktır illa ki zira büyük hayallerle evleniyoruz, bitince duygusal olarak çok etkileniyoruz, isterseniz doktora gidin durumunuzu anlatın belki size hafif bir ilaç verir.

Güçlü olun lütfen çünkü eşinizin psikolojisindeki biriyle evli kalmak da çok yıpratıcı, sizin hiçbir zaman tökezlemeye ruhen yıpranmaya hakkınız olmayacak evli kalırsanız, siz bunalsanız o sizden çok daha fazla bunalacak, bu durum böyle devam edemiyor ne yazık ki, hele çocuğunuz olsa daha da sarpa sarıyor, sizi mutlu etmesini beklerken bile mücadele etmek zorunda kaldığınızı hissetmek çok kötü oluyor.

Boşanmak kolay değil, hele de ortada büyük bir sorun olmadan boşanma kararı alıp bunu uygulamak hiç kolay değil, mahkeme günü o gözyaşları akacaktır illa ki zira büyük hayallerle evleniyoruz, bitince duygusal olarak çok etkileniyoruz, isterseniz doktora gidin durumunuzu anlatın belki size hafif bir ilaç verir.

Güçlü olun lütfen çünkü eşinizin psikolojisindeki biriyle evli kalmak da çok yıpratıcı, sizin hiçbir zaman tökezlemeye ruhen yıpranmaya hakkınız olmayacak evli kalırsanız, siz bunalsanız o sizden çok daha fazla bunalacak, bu durum böyle devam edemiyor ne yazık ki, hele çocuğunuz olsa daha da sarpa sarıyor, sizi mutlu etmesini beklerken bile mücadele etmek zorunda kaldığınızı hissetmek çok kötü oluyor.
gercekden durumu ozetlemissiniz bende bu yuzden daha rahat gibiyim omrum boyunca bu sekilde devam edemem..

bana vakit ayirip yazdiginiz icin cok tesekkur ederim..yazdiginz hersey benm icin cok onemli moral veriyor destek oluyor...hayatimda yasadigim en guzel duyguydu sevmek ve bunun icinde cok mucadele verdim iyiki sevdim iyiki asik oldum allah icime hicbir zman bu konuda pismanlik koymasin. guzel basladi guzel bitsin

arkadaslar merhaba 4 yildir inisli cikisli bir evliligm var esimi cok seviyorum oda beni seviyor ama bir turlu biseyler yolunda gitmiyor.. cok uzuluyorum cokda seviyorum esimi smdi pazrtesi gnu bosnmak icin basvurcaz benden sogudugunu yorulduginu soyluyor cok zoruma gidiyo istenmeyen biri olmak bebek tedavisi gorduk olmadi. tup bebek yqptik gecen ay oda olmadi. napicagima sasrsm lutfen yardm ediin bisey soyleyn icim aciyo
Evliliği yürütemiyorsanız ve eşiniz gerçekten sizden soğumuş ise uzatmadan boşanmak en doğrusu çocuk olunca herşey daha da zor oluyor. Çocuğun psikolojisi bozuluyor.

cok teskkrlr benimle ilgili dusunceniz icin..🤗
EVET gercekden pisman olcak ama is isten gecmis olcak oda farkinda aslinda pisman olcaginin
Böyle güzel bir yürekle karşınıza daha kimler kimler çıkar.
Çıkmazsa bile en kötüyü yaşıyorsunuz zaten.
Umudunuzu kaybetmeyin.

cok teskkrlr benimle ilgili dusunceniz icin..🤗
EVET gercekden pisman olcak ama is isten gecmis olcak oda farkinda aslinda pisman olcaginin
Ben de aynı şeyi düşündüm Kajmery34 Kajmery34 ile.
Ayrılacak olmanıza rağmen eşiniz için;
'inşallah o da mutlu olur bundan sonra' diyorsunuz.
Bunu herkes söyleyemez.
Belli ki kalbi güzel birisiniz.
İnşallah siz çok mutlu olursunuz bundan sonra.
Her gecenin sabahı olduğu gibi,her üzüntünün ardından da ferahlık vardır.
Allah sizi feraha çıkarsın.

Back
X