kocam benden sogudugunu bosanmak istedigini soyluyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi http
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah kalbimide biliyor icimide hic bir zman kotu niyet beslemedim
Ben de aynı şeyi düşündüm @Kajmery34 ile.
Ayrılacak olmanıza rağmen eşiniz için;
'inşallah o da mutlu olur bundan sonra' diyorsunuz.
Bunu herkes söyleyemez.
Belli ki kalbi güzel birisiniz.
İnşallah siz çok mutlu olursunuz bundan sonra.
Her gecenin sabahı olduğu gibi,her üzüntünün ardından da ferahlık vardır.
Allah sizi feraha çıkarsın.
sagolun teskkrler..insallah huzurlu ve mutlu bir hayat geciririm

Şimdi ailesine anlatcak aileside ona cok yuklencek babasi yok annesi ablalari var.. beni kayinvalidem gorumcemler cok severler allah razi olsun bir kez olsun aramzda tartisma saygiszlk faln olmadi iyi sekilde hatirlasnlar onlarda beni.. annesi cok uzulcek onada ayrica uzuluyorum.. hasta kadin bunu duyunca kotu olcak

allah kalbimide biliyor icimide hic bir zman kotu niyet beslemedim
sagolun teskkrler..insallah huzurlu ve mutlu bir hayat geciririm
Kalbin o kadar temiz ki eminim çoğumuz ayrılırken bu kadar metanetli olamayız.Rabbim karşınıza sizin gibi birini çıkarsın.Çok mutlu olun inşallah❤️

Kocanizin isi yoksa nasil gecinecek bundan sonra? Gercekten sizden sogumus ve sizi sevmiyor olabilir mi yoksa sizin paranizi yiyor gibi olmamak icin mi ayriliyor? Bence ayrilmadan once sevginin bittigine ve anlasmanin mumkun olmadigina emin olmak gerekiyor. Bundan emin olamazsaniz yillarca onu unutamayabilirsiniz, baskalarina karsi ilgi duyamayabilirsiniz, onu takinti yapabilirsiniz. Hayat sizin hayatiniz, dileginizce sonuna kadar cekinmeden yasayin, soyleyin. Sessiz kalip, yillarca unutamamaktan iyidir.

3 kere yine bosanma karari aldik ama dayanamdk birbirimize hep sevgmz agir basti. ama smdi durduk yere kavga etmeden ayriliyoruz sebep yok yani. seviyorum fedakarlikda yaptim ama olmuyor ben ayrmak istemiyorum ama beni istemeyen adami bende istemiyorum zoruma gidiyor cokda pismam olucak biliyorum..
Üzgünüm ama seni sevseydi boşanmak istemezdi .Yoluna bak.Hayat çok değerli.Acını yaşa dibine kadar ama uzatma.Ne yapabılırsınkı elinden ne gelir.

Cok asil bir kadinsiniz siz ve size yakisani yapiyorsunuz,iciniz cok rahat olsun en guzelide hic bir keskeniz olmayacak cunku elinizden geleni yaptiniz evliliginiz icin..rabbim yureginiz kadar guzel insanlar cikarsin karsiniza hep mutlu ve huzurlu olun:)
Yolunuz bahtiniz acik olsun..

Cok asil bir kadinsiniz siz ve size yakisani yapiyorsunuz,iciniz cok rahat olsun en guzelide hic bir keskeniz olmayacak cunku elinizden geleni yaptiniz evliliginiz icin..rabbim yureginiz kadar guzel insanlar cikarsin karsiniza hep mutlu ve huzurlu olun:)
Yolunuz bahtiniz acik olsun..
cok teskkrler guzel dilekleriniz icin allahn izniyle atlaticam..gerckden elimden geleni sonuna kadr yaptimm insallah mutlu olur oda bende

arkadaslar merhaba 4 yildir inisli cikisli bir evliligm var esimi cok seviyorum oda beni seviyor ama bir turlu biseyler yolunda gitmiyor.. cok uzuluyorum cokda seviyorum esimi smdi pazrtesi gnu bosnmak icin basvurcaz benden sogudugunu yorulduginu soyluyor cok zoruma gidiyo istenmeyen biri olmak bebek tedavisi gorduk olmadi. tup bebek yqptik gecen ay oda olmadi. napicagima sasrsm lutfen yardm ediin bisey soyleyn icim aciyo

Canım uzattıkça daha çok canın yanacak, zamanın gidecek. Olmayınca olmuyor. Zorlamanın manası yok. Ben hep keşke ilk seferde boşansaymışım diyorum, tabiki arada geçen sürede de çok şey öğrendim ama eşin istemiyorum diyorsa bence gurununu çiğneme ve boşan.

3 kere yine bosanma karari aldik ama dayanamdk birbirimize hep sevgmz agir basti. ama smdi durduk yere kavga etmeden ayriliyoruz sebep yok yani. seviyorum fedakarlikda yaptim ama olmuyor ben ayrmak istemiyorum ama beni istemeyen adami bende istemiyorum zoruma gidiyor cokda pismam olucak biliyorum..

Bak 3 kere karar almışsınız, yani bu işin ayarı bozulmuş artık. Düzelmez. Erkekler fedakarlık yapan kadından hoşlanmaz, saygıları kalmıyor çünkü. Pişman olur ya da olmaz o sizi ilgilendirmiyor, herkesin yolu ayrı, alacağı dersler ayrı. Siz kendi hayatınıza bakın. Paranızı da vermeyin böyle bir adama.

gercekden dogru diyosunuz. evlilik ne demek anlayamadi esim en ufacik sorunda arkasini dondu bende cok uzuluyorum ayrilmak en iyisi olcak sanirim asla diretmicem mahkemeyede cikip ayrilmak istiyorumda dicem beni oralara kadr dusuren adamla olmaz zaten aslinda herseyin farkindayim ama zoruma gidiyor 5 . yila grcektk bu yaz okadr cok emek verdimki her konuda

Anlıyorum tatlım seni ama şöyle düşün. Sen yapman gerekeni yaptın fazlasıyla. Yaptıkların gün gelir sana fazlasıyla döner, o da kendi yaptıklarını alır hayattan. Zor süreç biliyorum, ben bugün daha yeni alacağım kararımı bile, yine çağırdılar mahkemeden ama geçiyor merak etme. Olgunlaşmamış, dengesiz adamdan hayır gelmez, böyle evlilik de yaşanmaz.

Bende boşanma sürecindeyim şuan elalemin dedikodu mevzusu oldum ama ölmüş bir evlilliği sürdürmekten iyidir.Zor birşey boşanmak olmuyosa ve sizi istemiyosa sizde yeni bir hayata yelken açın.

Elalem dediğiniz kim, sonuçta ne yaşadığınızı siz biliyorsunuz. Ben çok güvendiğim kişiler harici özelimi konuşmadım, onlara da anlatmadım hepsini sonuçta kimseye hesap vermek zorunda değiliz. Elalem yarın bir gün de başkasını konuşur. Herkesin kendi derdi var boşverin onları.

Bir de naçizane, dik durun. Güçlü olduğunuzu gördüklerinde tek kelime edemiyorlar. Ben eski eşin de bulunduğu, hatta tüm kurumun bulunduğu bir toplantıya gitmek zorunda kaldım haftasonu, kimseye tek kelime ettirmedim, edemediler. Güçlü duruşunu hissettim dedi bir abla, o kadar. Gerçekten bunu derken rol yapın demiyorum, gerekirse yapın tabi ama içten güçlü olun kendinizi maneviyatını güçlendirin.

bir erkek sogudum dıyorsaya hayatında baska bırı vardır yada o evlilik artık onun için bitmiştir. kolay kolay erkek demiyor çünkü. bebek den önce aile terapistine gitseydiniz belkide piskolojık

kizlar bu arada ben hasta olmadim 4 gun gecti. olmaz olmaz bide olur cok istedigim seyin artik olmasini istemiyorum. bosandim cunku ve aglamadim hakim 3 kere sordu bana

Back
X