kocam benden sogudugunu bosanmak istedigini soyluyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi http
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçen ay bebek tedavisi görüpte bu ay boşanmak istemesi bana "çocuğunuz olmadığı için sizi gözden çıkardığını" düşündürdü... muhtemelen anne yada kızkardeşleri boşan bundan başkası ile evlen diye doldurmuşlardır.
Ben de aynı şeyi düşündüm.

sanmıyorum ama...benden bosanip baska biriyle evlenck ne maddi durumu var nede oyle bir istegi oldugunu dusunmuyorum.. yinede belli olmaz gerci

sanmıyorum ama...benden bosanip baska biriyle evlenck ne maddi durumu var nede oyle bir istegi oldugunu dusunmuyorum.. yinede belli olmaz gerci
Hakkınızda hayırlısı buymuş demek ki, bir çok kadının başaramayacağı asil bir duruş sergilemişsiniz, annesi üzülecek diye endişe etmenize rağmen onlar size haksızlık yaparak sizi hatalı bulmuşlar bir de.... Boşandığınız adam ve ailesi sizi haketmemişler, daha iyilerine layıksınız. Umarım çok mutlu olursunuz 💞

Hakkınızda hayırlısı buymuş demek ki, bir çok kadının başaramayacağı asil bir duruş sergilemişsiniz, annesi üzülecek diye endişe etmenize rağmen onlar size haksızlık yaparak sizi hatalı bulmuşlar bir de.... Boşandığınız adam ve ailesi sizi haketmemişler, daha iyilerine layıksınız. Umarım çok mutlu olursunuz 💞
cok tesekkrler guzel dusunceleriniz icin..allah iyi olanin yanindadir diye dusundum hep insallah bugunleri cabuk atlatir kisa surede kendimi toparlarim

cok tesekkrler guzel dusunceleriniz icin..allah iyi olanin yanindadir diye dusundum hep insallah bugunleri cabuk atlatir kisa surede kendimi toparlarim
Ben de yıllar önce boşandım, geçiyor unutuluyor, hatta sonrasında başka sorunlar yaşayıp boşanma acısının aslında çok daha hafif olduğunu bile gördüm, Rabbim size yaşatmasın inşallah 😢

Emin ol herşey geçecek unutacaksın, helal olsun size ne güzel bi duruş sergilediniz tebrik ederim sizi, çünkü boşanabilmek sanıldığı kadar öyle kolay bişey değil.

derdi skntiyi veren allah sabrida veriyormus bazen cok uzuluyorum.. bugun sokaklardan gecerken evlerden yemek kokulari geliyodu aileler otrmuslr yemeklerini yiyorlardi bir garip oldum icim ciz etti ama alisicam..
Ben de boşandıktan sonra, ilk zamanlar yolda el ele yürüyen liseli çocukları görünce içim cız ederdi şu çocuklar kadar başaramadık birlikteliği diye içimden geçerdi, saçma bir düşünceydi aslında ama o anki psikolojiyle öyle düşünebiliyor insan 😢

derdi skntiyi veren allah sabrida veriyormus bazen cok uzuluyorum.. bugun sokaklardan gecerken evlerden yemek kokulari geliyodu aileler otrmuslr yemeklerini yiyorlardi bir garip oldum icim ciz etti ama alisicam..
Henüz acın çok taze içinin cız edeceği birçok şey daha olacak, ama hepsi seni daha çok güçlü yapacak ve hepsi yanlızlığa alışınca geçecek. Çünkü nede olsa yaşanmış alışkanlıkların var, unutabilmek aklından hayalinden çıkarabilmek, ayrıldığını idrak edebilmek ve kabullenebilmek hiçte kolay olmayacak, ama nihayetinde birgün olacak...

Henüz acın çok taze içinin cız edeceği birçok şey daha olacak, ama hepsi seni daha çok güçlü yapacak ve hepsi yanlızlığa alışınca geçecek. Çünkü nede olsa yaşanmış alışkanlıkların var, unutabilmek aklından hayalinden çıkarabilmek, ayrıldığını idrak edebilmek ve kabullenebilmek hiçte kolay olmayacak, ama nihayetinde birgün olacak...
söyledikleriniz benim icin cok kiymetli gecicek hersey gecicek ve ben kimseye guvenmemem gerektigini cok aci bir tecrubeyle ogrenmis oldum..

acaba o napiyor ici aciyormu hic yok yere hep tartisma cikardi huzursuz etti bizi

ve bu kadin kendide bosanmis ve esi tarafindan hakiszliga ugramis biri. insanlar gercek yuzunu sonrada belli ediyoms benm asla hic bi sorunm olmadi onlarla.. hepde beni sevdiklerini bilirdim ama gercekden degisik oldum ya insanlar cok garip.. allahim bana yardim etsinde hamile falan olmiyim yarin test yapicam..
Öncelikle geçmiş olsun. Her şeyin ilacı zaman. Zamanla iyileşeceksin. Sen bu güzel kalbinle çokça mutlu olmayı hak ediyorsun. Allah bir başkası için açmıştır yolunu belki de bilemeyiz.
Eski eşinin ailesine gelince, kuzum erkek aileleri, aksa da koksa da benim, diyor. Yani suçu genelde kadına yüklerler. Oğullarına toz kondurmazlar. Ne kadar iyi olursan ol bir kusur bulurlar. O yüzen, onları salla. Eski eşin kendini aklamak için, seni kötülemiş de olabilir. Kafanın sürekli bunlarla meşgul olması çok normal. Biraz kendine gel, sonra kendine meşguliyet bul. Zamanla bunları düşünmek sana sıkıcı bile gelecek. Bir bakmışsın yaran iyileşivermiş. Ümirvar ol.

Boşanmak kolay olsaydıııııı....

acaba o napiyor ici aciyormu hic yok yere hep tartisma cikardi huzursuz etti bizi
Onun ne düşündüğünü hiç önemsemeyin kafanızı hiç yormayın, bunun cevabını zaman size gösterecek onun pişmanlığını, dağıldığını göreceksiniz ( onun mutsuz olmasını istemeseniz de)

Hayat devam ediuor omur ise cok kisa hergünü omrumuzun son gunu gibi yasamaliyiz tadinj cikara cikara dolu dolu herseye ragmen🤗🤗

onsuz hayat nasio olur
Doğarken onunla birlikte doğmadınız ki, daha 5 yıl evveline kadar hayatınızda yoktu, tabiki onsuz yaşabilirsiniz...

İnsanların doğduğu andan itibaren yanında olan anne-babası bile ölüyor ve onlarsız yaşanıyor, sonradan tanıdığın koca kişisi olmadan mı yaşanamayacak....

Size "kadın çok severse" kitabını öneriyorum, okursanız kitapta kendinizi bulacaksınız ve yanlış düşüncelerinizin farkına varacaksınız...

ailesine anlatcak aileside ona cok yuklencek

Sandığınız gibi olmayacak, hiçbir erkek ailesi karısı ile ters düşen oğluna yüklenmez hatta ona kucak açar....

ne kadar iyi olursa olsun karısını suçlarlar, "o kadın olsaydı, sen bu durumda olmazdın, boşanmazdın" derler...

birazdan esyalarini almaya gelicek. esyalarini yikadim utuledim...

Aşırı fedakarlık annelere mahsustur, eşlere değil...

siz eşinize eş gibi değilde anne gibi davranmışsınız...

Eşinizin bir annesi vardı, ona eş lazımdı, sizinle evlendi ama sizde eş değil anne profilini gördü ve sizinle mutlu olamadı...

Eş fedakar olunca kıymeti bilinmez, paçavra gibi ayak altında olur....

Bir daha evlenirseniz yada hayatınızda biri olursa asla fedakar olmayın...

bir helallik alayim dedim.. msj attim

hakkinizi helal edin esimide suclamayin dedim..size emanet dedim

bende ablalryla vedalastm

Belli ki kalbi çok güzel birisiniz ama bu davranışınız çok saçma....

Siz onlardan helallik dileyince hakkınızda "ne kadar iyi bir gelin, kardeşimizden boşandı ama bizden helallik istiyor diye düşünmediler....

Ne düşündüler biliyor musunuz...

"Açık kapı bıraktı, ben bıraktığınız yerdeyim , abiniz ve siz isterseniz geri dönebilirim" diye mesaj veriyor dediler içlerinden...

Eğer hâlâ görüşmeye devam ederseniz, "peşimizi bırakmadı, hala bizim onu geri almamızı bekliyor" diye düşünüp, bunu da her yerde konuşacaklar....

Eski eş ailesi ile dost kalınmaz...

Biraz onurunuz varsa hepsinin numarasını silin ve bir daha asla irtibat kurmayın.

yapmadm kasiklarim cok agritor adet sancisi gbi goguslerimde aciyo insallah hamile degilmdr

Adet oldun mu bilmiyorum ama sağlık ocağına gidip kanda "b-hcg" baktır bir an önce.

evlerden yemek kokulari geliyodu aileler otrmuslr yemeklerini yiyorlardi bir garip oldum icim ciz etti

Şu melankolik durumdan çık biran önce, bu şekilde düşündükçe boşanma psikolojisini çok zor atacaksın.

Evde oturmazsan, günlerini dolu dolu geçirirsen, çok kısa sürede unutur ve kendine gelirsin.
Bahar geldi, tam gezme havası, maddi durumun yerinde ise gezi turlarına katılıp gezebilirsin, halk eğitimde kurslara gidebilirsin, büyükşehirde isen belediyelerin spor salonlarına yazılabilirsin, hiç olmadı, hergün çarşının farklı bir caddesini gezip vitrinleri seyredebilirsin. Kafan dağılır ve yorgunluktan ex eşi düşünmeye halin kalmaz.

Çevrenede mutsuz profili çizme... Boşandı ama mutlu desinler. Demekki kendinde değil eşindeydi problem diye düşünürler mutlu olursan.

Ayrıca artık yeni bir hayata yelken açıyorsun, bu 5 yıldır içinde kalan ne varsa, kırılan özgüvenin de dahil onarmaya çalış...

Sen ne kadar mutlu olur gözükürsen, o kadar iyi olacaksın.

Son düzenleme:
Back
X