• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni aileme şikayet etti

Velisine şikayet eder gibi aileye şikayet etme olayını çok çirkin ve zavallıca buluyorum.

Ama ben sizde de şunu anlamadım: Rahatsızmışsınız ve sizi ailesine götürmek istememiş. Gayet normal değil mi? Belki koronasınız ve ailesine bulaşsın istemedi. Bunun için neden kavga ettiniz ki?
Kavga ettiğimiz konular farklıydı. Hasta olduğum için götürmediğinden değil. O gün bi 5 dakika tartıştık ama konuyu kapattık. Ben akşamına hiçbir şey olmamış gibi komik video falan attım hatta. Ertesi gün gelip şikayet etmeye başladı tartıştığımız konularda.

En nefret ettigim sey. Ailenizi niye karistiriyor pardon da. Ve sizi niye ordan oraya birakiyor kac yasinda esiniz? Cocuk heralde daha
34 yaşında ama benden önce ciddi bir ilişkisi olmamış. Ondan mı bilmem. Normalde böyle bir şey yapacak biri değil. Hala daha kendi evimize de dönemedik o yüzden insanların yanında sorun yokmuş gibi davranıyorum ama bunu nasıl unutacağım gerçekten bilmiyorum.

34 yaşında ama benden önce ciddi bir ilişkisi olmamış. Ondan mı bilmem. Normalde böyle bir şey yapacak biri değil. Hala daha kendi evimize de dönemedik o yüzden insanların yanında sorun yokmuş gibi davranıyorum ama bunu nasıl unutacağım gerçekten bilmiyorum.
kazik kadar herif ayol. Madem bukadar sikayetcisin ben ailemle kaliyorum derdim heralde. Ben olsaydim

5 yaşında ki çocuğu velisine şikayet ediyor sanki. Bu resmen rezillik... Sizi birey olarak görmüyor,siz yetişkin bir bireysiniz,sizi muhattap almayıp aileye şikayet etmek ne demek. Sizi orda bırakıyor sizde duruyor musunuz, teşbihte hata olmaz ama evcil hayvan ya da obje gibi sizi gelip almasını mi bekliyorsunuz. Evinizden çıkmayın ve onun iznine ihtiyacınız yok. Evlendikten sonra ki ev ona ait değil ortak ev. Bu adamin eline böylece ipleri vermeniz çok yanlış,bu adama ya resti çekin ya da boyun eğin fakat düzelmesini beklemeyin.

İlk olayda bu kadar yangına kürekle gitmek istemedim. Evlilik yürütmek zor iş ve daha çok yeniyiz. Ama bir kere daha böyle bir şey olsa sanırım ben de dönmem bir daha.
diyorum ya bu benim düsüncem balik bastan kokar demisler degismez bellki fazlalasir sacmaliklari ama azalmaz 20li yaslarda sandim acikcasi.

5 yaşında ki çocuğu velisine şikayet ediyor sanki. Bu resmen rezillik... Sizi birey olarak görmüyor,siz yetişkin bir bireysiniz,sizi muhattap almayıp aileye şikayet etmek ne demek. Sizi orda bırakıyor sizde duruyor musunuz, teşbihte hata olmaz ama evcil hayvan ya da obje gibi sizi gelip almasını mi bekliyorsunuz. Evinizden çıkmayın ve onun iznine ihtiyacınız yok. Evlendikten sonra ki ev ona ait değil ortak ev. Bu adamin eline böylece ipleri vermeniz çok yanlış,bu adama ya resti çekin ya da boyun eğin fakat düzelmesini beklemeyin.
Kendi evimizde değiliz şu an normalde başka bir şehirde yaşıyoruz ve uzun süre yalnız kalamadık. Normalde beni evimden çıkartıp annemin evine götürecek bu mümkün değil tabiki. Ben zaten hastayım diye aile evimdeydim. O da 1 gün önce gelmişti ailelerimizin yaşadığı şehre zaten. 5 dakikalık bir tartışma yaşamıştık alt tarafı. Aileme şikayet etmesini anlamadım bende zaten. Beni orda bırakıp gitmesini.

Yine biz kendi aramızda çözdük mevzuyu zaten ailem bana ne diyecek. Haksız bile olsam yapamayacaksan gel boşan derler yani en fazla bu olur.

eşim bana seni de annene bırakayım bugün orda kal dediğinde yok canım ben evde kalacağım arkadaşlarımla plan yaparım kafana göre takıl derim kuzenlerimle kız gecesi yaparım genelde işime gelir. niye bıraktırıyorsunuz kendinizi gitsin kendi gidecekse.
ne diye şikayet etti peki?

Kendi evimizde değiliz şu an normalde başka bir şehirde yaşıyoruz ve uzun süre yalnız kalamadık. Normalde beni evimden çıkartıp annemin evine götürecek bu mümkün değil tabiki. Ben zaten hastayım diye aile evimdeydim. O da 1 gün önce gelmişti ailelerimizin yaşadığı şehre zaten. 5 dakikalık bir tartışma yaşamıştık alt tarafı. Aileme şikayet etmesini anlamadım bende zaten. Beni orda bırakıp gitmesini.

Yine biz kendi aramızda çözdük mevzuyu zaten ailem bana ne diyecek. Haksız bile olsam yapamayacaksan gel boşan derler yani en fazla bu olur.
O karar veriyor farkında mısınız ? Sen burda kal ben dönerken seni alırım. Size fikrinizi sormuyor ,bakalım ben öyle istiyor muyum. 5 dakikalık bir tartışma diyorsunuz böyle basit bir şey için veliye şikayet edecek kadar gelişmemiş bir beyin yapısı olduğu kesin. Evlilik ve eş kavramı kesinlikle oluşmamış, yarın obur gun bir sorununuz olduğunda sizin arkanızda duracağını da sanmıyorum. Hayırdır velime mi şikayet ediyorsun bu ne tavır derdim. Çocuğunuz yoksa bence yapmayın

eşim bana seni de annene bırakayım bugün orda kal dediğinde yok canım ben evde kalacağım arkadaşlarımla plan yaparım kafana göre takıl derim kuzenlerimle kız gecesi yaparım genelde işime gelir. niye bıraktırıyorsunuz kendinizi gitsin kendi gidecekse.
ne diye şikayet etti peki?
Kendi evimiz başka bir şehirde. Bayramdan sonra dönemedik hala eve. Onun işiyle ilgili bir eğitimi vardı bende başka şehirde yalnız kalmayayım diye annemde kalmıştım.

Şikayet ettiği konular şu, en ufak mevzuları büyütüyormuşum, evde her gün kavga ediyormuşuz, hiç mutlu değilmişim. Ailesi hakkında kötü konuşuyormuşum.

Şikayet ettiği bazı konularda haksız değil, benim de hatalarım var elbet. Ancak ben onunla evlenerek işimi bıraktım, kimseyi tanımadığım bir yere geldim ve hiç arkadaşım yok. 9 ayda doktor bana antidepresan yazdı. Siz düşünün. İlk bayramda kimseye gidemedik bu bayram da onun köyüne gittik. Orda uyuyamadım, aç kaldım illaki hizmet ettim yoruldum. Bunları söyleyince kavga çıktı.

Size karşı çok aygısız bir adam.
Resmen çocuk gibi azarlanmanızı istemiş.

Aileniz keşke sert tepki gösterdeydi. Bence ailenizi uyarın. Bir daha eşiniz böyle bir şeye yeltenirse ağzının payını alsın.

Olay ne ?
Belki sana göre küçük ama eşini rahatsız etti..
Ayrıca kocan seni aklı başında bir kadın olarak değilde buyumesi gereken bir cocukmus gibi..
Aklı kendisine yetmeyen,doğruyu yanlışı ayırabilmekten uzak biri gibi..
Olay aileden akıl almak değil ; aileye kızlarının çocuk gibi davrandığını göstermek.
Tartismissaniz ; sakalali,komikli videolar atmayın derim.
Sen burada kal,annen babandan doğruyu öğren,işim bitince seni eve götürürüm diyen bir adam.
Sanki kresten çocuk alıyor .Yerinde olsam dikkat ederim.

Bundan sonra yaşadığınız sorunları sizle konuşarak çözmeye çalışmasın ..annenizi arayıp ağlansın o zaman.Bu olaydan sonra nasıl hemen normale dönebildiniz ki ?Açıkçası öyle "buluştuk tatlıya bağlandı" tarzında birşey değil yaşadığınız şey.

Back
X