- 4 Nisan 2019
- 56
- 6
- 18
- 37
- Konu Sahibi 2 evlat 1 Anne
- #1
Evet arkadaşlar kocam beni aldatıyor borca girmiş arabamız elden gitmiş hadi aldatı kendinden 2 yaş büyük 3 çocuk annesi dul bir kadınla öneriniz 



Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanitlarini çaktırmadan topla güzel bir nafaka ve tazminat için avukatinla görüşEvet arkadaşlar kocam beni aldatıyor borca girmiş arabamız elden gitmiş hadi aldatı kendinden 2 yaş büyük 3 çocuk annesi dul bir kadınla öneriniz![]()
Önerimiz boşanman. Bir de kendinden 5 yaş küçük evlenmemiş biriyle aldatsa ne olacaktı? Daha mı az üzücü olacaktı. Kategorize etmek iyi değildir. Boşanın. 2 cocuk var sanırımEvet arkadaşlar kocam beni aldatıyor borca girmiş arabamız elden gitmiş hadi aldatı kendinden 2 yaş büyük 3 çocuk annesi dul bir kadınla öneriniz![]()
Yani demek istediğim kendine yakışanı yapmış neyseBoşanın ama dul kadın derken ?
Hâlâ anlamadım.Yani demek istediğim kendine yakışanı yapmış neyse
Boşanmayı düşünmüyorsunuzYani demek istediğim kendine yakışanı yapmış neyse
Anlamadım üzgünüm.Yani demek istediğim kendine yakışanı yapmış neyse
O zaman koyardı anlamadınızHe yani çıtır, genç, bekar bir kadınla aldatsa koymayacaktı?
Artık her konuyu okuduğumda diyorum acaba ne çıkacak2019 yılından beri aldatılıyormuşsunuz zaten dönem dönem
o zaman ayrılmadığınıza göre şimdi de aslında ayrılmayı düşünmüyorsunuz sanırım...
Yani demek istediğim kendine yakışanı yapmış neyse
Kanıtları toplayıp boşanınEvet arkadaşlar kocam beni aldatıyor borca girmiş arabamız elden gitmiş hadi aldatı kendinden 2 yaş büyük 3 çocuk annesi dul bir kadınla öneriniz![]()
O zaman koyardı anlamadınız