- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.216
- 698
- Konu Sahibi 2 evlat 1 Anne
Şu yazdığınız kendinize yakıştırdınız mı? iki çocuk annesi bir kadınsınız çok ayıpSalaklaşmayın yazanda kabahat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu yazdığınız kendinize yakıştırdınız mı? iki çocuk annesi bir kadınsınız çok ayıpSalaklaşmayın yazanda kabahat
Sen otur dizini kırıp, o da gezsin tozsun. Diğer kapı garanti olunca zaten vaktin gelir.Adamı evde değil kovdum aike apartmanı diye sesini çıkarma dedi kiralar sende kalsın otur çocuklarınla dedi tabii o öyle sansın yaza kadar sabır edecem eve gelmediği sürece sıkıntı yok
Hayır çalışmıyorum anne babamda yokEee o zaman daha kaybedeceğin bir şey de kalmamış. Bari dava aç da belki tazminat kazanırsın. Zaten adam karışmıyormuş sana pek bir şey fark edeceğini sanmıyorum. Tazminat parasıyla kendine araba alırsın. Çalışıyor musun?
Salaklaşmayın yazanda kabahat
Bence kendinize karşı dürüst olun, boşanacak kadın yazı falan beklemez.Öncelik boşanmayı düşünüyorum tabii ama yazı bekliyorum çocuklar şu an okulları var akıllarını karıştıramam
Bence kendi rezil olmuş benim anlım açık sıkıntı yapmayın sizYazı bekliyormussunuz. Yaz gelince kısı beklersiniz sonra tekrar yazı beklersiniz. Böyle böyle seneler gecer yinede bosanmazsınız.
Bence susun, rezil duruma düsersiniz.
Üyeler yazmasın o zaman saçma salakSanki hayatlarının içine buradaki üyeler etmiş gibi davranmaları yok mu bir de.
Aldatan adamdan ziyade sürekli affetmeye alıştırmış kadın kadar rezil bir durum yok bence.Bence kendi rezil olmuş benim anlım açık sıkıntı yapmayın siz
Paramı elimden aldığı için birikim yapamıyordum birde evin ihtiyacını hep o alırdı sana ne gerek var derdi bilmediğiniz için herkes konuşuyor
Üyeler yazmasın o zaman saçma salak
Şu fikirde biri ölse boşanmaz zaten. 2 çocuklu bi de üstüne dul olunca küçümsemiş kendince.Kendinden tam 2 yas büyük, 3 çocuğu var ve üstelik DUL bir kadınsa, işler değişir tabii![]()
Aldatma aldatmadır yalnız? dulu 3 cocuklusu 2 yas büyük olmasi önemli mi?Evet arkadaşlar kocam beni aldatıyor borca girmiş arabamız elden gitmiş hadi aldatı kendinden 2 yaş büyük 3 çocuk annesi dul bir kadınla öneriniz![]()
Öncelikle sizin için çok üzüldüm ama üslubunuz o kadar çirkin ki! Kocanız sizi genç bir kızla aldatsa daha mı az suçlu olacaktı, daha mı az üzüleceksiniz?Evet arkadaşlar kocam beni aldatıyor borca girmiş arabamız elden gitmiş hadi aldatı kendinden 2 yaş büyük 3 çocuk annesi dul bir kadınla öneriniz![]()
Hayır önceden de aldatılmış, o kadar takmamis ki bosanmamis, digeri bekar ve cocuksuzsa demek..Şu fikirde biri ölse boşanmaz zaten. 2 çocuklu bi de üstüne dul olunca küçümsemiş kendince.