• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni aldatığını öğrendim

Adamı evde değil kovdum aike apartmanı diye sesini çıkarma dedi kiralar sende kalsın otur çocuklarınla dedi tabii o öyle sansın yaza kadar sabır edecem eve gelmediği sürece sıkıntı yok
Sen otur dizini kırıp, o da gezsin tozsun. Diğer kapı garanti olunca zaten vaktin gelir.

Paramı elimden aldığı için birikim yapamıyordum birde evin ihtiyacını hep o alırdı sana ne gerek var derdi bilmediğiniz için herkes konuşuyor

e konuşçaz tabi, forumun amacı bu değil mi
o zaman yazmayalım siz blog yazın kendi kendinize hayatınızı yazın...

eşiniz çok çok kötü bir insan bu arada.

Üyeler yazmasın o zaman saçma salak

Kim ne yazacak onun listesini verin oldu olacak insanlar sizin hoşunuza gidecek şeyleri yazsınlar sadece.
Buraya konu açıyorsunuz ve size küfür, hakaret edilmediği sürece insanlar türlü yorumlarda bulunmakta özgürler. Katlanamayacaksanız konu açmayın, açıyorsanız da her türlü tepkiye açık olun.

Öfkenizi de gidin kocanızdan çıkarın.

Aldatilan siz aldatan kocanız, geleceğini düşünmesi gereken siz, kendini düşünen daha planlı yürüyen kocanız. Tek varlığınız araba onu da hak iddia etmeyin diye elden çıkarmış, birikim yapamayin diye evin ihtiyaçlarını kendi karşılamış elinize tek kuruş para saymamis siz hala yeni bir şeymiş gibi aldatıldım diye gelmiş sizlaniyorsunuz. Geçmiş olsun. İmkanınız olursa boşanmak ister misiniz yoksa evliliğinizi kurtarmak icin mi tavsiye istiyorsunuz?

Kendinden tam 2 yas büyük, 3 çocuğu var ve üstelik DUL bir kadınsa, işler değişir tabii 🤦🏽‍♀️
Şu fikirde biri ölse boşanmaz zaten. 2 çocuklu bi de üstüne dul olunca küçümsemiş kendince.

Evet arkadaşlar kocam beni aldatıyor borca girmiş arabamız elden gitmiş hadi aldatı kendinden 2 yaş büyük 3 çocuk annesi dul bir kadınla öneriniz 😩💆‍♀️
Aldatma aldatmadır yalnız? dulu 3 cocuklusu 2 yas büyük olmasi önemli mi?🤔 sadakatsizlik affı olmaz nezdimde..Bir kere yapan yine yapar 🤷🏻‍♀️ yine de siz bilirsiniz.

Evet arkadaşlar kocam beni aldatıyor borca girmiş arabamız elden gitmiş hadi aldatı kendinden 2 yaş büyük 3 çocuk annesi dul bir kadınla öneriniz 😩💆‍♀️
Öncelikle sizin için çok üzüldüm ama üslubunuz o kadar çirkin ki! Kocanız sizi genç bir kızla aldatsa daha mı az suçlu olacaktı, daha mı az üzüleceksiniz?
Bu durumda eşinizden boşanmaya karar verirseniz sizde “dul bir kadın” olacaksınız.
Aldatmayı kanıtlarsanız mahkemede hersey lehinize olur.

Şu fikirde biri ölse boşanmaz zaten. 2 çocuklu bi de üstüne dul olunca küçümsemiş kendince.
Hayır önceden de aldatılmış, o kadar takmamis ki bosanmamis, digeri bekar ve cocuksuzsa demek.. 🤷🏽‍♀️ ilk kez, hic beklemedigi bsymis gibi yazması da değişik..

Back
X