• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni aldatığını öğrendim

Artık her konuyu okuduğumda diyorum acaba ne çıkacak 🤦🏻‍♀️

ben artık her konuyu okuduğumda geçmişe bakıyorum
% 88 oranında konu sahibi bu durumu daha önce yaşamış ve benzer önerileri zaten almış ve uygulamamış oluyor.
mesela önerilerin büyük bir kısmı "para biriktir" yönünde eski konuda
ama sorsak konu sahibine 5 kuruş kenara atabilmiş midir acaba

Evet arkadaşlar kocam beni aldatıyor borca girmiş arabamız elden gitmiş hadi aldatı kendinden 2 yaş büyük 3 çocuk annesi dul bir kadınla öneriniz 😩💆‍♀️

E iki sene önceden başlamış bu aldatma mevzusu ki onun öncesi bir iki sene de değişimler var demişsiniz, o zaman da açmışsınız konu, 4 senedir de birliktesiniz değişmemiş bi şey.
Araba gidince mi sorun olmaya başladı?

Evet arkadaşlar kocam beni aldatıyor borca girmiş arabamız elden gitmiş hadi aldatı kendinden 2 yaş büyük 3 çocuk annesi dul bir kadınla öneriniz 😩💆‍♀️
bu konunuzdaki kişiyle mi yoksa yeni mi?

Slm herkese ben 2 çocuk annesiyim. Kocamala çok sorun yaşıyoruz 11 yıllık evliliğimizde 2 yıldır bana yaşatmadığı kalmadı. Dışarı çıkması eve geç ve içkili gelmesi en sonda tlfnunu arayan bi numaraya ben cevap verdim kızın biri gayet samimi konuşma tarzıyla konuştu eşiyim dememe rağmen kocamı ısrarla istedi neden aradınız diyincede öff uğraşamam sizinle diyip suratıma kapattı kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum anne yok baba yok ablalarla konuşunca çocukların var otur diyorlar tek artı yönü gezmeme karışmaz para sıkıntısı yaşatmaz başka olumlu yanını göremiyorum ne yapmam lazım yardım çalışan bayanda değilim ☹️

Mal yokki hepsi babanın üstüne miras bölünmedi daha sadece kendimize ait bir araba almıştık onuda kaybettim dedi 😡
Eee o zaman daha kaybedeceğin bir şey de kalmamış. Bari dava aç da belki tazminat kazanırsın. Zaten adam karışmıyormuş sana pek bir şey fark edeceğini sanmıyorum. Tazminat parasıyla kendine araba alırsın. Çalışıyor musun?

ben artık her konuyu okuduğumda geçmişe bakıyorum
% 88 oranında konu sahibi bu durumu daha önce yaşamış ve benzer önerileri zaten almış ve uygulamamış oluyor.
mesela önerilerin büyük bir kısmı "para biriktir" yönünde eski konuda
ama sorsak konu sahibine 5 kuruş kenara atabilmiş midir acaba
Paramı elimden aldığı için birikim yapamıyordum birde evin ihtiyacını hep o alırdı sana ne gerek var derdi bilmediğiniz için herkes konuşuyor

Öncelik boşanmayı düşünüyorum tabii ama yazı bekliyorum çocuklar şu an okulları var akıllarını karıştıramam
Bu meseleyi öteleyen her kimse daha boşanamadı.. O kadarını düşünüyorsanız 3 ay da toparlanacaklar falan mı sanıyorsunuz??

Eee o zaman daha kaybedeceğin bir şey de kalmamış. Bari dava aç da belki tazminat kazanırsın. Zaten adam karışmıyormuş sana pek bir şey fark edeceğini sanmıyorum. Tazminat parasıyla kendine araba alırsın. Çalışıyor musun?
Adamı evde değil kovdum aike apartmanı diye sesini çıkarma dedi kiralar sende kalsın otur çocuklarınla dedi tabii o öyle sansın yaza kadar sabır edecem eve gelmediği sürece sıkıntı yok

Back
X