- 16 Kasım 2019
- 1.558
- 3.407
- 133
- 31
- Konu Sahibi 2 evlat 1 Anne
Ne yapmayı düşünüyorsunuz önemli olan o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada tabi ki evli bir adamla ilişki yaşamak hoş değil ama açıkcası asla tasvip edeceğim bir durum değil. ama size ve çocuklarınıza karşı sorumluluğu olan kişi kocanızYani demek istediğim kendine yakışanı yapmış neyse
Artık her konuyu okuduğumda diyorum acaba ne çıkacak![]()
Erkeğin elinin kiri bişey olmaz. Biraz küs sonra barışırsın (!)Evet arkadaşlar kocam beni aldatıyor borca girmiş arabamız elden gitmiş hadi aldatı kendinden 2 yaş büyük 3 çocuk annesi dul bir kadınla öneriniz![]()
Evet arkadaşlar kocam beni aldatıyor borca girmiş arabamız elden gitmiş hadi aldatı kendinden 2 yaş büyük 3 çocuk annesi dul bir kadınla öneriniz![]()
bu konunuzdaki kişiyle mi yoksa yeni mi?Evet arkadaşlar kocam beni aldatıyor borca girmiş arabamız elden gitmiş hadi aldatı kendinden 2 yaş büyük 3 çocuk annesi dul bir kadınla öneriniz![]()
Slm herkese ben 2 çocuk annesiyim. Kocamala çok sorun yaşıyoruz 11 yıllık evliliğimizde 2 yıldır bana yaşatmadığı kalmadı. Dışarı çıkması eve geç ve içkili gelmesi en sonda tlfnunu arayan bi numaraya ben cevap verdim kızın biri gayet samimi konuşma tarzıyla konuştu eşiyim dememe rağmen kocamı ısrarla istedi neden aradınız diyincede öff uğraşamam sizinle diyip suratıma kapattı kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum anne yok baba yok ablalarla konuşunca çocukların var otur diyorlar tek artı yönü gezmeme karışmaz para sıkıntısı yaşatmaz başka olumlu yanını göremiyorum ne yapmam lazım yardım çalışan bayanda değilim![]()
Hatta yarın. Adam gidici, borç harç yalanı ile elden çıkarmaya başlamış malları.Bir an önce avukatla görüşüp mallar için tedbir kararı alın. BİR AN ÖNCE.
Öncelik boşanmayı düşünüyorum tabii ama yazı bekliyorum çocuklar şu an okulları var akıllarını karıştıramamPeki boşanacak mısınız? Siz ne düşünüyorsunuz? Boşanacaksanız kanıt toplayıp iyi bir avukat tutmalısınız.
Mal yokki hepsi babanın üstüne miras bölünmedi daha sadece kendimize ait bir araba almıştık onuda kaybettim dediBir an önce avukatla görüşüp mallar için tedbir kararı alın. BİR AN ÖNCE.
Geçmiş olsuun.Mal yokki hepsi babanın üstüne miras bölünmedi daha sadece kendimize ait bir araba almıştık onuda kaybettim dedi![]()
Komiksin hahahaErkeğin elinin kiri bişey olmaz. Biraz küs sonra barışırsın (!)
Eee o zaman daha kaybedeceğin bir şey de kalmamış. Bari dava aç da belki tazminat kazanırsın. Zaten adam karışmıyormuş sana pek bir şey fark edeceğini sanmıyorum. Tazminat parasıyla kendine araba alırsın. Çalışıyor musun?Mal yokki hepsi babanın üstüne miras bölünmedi daha sadece kendimize ait bir araba almıştık onuda kaybettim dedi![]()
Paramı elimden aldığı için birikim yapamıyordum birde evin ihtiyacını hep o alırdı sana ne gerek var derdi bilmediğiniz için herkes konuşuyorben artık her konuyu okuduğumda geçmişe bakıyorum
% 88 oranında konu sahibi bu durumu daha önce yaşamış ve benzer önerileri zaten almış ve uygulamamış oluyor.
mesela önerilerin büyük bir kısmı "para biriktir" yönünde eski konuda
ama sorsak konu sahibine 5 kuruş kenara atabilmiş midir acaba
Bu meseleyi öteleyen her kimse daha boşanamadı.. O kadarını düşünüyorsanız 3 ay da toparlanacaklar falan mı sanıyorsunuz??Öncelik boşanmayı düşünüyorum tabii ama yazı bekliyorum çocuklar şu an okulları var akıllarını karıştıramam
Adamı evde değil kovdum aike apartmanı diye sesini çıkarma dedi kiralar sende kalsın otur çocuklarınla dedi tabii o öyle sansın yaza kadar sabır edecem eve gelmediği sürece sıkıntı yokEee o zaman daha kaybedeceğin bir şey de kalmamış. Bari dava aç da belki tazminat kazanırsın. Zaten adam karışmıyormuş sana pek bir şey fark edeceğini sanmıyorum. Tazminat parasıyla kendine araba alırsın. Çalışıyor musun?
Salaklaşmayın yazanda kabahatboşan desek boşanıcak mısın ? yooo . git kocişinle evcilik oynamaya devam et ne diyelim
2022 yazı mı yoksa daha ilerideki bir tarihteki yazı mı?Öncelik boşanmayı düşünüyorum tabii ama yazı bekliyorum çocuklar şu an okulları var akıllarını karıştıramam