• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni aldatığını öğrendim

evet en uygun mevsim yaz boşanmak için.
yapmayın allahaşkına çocukları bahane etmeyin, aldatılıyormuşsunuz surekli zaten, adamdan size cinsel yolla bulaşan hastalık olmasından da mı korkmuyorsunuz?
Tabii ki bosanmak için en uygun mevsim yaz, bi kere adli tatil var, daha ne olsun

Burada öneri istediğinize göre bosanmayi düşünmüyorsunuz .Bir üyenin yazdığına göre daha önce de aldatılmış ve adam sizi bir daha aldatmaya cesaret ettiğine göre hiçbir şey yapmamissiniz .O yüzden benim bir önerim yok.

Sizin yerinize tercih ettiği kadının kategorisi, ismi cismi çok mu önemli? Benim ilk eşim beni benden 10 yaş küçük, isviçreli bir kadınla aldattı. Neden diye sorgulamadım. Ne sebeple ve kimle aldattığının önemi yok. Beni yarı yolda bıraktı, 15 sene önce birbirimize verdiğimiz sözü tutmadı.
Allah'a yakın, bende uzak olsun.

işte sizin düşüncenizdeki insanlar siz boşanınca (tabi boşanırsanız) sizi de "2 çocuklu dul kadın" diye kategorileyecekler.
eşinizin yaptığı çok kötü, sanırım daha önce de aldatmış. çocukları bahane etmeden bir an önce boşanın bence. aldattığı kişinin nasıl biri olduğu da inanın önemli değil, sizin güvenmeniz gereken kişi kocanız çünkü. güveninizi yıkan da o.

Gerçekten boşanmayı düşünüyorsanız delil toplayın zaten daha öncede aldatılmışsınız Gerçekten bir kere aldatan hep aldatıyor demek ki denilenler doğru huylu huyundan vazgeçmez.

Evet arkadaşlar kocam beni aldatıyor borca girmiş arabamız elden gitmiş hadi aldatı kendinden 2 yaş büyük 3 çocuk annesi dul bir kadınla öneriniz 😩💆‍♀️
Yani 20lik çıtır bir mankenle aldatsa mesela yine gam yemeyeceksiniz, öyle mi? Lütfen böyle bir zihniyette olmayın, kimle olursa olsun, aldattı mı aldattı. Bitti.

Tavsiyem delil toplayıp , aldattığını ispat edip, donuna kadar alıp, boşanmanız. Tabi karar sizin.

Kuzura bakmayin Ama siz Boşanmiçaksiniz.
Keşke BU Kara gözlüklerinizi cikarta bilseniz
Cocuklara yazik.
Sana yazik.

Yasadiklarini bir Tek sen biliyorsun. Bende annesiz babasiz kardeşsiz kaldim. Ne akrabam var Nede arkadaş.

Cocuklarinizi düşünüp adim atin. Benim öyle bir sebepimde olmasa bile adim atiyorum Nefes alabilmek için.. Sahi Sen Nefes alabiliyormusun?

Bence eşini cok sevdigin icin, bizdende hade bir sanş daha ver dememizi bekliyorsun.

Ayriça
Bunu demeden geçmiçem

Dul kadin nesi sizden Farki? Oda Allahin kulu degilmi? Baska bir oksijen mi aliyor
Saçmaladiniz iyiçe.
Onlarda hepimiz gibi Insan.

Yazdiklarinizda sadece 2 cocuklu bir kadinla aldatiyor yazsaydiniz, olurdu.

Back
X