- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.068
- 898
- Konu Sahibi 2 evlat 1 Anne
-
Çalışabilme imkanınız var mı peki? Siz bu adama kendiniz muhtaç hissettikçe o daha da muhtaç hissettirecek çünkü baksanıza aldatmış bir de sen burda dur diyebiliyor. Hala hayatınızı o yönetiyor yani. Artık ipleri elinize alsanız en azından çocuklarınızın iyiliği içinHayır çalışmıyorum anne babamda yok
Üyeler yazmasın o zaman saçma salak
Boşanmaz canım boşanmaz, iki çocuklu dul (!) kadın olur sonra.3-4 yıldır sabahlara kadar eve gelmiyormuş eşiniz zaten.
Bu süre içinde ne yaptınız? Hadi boşanma bir anda olmuyor, olamıyor diyelim yeni değil sizin için aldatılmak sizin için.
Kış geçer, yazın başka birşey muhtemelen. Çokta şey yapmayın.
Bana zararı yok kötü arkadaş kurbanı bi kaç arkadaş edindi kimsem olmayınca tek sığındığım dal
Üzuldum aslında böyle bir herife insan neden katlanirkibu konunuzdaki kişiyle mi yoksa yeni mi?
leoparlı tayt gıyın dememızı beklıyor sanırımDaha önce aldatıldığında bunu demişsin. Şimdi ne zararı var? Zaten çocukların okulu var boşanmam demişsin ne önerelim?
Evet kabahat sizde ..O rezil tiksirik aklı uckurunda kocalarınizdan odunuz patlıyor.Adamlara hicbirsey diyemiyorsunuz .İlk o haltı ettiğinde öyle kabullenirseniz ohhh adamın ne işine gelir tabii.BOSAN BOSAN millet ne desin size.Ne deseler haklilarSalaklaşmayın yazanda kabahat
Kanıtlayıp boşanınEvet arkadaşlar kocam beni aldatıyor borca girmiş arabamız elden gitmiş hadi aldatı kendinden 2 yaş büyük 3 çocuk annesi dul bir kadınla öneriniz
Don kaldıysaBoşan. Aldatmayı kanıtla ve donuna kadar al
Üslubunun öyle sakinlik verici ki ne yani kendinden küçük çıtır bekar biri ile aldatsa daha mı farklı olurdu ki o zaman çok fazla problem etmezmiydiniz? yani dünya güzeli bile aldatsa kocanız şerefsiz haysiyet yoksunu olduğu için aldatmış sizin bir eksiğimiz olduğu için değil bence tabiEvet arkadaşlar kocam beni aldatıyor borca girmiş arabamız elden gitmiş hadi aldatı kendinden 2 yaş büyük 3 çocuk annesi dul bir kadınla öneriniz
boşanmaya niyetiniz olsaydı ilk aldattığı zaman boşanırdınız.Komiksin hahaha
Çocukların üniversiteden mezun olmasını bekliyor tabii ki3-4 yıldır sabahlara kadar eve gelmiyormuş eşiniz zaten.
Bu süre içinde ne yaptınız? Hadi boşanma bir anda olmuyor, olamıyor diyelim yeni değil sizin için aldatılmak sizin için.
Kış geçer, yazın başka birşey muhtemelen. Çokta şey yapmayın.
Hatta yarın. Adam gidici, borç harç yalanı ile elden çıkarmaya başlamış mall
Bak güzel kardeşim adam sana her he diye yine bildiğini okuyor adam dediğin ailesine ihanet etmez baba parası var diye kendini adam sanıyor senin konunun nedir bilemem belki ailen arkanda değildir diye bu duruma sessiz kalıyorsun ama ihanet affedilmez çünkü bir kez yapan mutlaka yapar ve sen o adama güvenmez son evinde huzur olmaz en güzeli ispatlamak ver mahkemeye al tazminatını al nafakani çocuklar küçük değilse ise de girersin en azından huzurun olur sana hastalık taşıyacak korkun olmaz çünkü aldatarak birini bulamaz ise eskorta gider bu şerefsiz şerefsiz olmasa evini barkina ailesine ihanet etmez asla korkma ne yapamam diye ihanet yada şiddet yoksa çocuk varsa elinden geleni yap boşanma derdin ama ihanetin affı yok sen yap bakalım canını kurtarabilir musun ?Adamı evde değil kovdum aike apartmanı diye sesini çıkarma dedi kiralar sende kalsın otur çocuklarınla dedi tabii o öyle sansın yaza kadar sabır edecem eve gelmediği sürece sıkıntı yok
Öncelik boşanmayı düşünüyorum tabii ama yazı bekliyorum çocuklar şu an okulları var akıllarını karıştıramam
Genç bir çıtırla aldatsa daha mı az canınız yanardı zannediyorsunuz? Hiç bilgi vermemişsiniz hayatınızla ilgili. Boşanmak en mantıklısı ama işiniz var mı? Aileniz arkanızda mı? Boşanmak için gerekli gücünüz var mı?Evet arkadaşlar kocam beni aldatıyor borca girmiş arabamız elden gitmiş hadi aldatı kendinden 2 yaş büyük 3 çocuk annesi dul bir kadınla öneriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?