Kocam beni aldatığını öğrendim

Hayır çalışmıyorum anne babamda yok
Çalışabilme imkanınız var mı peki? Siz bu adama kendiniz muhtaç hissettikçe o daha da muhtaç hissettirecek çünkü baksanıza aldatmış bir de sen burda dur diyebiliyor. Hala hayatınızı o yönetiyor yani. Artık ipleri elinize alsanız en azından çocuklarınızın iyiliği için

Boşanmaz canım boşanmaz, iki çocuklu dul (!) kadın olur sonra.

su kocası ne yaparsa yapsın bosanmayacak olan kadınlar nıye kurcalar durur yuze vurur ve evlılıgıne yıne devam eder anlamıyorum
hayır madem bosanmayacaksın razısın daha once de aldatmıs falan ne dıye kurcalıyorsun
madem kurcaladın acıga cıktı nıye bosanmıyorsun

bırde kendısınden buyuk cocuklu dulla demıs kendısıne yakısanı yaptı cıtır olsa koyardı demıs

mideme vurdu resmen kusucam

Daha önce aldatıldığında bunu demişsin. Şimdi ne zararı var? Zaten çocukların okulu var boşanmam demişsin ne önerelim?
leoparlı tayt gıyın dememızı beklıyor sanırım
bunu eskı uyeler bılır
leoparlı tayt gıy suslen puslen ıkı cılvelen erkektır elının kırıdır falan dememız lazım konusahıbıgıllere

Salaklaşmayın yazanda kabahat
Evet kabahat sizde ..O rezil tiksirik aklı uckurunda kocalarınizdan odunuz patlıyor.Adamlara hicbirsey diyemiyorsunuz .İlk o haltı ettiğinde öyle kabullenirseniz ohhh adamın ne işine gelir tabii.BOSAN BOSAN millet ne desin size.Ne deseler haklilar

Evet arkadaşlar kocam beni aldatıyor borca girmiş arabamız elden gitmiş hadi aldatı kendinden 2 yaş büyük 3 çocuk annesi dul bir kadınla öneriniz
Üslubunun öyle sakinlik verici ki ne yani kendinden küçük çıtır bekar biri ile aldatsa daha mı farklı olurdu ki o zaman çok fazla problem etmezmiydiniz? yani dünya güzeli bile aldatsa kocanız şerefsiz haysiyet yoksunu olduğu için aldatmış sizin bir eksiğimiz olduğu için değil bence tabi

Çocukların üniversiteden mezun olmasını bekliyor tabii ki

Valla şahsi görüşüm, eve para getirmekten başka bir işe yaramayan ve bir işlevi olmayan kocaları ( ki burda onu bile yapmıyor üstüne aldatıyor ) boşayın imkanlarınızı oluşturup. Bu tipler bir de evi otel niyetine kullanır, çamaşırı ütüsü pisliği de cabası olur. Beslemeye gerek var mı?? Kedi alın eve daha makbule geçer hiç değilse nankörlük etmez..

Ailii
Hatta yarın. Adam gidici, borç harç yalanı ile elden çıkarmaya başlamış mall

Adamı evde değil kovdum aike apartmanı diye sesini çıkarma dedi kiralar sende kalsın otur çocuklarınla dedi tabii o öyle sansın yaza kadar sabır edecem eve gelmediği sürece sıkıntı yok
Bak güzel kardeşim adam sana her he diye yine bildiğini okuyor adam dediğin ailesine ihanet etmez baba parası var diye kendini adam sanıyor senin konunun nedir bilemem belki ailen arkanda değildir diye bu duruma sessiz kalıyorsun ama ihanet affedilmez çünkü bir kez yapan mutlaka yapar ve sen o adama güvenmez son evinde huzur olmaz en güzeli ispatlamak ver mahkemeye al tazminatını al nafakani çocuklar küçük değilse ise de girersin en azından huzurun olur sana hastalık taşıyacak korkun olmaz çünkü aldatarak birini bulamaz ise eskorta gider bu şerefsiz şerefsiz olmasa evini barkina ailesine ihanet etmez asla korkma ne yapamam diye ihanet yada şiddet yoksa çocuk varsa elinden geleni yap boşanma derdin ama ihanetin affı yok sen yap bakalım canını kurtarabilir musun ?

Öncelik boşanmayı düşünüyorum tabii ama yazı bekliyorum çocuklar şu an okulları var akıllarını karıştıramam

evet en uygun mevsim yaz boşanmak için.
yapmayın allahaşkına çocukları bahane etmeyin, aldatılıyormuşsunuz surekli zaten, adamdan size cinsel yolla bulaşan hastalık olmasından da mı korkmuyorsunuz?

Evet arkadaşlar kocam beni aldatıyor borca girmiş arabamız elden gitmiş hadi aldatı kendinden 2 yaş büyük 3 çocuk annesi dul bir kadınla öneriniz
Genç bir çıtırla aldatsa daha mı az canınız yanardı zannediyorsunuz? Hiç bilgi vermemişsiniz hayatınızla ilgili. Boşanmak en mantıklısı ama işiniz var mı? Aileniz arkanızda mı? Boşanmak için gerekli gücünüz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…