- 13 Mayıs 2015
- 700
- 334
- 303
- 43
- Konu Sahibi mutluluk1982
Yani böyle evliliklere insanlara inanmak istemiyorum ama olduğunu da en yakınımdan biliyorum. Size bir örnek vereyim ona göre belki net kararlar alırsınız. Benim dayım aynı eşiniz gibi bi adamdı.. Yengemi uzun yıllar bazen ilişki şeklinde, bazen farklı kişilerle aldattı.. Evliliklerinin ilk yılında doğan erkek kuzenim benimle yaşıttı kardeş gibi büyüdük (benim annemle babam da ben 1 yaşındayken aldatma yüzünden boşanmış biz anneannemlerle yaşıyoduk annemle beraber) Yengemle kuzenim de dayım onlara artık bakmama noktasına kadar geldiğinde çoğu zaman onlar da anneannemlerle kalıyolardı. Yengem her seferinde affetti düzelir mi diye diye. biz 7 yaşındayken diğer kuzenim oldu.. Ara ara duruldu dayım ama sonra yine aynı şeyler.. Alkol, kadın, evi ihmal etmeler, başkasına aşık olmalar.. Ama dediğiniz gibi hep kürkçü dükkanına döndü.. Büyük kuzenim üniversiteyi bitirdi işe girdi, babasına da çok kızgındı, annesine babama göz kulak olcam diye söz vermişti, nasıl oldu bilmiyoruz bir gün onu da gece dışarı çıkarmış, beraber alkol almışlar, ve gece eve dönerken trafik kazasında ikisi de can verdi. Kuzenim daha 22 yaşındaydı, dayım da 44 yaşındaydı.. Dayımın telefonunda o geceye ait fotolar vardı, iki tane kadınla, zavallı gencecikl kuzenimin yüzündeki sıkıntı fotoğraflardan okunuyodu.. Resmen babasının zehirli hayatına kurban gitti ona engel olucam diye.. Peki noldu.. Yengem evlat acısından kahroldu o sırada 15 yaşındaki kız kuzenim hayatının sarsıntısını yaşadı.. Çok zor günler yaşadık, herşeyi toparlamak o kadar zor oldu ki ne siz sorun ne ben anlatayım.. Yani arkadaşım demem o ki, hiçbişey düzelmedi.. herşey daha kötüye gitti.. Sizin de bir evladınız varmış.. Böyle bir baba onun hayatını kötü etkilemekten başka hiçbir işe yaramaz.. Aklınızı başınıza toplayın, çocuklarınızla onurlu bi hayat yaşayın.
Başınız sağolsun.. Çok üzüldüm. Aynen benim çocuklarıma zararı olacak artık. Artık bitti. Geri dönüşü yok.