- 13 Ekim 2017
- 622
- 439
- 23
- 43
- Konu Sahibi mutluluk1982
kimse kimseyi kullanmasın diyorsunuz eyvallah. yani kimse başkası için acı çekmesin. kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok. hayat kadınlığı örneğini vermemin sebebi mesleki yeterlilik kurumunca bile meslek kabul edilmiş ama bize göre kötü bir şeye bile karışamıyorsak eski kocasıyla para için yatan bir kadına da karışamayız.konu sahibinin yüzde yüz içinde bulunduğu durumu kabul ediyor olsa buraya konu açıp bizden fikir istemez. belli ki kendi karar veremediği, içine sindiremediği noktalar var ki derman aranıyor bu bir.
eski kocasıyla veya x şahsı ile kendi canı istediği için sevişen kadına benim sözüm yok. cinselliği ceza olarak da görmüyorum kesinlikle. isteyen istediği ile sevişsin. ben öyle tabulu kalıplı bir insan kesinlikle değilim.
benim itiraz ettiğim nokta erkeğin kadını kullanıyor olması. kenarda dursun, benim sabit adresim olsun bi gezip tozayım ondan buna konayım sonra bıkınca dönüp tekrar karıma geleyim.
arada oldukça ince bir çizgi var umarım anlatabilmişimdir.
kimse kimseyi kullanmasın arkadaş. kadın da erkeği parası için kullanmasın, erkek de kadını kenarda duran seks kölesi gibi kullanmasın.
hayat kadınlığı örneğinize kesinlikle cevap dahi vermiyorum zira çok alakasız çok konu dışı. mesleki yeterlilik Kurumu'nca meslek olarak kabul edilmiş hayat kadınlığı ile bu konuyu özdeşleştirmediğinizi varsaymayı tercih ediyorum.
tavsiye veririz ama midesiz diyemeyiz. ben bu hakkı kendimde görmüyorum.
allah kimseyi kınadığıyla sınamasın.