Artık kendinizi kandirmayin lutfen. Verin nikahi falan bi baginiz kalmasin. Bunca yasanan igrenc olaya karsi hala ve hala bu adamin soyadini mi tasimak istiyorsunuz ? Hic entrikaya gerek yok.
taşımak istemiyroum.... bilmiyorum... yemin ederim adam umrumda değil...
ahh ahh kimse neden anlamıyor... bu defa maddi kayıplarım olmasın ....
elimde ıspatta yok...
işyerim en sn evlenirken dediki genel müdrüm.. bir daha boşanırsan işten atarım seni dedi.. çünkü bu şirket çok kahrımı çekti...
evet aslında adamı tamamne hayatımdan çıkarmam lazım... maddi sebeplerden dolayı çıkaramıyorum...
kimse neden anlamıyor ya...
artık adamda ne sevgisi... üstelik göğsümde kitle var.. biopsi sonu bekliyroum.. hastalıkla uğraşıyorum.. bu halde bu adam bana bunu yaptı...
artık bizden zaten olmaz... sadece maddi kaybım olmadan çocularımında maddi kaybı olmadan nasıl ayrılabilirim..
daha önceki boşanmalarımda ne nafaka istedim.ne tazmnat... ve çocuklarımın tüm masrafları bana ait idi.. iki çocuga aylık 500 tl para ödedi..
ama bu defa böyle olmamalı... evet orurup konuşacaksak bunu konuşalım...
yada delil toplayıp adamı sert bir şekilde boşamam gerek... ama elaleme işe güce rezil olmakta var.. çalıştığım şirktte abisi genel direktör...
aldığım maaş 5000 yeni yılda 5500 oldu..
ailesi adam gibi arkamda.. benim için ölüyorlar.. beni çok seviyorlar...bilmiyorum..
ya tam çirkeşleşip çok çekişmeli bir dava...
yada resmen hiç boşanmayıp aileside bilmeyecek şekilde ayrı evlerde yaşamak...
ayrı evde yaşayınca.. onnu kıyafetlerini ütülemeyince çamaşırlarını yıkamayınca yatağına girmeyince vs.vs. bir nepze daha iyiyim.. rahatım... mutluyum...
ayrıldığımı ailesi ve işyeride duymayacak... yani millete 3.kez boşanarak da rezil olmuycam...
bilmiyroum... şimdilik böyle düşünüyroum... ara ara yazıcam buraya...
babası kalp amaliyatı oldu. felçi bir ablası var bekar. Babaı ve ablası birlike yaşıyor.Annelerini kanserden yeni kaybettiler..
ve şu an ailesi bizim yıkımızı duyarlasa adam kalpten gider..
kimse kimsenin yaşadıklarını anlayamaz.... evet çıkmaza girdikçe girdim... şimdi bunları bilseler adamlar zaten yaralı....
ahhh ahhhh..... çok neden var çok neden.....
ama bu nedenlerin içinde aslaaaaaaaaaaaaaaa o adama aakarşı sevgi de yok.... beklesem gelir mi gelsin isteğide yok.....
bu nedenlerden doalyı beklesemmi dedim... ama aynı evin içinde gözümün önünde yapamadım... uzakta yaşasın her ne yaşıyorsa...
Allah beni ve çocuklarımıda aydınlığına çıkarsın...