Yenik düşmüş gibi görünceğimi hissediyorum.eşimin o kızla evlenme ihtimali büyük olur ben boşanırsam onlar evlrnirse görürsem duyarsam kahrolcağımo düşünüyorum.banada eşimin nispet yapacağına eminim.korkularım çok
o zamansonunuz benim gibi olacak. Elimde fırsatım varken alnımın akıyla namusumla edebimle boşandım.
Tekrar onursuz ve gurursuzca iki defa bu aynı senin yazdığın nedenlerden tekrar evlendim. Üstelik 2.ayrıldığımızda evlenmişti.2 yıl evli kaldı.Hazmedemedim.Onların mutlu olmasını kabullenemedim.Hergün ölümlere gittim geldim.
Yok çevre yok elalem her neyse.. tekrar döndüm.Aynı şeyleri tekrar yaşadım.1.5 yıl oldu.Değişmedi. Dahaaaaa beeeteeeer oldu...Göz göre göre yaptı.. Ve hala utanmadan dedi ki ne acısı çekiyorsun ne sevgisi dedi.. Biz sadece çocuklar için bir aradayız dedi.Sevmiyruom seni dedi... bin tane kadınla yattım deid. Evlendim dedi. Alışmadın mı dediiiii kabullen medinmi dediiii… ALIŞMADINMI dedi..... artık alışıp kabullenip bir köşede onu beklemeni istiyor. Ya bunu mu reva göreceksin kendine.. Neden laf anlamıyorsun diycem.. Bende laf anlamadım.Buradaki herkes söyledi..Ahhhh eşşek kafaaaammm …
Bak canım kardeşim... Hep dedilerki boşanabilmek te bir başarı.. İsteyipte boşanamayanlar var dediler. Doğruymuş...
Bak şimdi adam umrumda değil.. 2 aydır metres tutmuş eve gelmiyor... eve gelmyor….. Boşamam dedi. Ve kzımı kullanıyor. Biliyor benim işim gücüm bu şehri terk edeceğim. Para gelmeyecek.Çocukların masrafının hepsi kendine kalacak. Hatta işten çıkarsam nafaka öder bana... En kötü ihtimallerimi düşünüyorum ..Bu halde bile iyyim diyip dava açtım.. Anlaşmalı gelmedi... Kızımı kullandı.. Ben boşanmam dedi.Annen düzeninizi bozuyor dedi...
İki gündür kızım bana ne mesajlar atıyor.. İş yerinde bayıldım ayıldım.Sinir krizleri geçirdim..
Yeter anne diyor yeter...artık boşanmak yok siyor.. İnsanların yüzüne nasıl bakıcaz diyor.Benim hayatımı mahvettin diyor.Çocuklarımın hayatını mahvettim. Artık düzenleri bozulsun istemiyorlar.Bırak mutlu aile beklentilerini...
kendimi öldürürm diyr.İntihar ederim diyor .Ben sana dönme dedim.Affetme dedim.Boşan dedim diyor..Dedi de..
ama ben aynen aynen hatta git oku eski konularımı... senin yazdılarının aynısı..yok o kadınla evlenir.. yok 10 yıl emek verdim. yok o benim.... ya bırak bırak..Allah belasını versin...Yok düzelir.Yok sabredeyim... Yok kardeşim yok... Bak benim gibi hadi b kadar kolay boşanmak varken şimdi yok elalem yok kızımı ikna etmek için psikologlara para döküyorum... Ya hazır kızım ikna iken boşanmamı isterken tam aksine çocuğumu kullandım... Çocuklarımı kullandım...
Vazgeçmedim.. Şimdi ise çocuklarımı ikna etmek için psikolglara gidiyorum. İşimi şehrimi terk edeceğm.. Benim gibi olasın...Aklını başına al... Allah aşkına... Yreğim yanıyorç Senin yazdıklarını okuyunca deliriyorum.. Çünkü kör oluyoruz... Ama illa kardeş her hatayı yaşayarak anlamaya hayat yetmez.. ETrafındaki insanların deneyimlerine kulak ver...
Ben ben 3 kere evlenen bekleyen hep sabret kürtcü dükkanına döner mantığı olan ben boşan diyorum.Ayrıl diyorum.kurtul diyoeum.Hayat çok kısa yeni bir hayata başla.Vakit kaybetme... Ya işi gücü olmayan kadınlar temizliğie gidip merdiven yıkayıp hayatlarına onurlu devam ediyor. Çaresiz değilsin.Önce Rabbim var. Korkma.. Geriye dönme.Arkana bakma. O adi ahlaksız kadınlarla kendini kıyaslama.. kim onlar kimm… Üç kuruşluk kadınlar.. Sen kimsin.. Arınla namusunla evinde oturan kadın.. Çocuklarının annesi... Nasıl olurda o kadınla kıyaslar yok beden çirkin yok ona iyi bana kötü.. ne demek ya... Sanki kumalığı metresliği kabul ettin de .. kıskanıyosun.. Yok yok ..onun varlığını bile kabul etme... Neyse .Kusura bakmayın .Dayanamıyorum.Ben çok yandım.Sizde yanmayın...….