- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
Merhaba ;
Ben daha 1 senelik evliyim eşimle 2 .5 sene kadar çıktık.Evlenmeden önce çok iyiydi beni sahiplenirdi. Evlendik daha 1 sene gibi kısa bir süre geçmesine rağmen benden soğudu. Birlikte olmak bile istemiyor . Geceleri süsleniyorum giyiniyorum kısacasın onun için hazırlanıyorum ama asla dokunmuyor arkasını dönüp yatıyor. Anca ben öpersem veya çok istersem yapıoruz. Bende yaaplım demesem yapmıcak
Varsa yoksa telefonu konuşmuyor bile benle anca küçümsüyo beni
konuşmaları falan çok aşağılayıcı
kalbimi 1 sene gibi kısa bir süre içinde çok incitti. Bense onun için neler yaptım açıktım onun için kapandım , ailesiyle yaşamayı kabul ettim. Kendi aileme onun için sırtımı döndüm bu adam için mi
hanımlar napmam lazım acaba beni aldatıyormu nasıl öğrenebilirim
Bir kaç kez sordum başkasını mı seviyosun die saçmala dio ama çok şüpheleniyorum
erkek arkadaşı var sürekli onunla konuşuyor. Ben çalışıyorum oda iş yerindeyken ben arayıp nasılsın demesem asla aramıyor mesaj çekmiyor ama kankasıyla sürekli konuşuyor.
yardım edin lütfen nasıl sevdirebilirim tekrar kendimi 
Ben daha 1 senelik evliyim eşimle 2 .5 sene kadar çıktık.Evlenmeden önce çok iyiydi beni sahiplenirdi. Evlendik daha 1 sene gibi kısa bir süre geçmesine rağmen benden soğudu. Birlikte olmak bile istemiyor . Geceleri süsleniyorum giyiniyorum kısacasın onun için hazırlanıyorum ama asla dokunmuyor arkasını dönüp yatıyor. Anca ben öpersem veya çok istersem yapıoruz. Bende yaaplım demesem yapmıcak