- 16 Haziran 2020
- 4.800
- 10.807
- 208
- 28
- Konu Sahibi Ferooooooo
Amann boşamayi düşünme de ne yapıyorsan yap. Eski Sevgiliyi unutmamış bide boşar boşamaz ona gider sen çok üzülürsün o zmn.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki tutarmıştı niye engel oluyon nfjfjYa lütfen ya ciddiye falan alınır mazallahhh.
BoşanabilirsinizArkadaşlar çok garip bir durum var şöyle ki kocam artık eskisi gibi değil bana karşı okadr ilgili değil 3. Ayımıza yeni girdik daha yeni evliyiz üstüne bir de telefonuna baktım bir çok kız ekli başta diyorum sırf kıskanç biri olduğum için böyle sırf beni sinir etmek için ama bide baktımki yok numara vermeler yok efendim konuşacak kimsem yok yok efenim beraber içelim o zamn konuşuruz ya üstelik eski sevgilisini unutmamış ne yapabilirim onun ilgisini çekmek için eskisi gibi olmak için bir bilginiz var mı
Arkana bakmadan kaçabilirsin meselaArkadaşlar çok garip bir durum var şöyle ki kocam artık eskisi gibi değil bana karşı okadr ilgili değil 3. Ayımıza yeni girdik daha yeni evliyiz üstüne bir de telefonuna baktım bir çok kız ekli başta diyorum sırf kıskanç biri olduğum için böyle sırf beni sinir etmek için ama bide baktımki yok numara vermeler yok efendim konuşacak kimsem yok yok efenim beraber içelim o zamn konuşuruz ya üstelik eski sevgilisini unutmamış ne yapabilirim onun ilgisini çekmek için eskisi gibi olmak için bir bilginiz var mı
Adamın işine gelir bi tane çakar geçer18 yaşında 3 aylık eşini aldatan adamı bizim verecegimiz taktiklerle eve bağlayabilecegini mi düşünüyorsun gerçekten? Adamın karakteri bozuk, şerefi namusu yok, sen gecelik giydin yada cilve yaptın diye düzelmez.
Boşanabilirsin mesela çok ilgisini çeker eminimArkadaşlar çok garip bir durum var şöyle ki kocam artık eskisi gibi değil bana karşı okadr ilgili değil 3. Ayımıza yeni girdik daha yeni evliyiz üstüne bir de telefonuna baktım bir çok kız ekli başta diyorum sırf kıskanç biri olduğum için böyle sırf beni sinir etmek için ama bide baktımki yok numara vermeler yok efendim konuşacak kimsem yok yok efenim beraber içelim o zamn konuşuruz ya üstelik eski sevgilisini unutmamış ne yapabilirim onun ilgisini çekmek için eskisi gibi olmak için bir bilginiz var mı
Karakterinin bozuk olması normal değil mi?18 yaşında 3 aylık eşini aldatan adamı bizim verecegimiz taktiklerle eve bağlayabilecegini mi düşünüyorsun gerçekten? Adamın karakteri bozuk, şerefi namusu yok, sen gecelik giydin yada cilve yaptın diye düzelmez.
Hıyar birşeye benzemiyor ki yoğurt olsa ne olurİyi yoğurt bulunursa neden olmasın? Bence yoğurdun mayasını değiştirsin.
Yaşla alakası yok bence. Böyle bir adam 40 yaşında da evlense aynı olur.Karakterinin bozuk olması normal değil mi?
18 yaşında ki her insanın bu konuda karakteri bozuk olur çünkü, dün sarışın beğenie bugün esmer.
Zaten bu yüzden belirli bir yaşa kadar evlenmeyin demiyormuyuz?
Mental bjr sıkıntı mı var zeka geriliği gibi bence öyle bu soru ciddi olamaz gerçekten.kesinlikle bir zihinsel engellilik durumu varArkadaşlar çok garip bir durum var şöyle ki kocam artık eskisi gibi değil bana karşı okadr ilgili değil 3. Ayımıza yeni girdik daha yeni evliyiz üstüne bir de telefonuna baktım bir çok kız ekli başta diyorum sırf kıskanç biri olduğum için böyle sırf beni sinir etmek için ama bide baktımki yok numara vermeler yok efendim konuşacak kimsem yok yok efenim beraber içelim o zamn konuşuruz ya üstelik eski sevgilisini unutmamış ne yapabilirim onun ilgisini çekmek için eskisi gibi olmak için bir bilginiz var mı
Akli melekelerin yerinde mi ? Kaç yaşındasın sen !Arkadaşlar çok garip bir durum var şöyle ki kocam artık eskisi gibi değil bana karşı okadr ilgili değil 3. Ayımıza yeni girdik daha yeni evliyiz üstüne bir de telefonuna baktım bir çok kız ekli başta diyorum sırf kıskanç biri olduğum için böyle sırf beni sinir etmek için ama bide baktımki yok numara vermeler yok efendim konuşacak kimsem yok yok efenim beraber içelim o zamn konuşuruz ya üstelik eski sevgilisini unutmamış ne yapabilirim onun ilgisini çekmek için eskisi gibi olmak için bir bilginiz var mı
Kendine gel beArkadaşlar çok garip bir durum var şöyle ki kocam artık eskisi gibi değil bana karşı okadr ilgili değil 3. Ayımıza yeni girdik daha yeni evliyiz üstüne bir de telefonuna baktım bir çok kız ekli başta diyorum sırf kıskanç biri olduğum için böyle sırf beni sinir etmek için ama bide baktımki yok numara vermeler yok efendim konuşacak kimsem yok yok efenim beraber içelim o zamn konuşuruz ya üstelik eski sevgilisini unutmamış ne yapabilirim onun ilgisini çekmek için eskisi gibi olmak için bir bilginiz var mı
Bu olay örgüsünü teklemeden nasıl yazabildinGece için fosforlu kıyafetler alın, evi sirkeli suyla silin, banyoyu tuzlu suyla yıkayın, balkonlara sarımsak asın (her balkona ayrı ayrı), dış kapıya büyük bir nazarlık asın, yatak başlığının tam üstüne kocaman bir at nalı monte ettirin, yastığınızın altına ateş-su-toprak-tahta dörtlüsünün simgelerini içeren ahşap bir levha yerleştirin. Bütün bunları tamamladıktan sonra dolunaylı bir gecede fosforlu kıyafetlerinizi giyip dış kapının önündeki ayakkabı ya da terliği ters çevirip yere vurun ve 3 kere "sapla saman, sakla zaman" diye bağırın. Sesli yapmanız önemli.
Faydasını göreceksiniz.
Haaa bir de leopar desenli bir taytınız mutlaka olsun, arada giyip kocanız oturken halıyı gırgırlayın.
Boşan.Arkadaşlar çok garip bir durum var şöyle ki kocam artık eskisi gibi değil bana karşı okadr ilgili değil 3. Ayımıza yeni girdik daha yeni evliyiz üstüne bir de telefonuna baktım bir çok kız ekli başta diyorum sırf kıskanç biri olduğum için böyle sırf beni sinir etmek için ama bide baktımki yok numara vermeler yok efendim konuşacak kimsem yok yok efenim beraber içelim o zamn konuşuruz ya üstelik eski sevgilisini unutmamış ne yapabilirim onun ilgisini çekmek için eskisi gibi olmak için bir bilginiz var mı