Kocam beni aldatıyor ne yapabilirm

Sakın çocuk yapma, boşan, asla düzelmez hatta daha da beter olur ...

Arkadaşlar çok garip bir durum var şöyle ki kocam artık eskisi gibi değil bana karşı okadr ilgili değil 3. Ayımıza yeni girdik daha yeni evliyiz üstüne bir de telefonuna baktım bir çok kız ekli başta diyorum sırf kıskanç biri olduğum için böyle sırf beni sinir etmek için ama bide baktımki yok numara vermeler yok efendim konuşacak kimsem yok yok efenim beraber içelim o zamn konuşuruz ya üstelik eski sevgilisini unutmamış ne yapabilirim onun ilgisini çekmek için eskisi gibi olmak için bir bilginiz var mı
Böyle biriyle evlenexek kadar körmüydün oha

Hmm şöyle birşey olabilir mi sesli düşünüyorum şu an ne yapabilirsin boşanabilirsin mesela

Boşancılar sarmış yine konuyu. Bir yuva kolay mı kuruluyor öyle hemen küçük şeylerle boşanılsın?
Siz benim dediklerimi uygulayın konu sahibi. Etkisini hemen göreceksiniz.
Dünden beri yazmıyor uygulamaya gitti galiba. Bari gırgırla leoparlı taytın linkini atsaydın da kızcağız uğraşmasaydı bulmakla.

Arkadaşlar çok garip bir durum var şöyle ki kocam artık eskisi gibi değil bana karşı okadr ilgili değil 3. Ayımıza yeni girdik daha yeni evliyiz üstüne bir de telefonuna baktım bir çok kız ekli başta diyorum sırf kıskanç biri olduğum için böyle sırf beni sinir etmek için ama bide baktımki yok numara vermeler yok efendim konuşacak kimsem yok yok efenim beraber içelim o zamn konuşuruz ya üstelik eski sevgilisini unutmamış ne yapabilirim onun ilgisini çekmek için eskisi gibi olmak için bir bilginiz var mı
Henüz 3 aylık evliyken bunları yapan yarın çocuk sahibi olduktan sonra daha fazlasını yapar. Ayrıca ne demek ben kıskancım diye kıskandırmak için kız eklemek falan? Ergen mi sizin kocanız? Bence yol yakınken dönün derim ve sakın çocuk sahibi olmayın.

Back
X