Kocam beni aldatiyor.

dmrbrc07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2019
5
-10
1
34
Herkeze mrhaba.benimde bi derdim var.esim beni aldatiyir.msjlarini ve konusmalarini duydum ve esime sordum.bana bunun bir heves oldugunu ve gececegini soyluyor.bende tamam hees se bitsin artik diyorum sikma beni diyor.esim 40 yaslarinda bense 30 ben is ev ve cocuklarin arasinda sikisip kaldim.esime yaklasmaua calisiyorum seni cok seviyorum sen bnm karimsinsin seni cok seviyorum diyor ama o kadini da birakmiyor.bosanmak istedim ama bir sure ertelesim en azinsan muadele etmis olmak icin.ama tahammul edemiyorum artik.sizce bosanmalimiyim.11yillik evlligimiz ve 2 cocugum var.ne yapicam bilmiyorum.

Nasıl yani birde soruyor musunuz? Hevesim geçene kadar bekle de ne demek? İnsan karısına bunu nasıl der.

Bu bana aldatılan bir kadının açacağı konu gibi görünmedi. Aldatılıp bu kadar sakin, bu kadar soğuk kanlı kalabilen kadın var mıdır?
Ne yazikki nasilsa nikah bende bi sekilde geri donecek veya meydani diger kadina birakmamaliyim mantiksizliginda olan cok kadin var..

Evet cunku onlar erkek.kadinkarin omrunu tuketip alacak bisay kalmayinca baska birine gitmek cunku korkaklar ve zavallilar.

Allahim dogru yoldan ayirma .. düsünmeniz bile hata arsiz arsiz bir heves oldugunu söylemis size sizde daha soruyor musunuz ne yapmaniz gerektigini ..? Kendinizi ve cocuklarinizi biraz olsun düsünüyorsaniz derhal ayrilin ..

Ciddi bi şekilde tepkini koymadan, hadi madem onu sevmiyosun beni seviyosun bırak o kadını gibi laçka iğrenç midesizce muhabbetlere girersen asla bırakmaz..

Bakın aldatılmayı affeden kadınları anlarım affedilebilir kişiden kişiye göre durumlara şartlara göre değişir ama en azından sağlam bi kaybetme korkusu yaşaması deyim yerndeyse köpek gibi pişman olması lazım sürünmesi falan. Aksi takdirde tekrar tekrar yapar gizli veya açık. Bence tepkiniz çok ama çok yetersiz

Ki benim şahsi fikrim affedilmeyecek bi hata.. ne kadar ileri gidildi bilmiyorum ama

Aldatan erkeklerin hemen hepsi "bu yaşadığım heves, sen evde köşede bekle ben sana geri döneceğim" diyor . Zorlamayın iste zor ama kabullenmesi kocanız sizi aldatıyor bunun hevesi falan yok. Burnu sürtsün eğer boşanma durumunuz yoksa bir süre evden gidin ciddiymis gibi bir imaj çizin, eğer telefonu size verırse gerçekten inandırirsa sizi dönün ona yoksa o taş kafası yerine gelene kadar oyalayın. Ben aldatsam heves desem bu kadar rahat olabilirmiydin ? diyede ekleyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…