Kocam beni aldatiyor.

Siz de başka bir erkekle mesajlassaniz. Eşinize de bu sadece bir heves beybi. Hevesimin geçmesini bekle ayol sana geri dönerim sonra. Beni sık boğaz etme. Diyebilir misiniz? O kabul etmez ama siz güzelce sindirmissiniz. Şeyi kalkmaz g. tü tutmaz halde gelecek yaniniza. Hataydı diyecek de gençlik söndükten sonra gelen özrü ben ne yapayım. Ama tabi karar sizin. Bari sormayın da izzetinefsiniz zarar görmesin. Ayıp yahu muhabbetlere bak. Herif bu yüzsüzlükle neler yazistiklarini da anlatacak yakında ballandıra ballandıra. Ayrılmayacaksaniz hesap sormayın. Hesap soracaksınız da bir tarafına tepigi koyun. Gururunuz incinmesin.

Bunu çok normal bi olay gibi anlatmışsınız öncelikle buna şaşırdım sizin haberiniz olduğunu bile bile halen bu çirkin şeye devam ediyor Eşiniz ve bu bi heves geçecek diyor ya geçmezse ya heves başka şeylere dönüşürse sizi sevdiğini söylüyor seven insan bi kadına buunu yaşatmaz biranlık bişeydi şeytana uydum dese pişmanlık duysa belki anlarım bunun bile affı yok lakin bende eşini affetmiş biri olarak size boşanın diyemem ama siz mücadele ediyorsunuz Eşiniz halen hatasına devam ediyor kaybetme korkusu yok sizi üzme endişesi yok gibi evliliğinizde önceden neler yaşadığınızı bilemiycem ama artık normalleşmiş bi durum eşinizle mücadele değil kendiniz bişey yapın bugün o kadın yarın diğeri ömür böyle geçmez bunun için nasıl mücadele edilir bilemiyorum ama tavrınızın daha sert olması lazım ki Eşiniz sizi hafife almasın çok zor bi durum

İnkar etse daha iyi en azından böyle bir şey yokmuș dersin kendini öyle kandırırsın. Adam geçecek heves diyormuş yuh yani. Daha ne bekliyorsun ki.

Aaaa hevesse sorun yok canım ne olcak sen de heveslenirsin bir başkasıyla sevgili olursun. İlerde çocuklarınız da yanlış alışkanlıklar edinir sonuçta heves ne olcak ki demi Bu nasıl bir rahatlıktır ya hem eşin olacak adam için hem senin için kusura bakma ama hala devam etmek istiyorsan devam et ne diyim demek ki sen de bir hevesmişsin onun için.

Ya çok rahat bir insandınız yada konunu z gerçek değil.Aldatılan çaresiz bir kadın ancak boşanmalı mıyım diye sorar siz çalışıyorsunuz ve ona muhtaç değilsiniz halaa boşanmalı mıyım kadını bıraksa affederdim diyorsunuz kusura bakmayın bu kafaya yardımcı olabilecek biri olduğunu sanmıyorum bekleyin kocanız belki o kadından sıkılır size gelir tabi arada başka kadına heves etmezse

Eşiniz aldatma işini bayağı normalleştirmiş tebrik ediyorum insan azıcık utanır..

lütfen siz de normalleştirmeyin ne hukukta ne dinde ne örfumüzde böyle bir şey yok lütfen kabullenmeyin

Hevesi geçene kadar bekleyın dememizi mi bekliyorsunuz.sizi çok rahat yaptım.sanki esınız daha öncede sizi aldatmış gibi

Eşin cok serefsiz bi adammıs.Durumu normallestirmeye calisiyor ,hic normal degil ici de bulundugun durum.

Ne diyo yani ben kadınlarla takılıyım sende benim hevesimin geçmedini mi bekle diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…