Bunu çok normal bi olay gibi anlatmışsınız öncelikle buna şaşırdım sizin haberiniz olduğunu bile bile halen bu çirkin şeye devam ediyor Eşiniz ve bu bi heves geçecek diyor ya geçmezse ya heves başka şeylere dönüşürse sizi sevdiğini söylüyor seven insan bi kadına buunu yaşatmaz biranlık bişeydi şeytana uydum dese pişmanlık duysa belki anlarım bunun bile affı yok lakin bende eşini affetmiş biri olarak size boşanın diyemem ama siz mücadele ediyorsunuz Eşiniz halen hatasına devam ediyor kaybetme korkusu yok sizi üzme endişesi yok gibi evliliğinizde önceden neler yaşadığınızı bilemiycem ama artık normalleşmiş bi durum eşinizle mücadele değil kendiniz bişey yapın bugün o kadın yarın diğeri ömür böyle geçmez bunun için nasıl mücadele edilir bilemiyorum ama tavrınızın daha sert olması lazım ki Eşiniz sizi hafife almasın çok zor bi durumHerkeze mrhaba.benimde bi derdim var.esim beni aldatiyir.msjlarini ve konusmalarini duydum ve esime sordum.bana bunun bir heves oldugunu ve gececegini soyluyor.bende tamam hees se bitsin artik diyorum sikma beni diyor.esim 40 yaslarinda bense 30 ben is ev ve cocuklarin arasinda sikisip kaldim.esime yaklasmaua calisiyorum seni cok seviyorum sen bnm karimsinsin seni cok seviyorum diyor ama o kadini da birakmiyor.bosanmak istedim ama bir sure ertelesim en azinsan muadele etmis olmak icin.ama tahammul edemiyorum artik.sizce bosanmalimiyim.11yillik evlligimiz ve 2 cocugum var.ne yapicam bilmiyorum.
İnkar etse daha iyi en azından böyle bir şey yokmuș dersin kendini öyle kandırırsın. Adam geçecek heves diyormuş yuh yani. Daha ne bekliyorsun ki.Herkeze mrhaba.benimde bi derdim var.esim beni aldatiyir.msjlarini ve konusmalarini duydum ve esime sordum.bana bunun bir heves oldugunu ve gececegini soyluyor.bende tamam hees se bitsin artik diyorum sikma beni diyor.esim 40 yaslarinda bense 30 ben is ev ve cocuklarin arasinda sikisip kaldim.esime yaklasmaua calisiyorum seni cok seviyorum sen bnm karimsinsin seni cok seviyorum diyor ama o kadini da birakmiyor.bosanmak istedim ama bir sure ertelesim en azinsan muadele etmis olmak icin.ama tahammul edemiyorum artik.sizce bosanmalimiyim.11yillik evlligimiz ve 2 cocugum var.ne yapicam bilmiyorum.
Bırakıp gelsede affetmeKadini birakip gelse belki affederdim ama bole yasamak cok zor gercekten bosanmak tek cozum sanirim.
bana bunun bir heves oldugunu ve gececegini soyluyor.bende tamam hees se bitsin artik diyorum sikma beni diyor.
Ya çok rahat bir insandınız yada konunu z gerçek değil.Aldatılan çaresiz bir kadın ancak boşanmalı mıyım diye sorar siz çalışıyorsunuz ve ona muhtaç değilsiniz halaa boşanmalı mıyım kadını bıraksa affederdim diyorsunuz kusura bakmayın bu kafaya yardımcı olabilecek biri olduğunu sanmıyorum bekleyin kocanız belki o kadından sıkılır size gelir tabi arada başka kadına heves etmezseHerkeze mrhaba.benimde bi derdim var.esim beni aldatiyir.msjlarini ve konusmalarini duydum ve esime sordum.bana bunun bir heves oldugunu ve gececegini soyluyor.bende tamam hees se bitsin artik diyorum sikma beni diyor.esim 40 yaslarinda bense 30 ben is ev ve cocuklarin arasinda sikisip kaldim.esime yaklasmaua calisiyorum seni cok seviyorum sen bnm karimsinsin seni cok seviyorum diyor ama o kadini da birakmiyor.bosanmak istedim ama bir sure ertelesim en azinsan muadele etmis olmak icin.ama tahammul edemiyorum artik.sizce bosanmalimiyim.11yillik evlligimiz ve 2 cocugum var.ne yapicam bilmiyorum.
Ne diyo yani ben kadınlarla takılıyım sende benim hevesimin geçmedini mi bekle diyoHerkeze mrhaba.benimde bi derdim var.esim beni aldatiyir.msjlarini ve konusmalarini duydum ve esime sordum.bana bunun bir heves oldugunu ve gececegini soyluyor.bende tamam hees se bitsin artik diyorum sikma beni diyor.esim 40 yaslarinda bense 30 ben is ev ve cocuklarin arasinda sikisip kaldim.esime yaklasmaua calisiyorum seni cok seviyorum sen bnm karimsinsin seni cok seviyorum diyor ama o kadini da birakmiyor.bosanmak istedim ama bir sure ertelesim en azinsan muadele etmis olmak icin.ama tahammul edemiyorum artik.sizce bosanmalimiyim.11yillik evlligimiz ve 2 cocugum var.ne yapicam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?