Kocam beni aldatiyor.

O hevesine kızgın yağ dökmeli 😠

tabiki boşan nasıl heves diye göz yumuyorsnuz aynısı sen yapsan namus cinayeti olur bu erkkler var yaaaa

Boşanma tabi. Böyle bir kocayı bir daha nereden bulacaksın. Elbet hevesi geçecektir, nikah sende nasıl olsa. Yeni birine heveslenene kadar mutlu mesut yaşarsın. Bütün suç kadınlarda, evli adamlara göz dikiyorlar. Bütün duymak istediklerinizi söyledim. Kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz:işsiz:

Herkeze mrhaba.benimde bi derdim var.esim beni aldatiyir.msjlarini ve konusmalarini duydum ve esime sordum.bana bunun bir heves oldugunu ve gececegini soyluyor.bende tamam hees se bitsin artik diyorum sikma beni diyor.esim 40 yaslarinda bense 30 ben is ev ve cocuklarin arasinda sikisip kaldim.esime yaklasmaua calisiyorum seni cok seviyorum sen bnm karimsinsin seni cok seviyorum diyor ama o kadini da birakmiyor.bosanmak istedim ama bir sure ertelesim en azinsan muadele etmis olmak icin.ama tahammul edemiyorum artik.sizce bosanmalimiyim.11yillik evlligimiz ve 2 cocugum var.ne yapicam bilmiyorum.
Bosanmasaniz bile burnunu surtturun ders verin hevesti gecti bitti diyeck sonra yeniden yapacak bu konuya 1 kere goz yumarsan o hep yapar. Bence tavrin net olsun. Boyle genis gosterme kendini ki gencsin esine gore birsey dicem olmucak ama bence yuz vermeyin imkaniniz varsa evi ayirin

Herkeze mrhaba.benimde bi derdim var.esim beni aldatiyir.msjlarini ve konusmalarini duydum ve esime sordum.bana bunun bir heves oldugunu ve gececegini soyluyor.bende tamam hees se bitsin artik diyorum sikma beni diyor.esim 40 yaslarinda bense 30 ben is ev ve cocuklarin arasinda sikisip kaldim.esime yaklasmaua calisiyorum seni cok seviyorum sen bnm karimsinsin seni cok seviyorum diyor ama o kadini da birakmiyor.bosanmak istedim ama bir sure ertelesim en azinsan muadele etmis olmak icin.ama tahammul edemiyorum artik.sizce bosanmalimiyim.11yillik evlligimiz ve 2 cocugum var.ne yapicam bilmiyorum.
Neyin mücadelesi bu ? Tamam hevesin bitsin artık gel demek ne demek ? Aldatıldığını bile göre yakınlaşmaya çalışmak peki ? Şaka mı bu ?

Öncelikle konunun gerçekliğine inanmıyorum.normalde hiç bir kadın bu tarz bir iğrençliği bu kadar rahat kabullenmez.caresiz olsa bile bu kadar rahat yazamaz.size hevesim geçsin seni çok seviyorum sen benim karımsın diyor siz de iyi tamam canım kocacım sıkıldım hadi bir an önce geçsin hevesin mi diyorsunuz? Sanki adam sınava çalışıyor ya da bir iş yapıyor size vakit ayirmiyor sizde hadi ama bitsin diye trip atıyorsunuz? Siz iyi misiniz? Bu nasıl bir tepki? Eşinizden çok size sinir oldum. Kusura bakmayın ama kendinize bunu yakıstiriyorsunuz ee madem bekleyin dolanır dolanır gelir sevgili eşiniz.

Sen onun yaptığının aynısını ona yapsan..bir heves geçicek desen bekler mi acaba..bir sorsaydın..

Madem ayrilmiycaktiniz keske bu konuyla onunla yuzgoz olmasaydiniz... Adam sizden izin almis oldu resmen🤔

Yok yok boşanma canım hatta kadın eve kuma gelsin odaları paylaşınn nede olsa erkkektir yapar demi valalha pesss !!

Konu da bir tuhaf
Kadin rahat
Erkek rahat
Biri der heves,gececek,bekle
Oteki der eh eyi madem biraz erteleyeyim bosanmayi
Saka gibi

Troll olmanızı canı gönülden diliyorum.Sizin kendinize saygınız yok eşiniz neden size saygı duysun.Bırakın şöyle aciz aciz davranmayı.Adam aldatmış aldatmış hala daha bitirse affederdim diyorsunuz.Gerçekten midem almıyor nasıl bir kadınlık gururu bu

Back
X