Kocam beni aldatiyor.

Eşinizin mezhebinin genişliğine pess diyorum.

Hevesti geçecek diyor , bu koca bir yalan da hadi geçti diyelim, yine yapmayacağınız nereden bileceksiniz ?

Kendinize ve çocuklarınıza bunu yapmayın

Herkeze mrhaba.benimde bi derdim var.esim beni aldatiyir.msjlarini ve konusmalarini duydum ve esime sordum.bana bunun bir heves oldugunu ve gececegini soyluyor.bende tamam hees se bitsin artik diyorum sikma beni diyor.esim 40 yaslarinda bense 30 ben is ev ve cocuklarin arasinda sikisip kaldim.esime yaklasmaua calisiyorum seni cok seviyorum sen bnm karimsinsin seni cok seviyorum diyor ama o kadini da birakmiyor.bosanmak istedim ama bir sure ertelesim en azinsan muadele etmis olmak icin.ama tahammul edemiyorum artik.sizce bosanmalimiyim.11yillik evlligimiz ve 2 cocugum var.ne yapicam bilmiyorum.
Ona desene bende senin yaptığın gibi birini bulucam hevesim gecene kadar de bakalım ne dicek

bana bunun bir heves oldugunu ve gececegini soyluyor.bende tamam hees se bitsin artik diyorum sikma beni diyor.
burda okudukça şok geçiriyorum. bu nasıl bir gevşeklik!
allah aşkına bu size nasıl bu kadar normal gelebiliyor, eşiniz nasıl bu kadar rahat dile getirebiliyor?

siz eşinize 'ben birine heves ettim, sen benim kocamsın ama oda genç yakışıklı atletik bir delikanlı benimki heves, biraz takılayım sonra sana dönerim' deseniz aynı derecede normal mi gelecek?

Gündüz kadının kollarında akşam senin yatagında. İğrenç birşey nasıl dayanıyorsunuz. Siz evde onun kıyafetlerını ütüleyip resmen kadının kollarına gönderiyorsunuz. Hevesmiş azgın teneke herif

Back
X