ce - eeeeeeeeeeeeeBi hafta önce sabahlara kadar gezmeye başladı bunun üzerine çok kötü tartıştık evden benden uzaklaşması beni şüphelendirdi dün gece öğrendim ki beni aldatıyormuş aslında çok iyi anlaşan bi çifttik ne yapmam gerekiyor bilmiyorum çok kötüyüm canım çok yanıyo bi şans vermelimiyim yardım edin
sansı sen degıl artık o vermesı lazım.aldatsa nolcak bosan dıcek eger kalbi baskasına gitmediyse kı gitmıstır seven biri ihanet etmez.son kötüye gıdecek,bence biraz kendınızde sorgulayın nerde hata yaptım dıye(kadınlar evlendikten sonra erkekleri artık ellerinin arasına almıs sanırlar ve eve hükmetmek naz trıp kıskanclık erkegın özelini bile kurcalarlar)Bi hafta önce sabahlara kadar gezmeye başladı bunun üzerine çok kötü tartıştık evden benden uzaklaşması beni şüphelendirdi dün gece öğrendim ki beni aldatıyormuş aslında çok iyi anlaşan bi çifttik ne yapmam gerekiyor bilmiyorum çok kötüyüm canım çok yanıyo bi şans vermelimiyim yardım edin
şans mıııııBi hafta önce sabahlara kadar gezmeye başladı bunun üzerine çok kötü tartıştık evden benden uzaklaşması beni şüphelendirdi dün gece öğrendim ki beni aldatıyormuş aslında çok iyi anlaşan bi çifttik ne yapmam gerekiyor bilmiyorum çok kötüyüm canım çok yanıyo bi şans vermelimiyim yardım edin
Çok merak ettim kim bu Hatice :) Çoğu konunun yorumunda denk geliyorum.Günahını almış olmayım ama içimden bir ses yine haticeakan mıydı neydi, onun aldığı bir üyelik diyor. Hanımefendi, aynı soruya aynı cevapları 546423464 kez almaktan ne zaman bıkacaksınız acaba?
Çok merak ettim kim bu Hatice :) Çoğu konunun yorumunda denk geliyorum.
ben de ekleyeyim;Sürekli farklı farklı üyeliklerle "Aldatmanın bahanesi olur mu?", "Çocuklarımı babaya mı bıraksam?", "3 çocuğum var (bu bazen 2 oluyor), kocam seni istemiyorum dedi napiyim?" tarzı konular açıp, hep de aynı cevapları alıyor. Ne tür bir mucizevi cevap ya da yardım bekliyor anlamıyorum.
Su yurtdisindan turkiyeye kacandi demiSürekli farklı farklı üyeliklerle "Aldatmanın bahanesi olur mu?", "Çocuklarımı babaya mı bıraksam?", "3 çocuğum var (bu bazen 2 oluyor), kocam seni istemiyorum dedi napiyim?" tarzı konular açıp, hep de aynı cevapları alıyor. Ne tür bir mucizevi cevap ya da yardım bekliyor anlamıyorum.
Su yurtdisindan turkiyeye kacandi demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?