Kocam beni aldatıyor

ce - eeeeeeeeeeeee nerdesin konu sahibiii ?? Bir yem atayım kim yerse diye mi şeyettin

sizce ne yapmanız gerekiyor?
böyle bir konuda 2. şans olur mu, adam başkasının yatağından çıkıp sizinkine giriyor ve siz bunu affedecek misiniz?
acaba aynısını yapan siz olsaydınız eşiniz size bir şans daha verir miydi düşünün bakalım

sansı sen degıl artık o vermesı lazım.aldatsa nolcak bosan dıcek eger kalbi baskasına gitmediyse kı gitmıstır seven biri ihanet etmez.son kötüye gıdecek,bence biraz kendınızde sorgulayın nerde hata yaptım dıye(kadınlar evlendikten sonra erkekleri artık ellerinin arasına almıs sanırlar ve eve hükmetmek naz trıp kıskanclık erkegın özelini bile kurcalarlar)

şans mııııı
bi daha yapsın bi daha canın yansın istiyorsan buyur ver o şansı

Günahını almış olmayım ama içimden bir ses yine haticeakan mıydı neydi, onun aldığı bir üyelik diyor. Hanımefendi, aynı soruya aynı cevapları 546423464 kez almaktan ne zaman bıkacaksınız acaba?

Çok merak ettim kim bu Hatice :) Çoğu konunun yorumunda denk geliyorum.

Çok merak ettim kim bu Hatice :) Çoğu konunun yorumunda denk geliyorum.

Sürekli farklı farklı üyeliklerle "Aldatmanın bahanesi olur mu?", "Çocuklarımı babaya mı bıraksam?", "3 çocuğum var (bu bazen 2 oluyor), kocam seni istemiyorum dedi napiyim?" tarzı konular açıp, hep de aynı cevapları alıyor. Ne tür bir mucizevi cevap ya da yardım bekliyor anlamıyorum.

ben de ekleyeyim;
üstelik zamanında o da kocasını aldatmış ama onun ki sayılmazmış filan olaylaaaa olaayllaar yani

Nasıl ogrendin aldattigini mesajlaşma gibi bişey mi

Su yurtdisindan turkiyeye kacandi demi

bend affedemem cunku sogurum aradakı bag kırılıyo ya nedense yakalanınca pişmanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…