- 7 Haziran 2016
- 890
- 634
- 18
Arkadasım o hocaların hepsi de büyü var diyor ya. Ben bu nedenle hocaya gidip de sende büyü var demeyeni görmedim. Aldatan adam bi daha aldatıyor, sadece evdeki düzeni bozulmasın istiyor, tamam iyi hoş kendince bir yol bulmuşsun ama temeli sağlam olmayan bir bina inşaa ediyorsun şu an . Ne diyim herşey iyi olsun senin için ama yine de kocanı hayatının baş köşesine koyma, ayrılabilirim , ayrılırsam da sağlam durabilirim düşüncesi aklının bi kenarında olsun herzaman.kusura bakmayın bayanlar kafam bu olaydan dolayı o kadar karışıktı ki Bayadır telefonumu kapalı tutuyordum. Mailimi açtıgım zaman attıgınız msjlardan haberim oldu cevap veremedim hiç birinize de İnan ki böyle bi paylaşım yaptıgımı bile hatırlamıyorum okadar kötü zamanlar geçirdim ki rabbim kimseye yaşatmasın demek istiyorum öncelikle. Bunu sizlerle paylaşırsam rahatlarım diye düşünmüştüm ama rahatlamıyormuş insan dönüp bakıyorumda doğru düzgün derdimi anlatamamışım bile. Kiminiz msj ve ya konuşma mı kiminiz yüzeysel mi kiminiz ne zamandır diye sormuşsunuz ben bunun temas var veya yok diye değerlendirmedim bunun iyisi kötüsü güzeli çirkini nasılı ne zamanı olamaz olmamalı. Evet iyi anlaşan bi çifttik en azından ben öyle biliyordum bi gece eve gelmedi ben bunu kabul etmedim her kadın gibi üzerine büyük bi kavga ettik bi haftaya yakın konuşmadım özür dileyeceği yerde üste çıkmaya çalışmasını kaldıramadım olay dahada büyüdü ailesinin içinde sözlü bi şekilde tartıştık olay sonucunda babamlara gitmeye karar verdim çünkü ailesi bunu normal birşey olarak ve benim büyüttüğümü düşündüler eşimde iyice yüz buldu ailesinin onun arkasında durması ona güç verdi babamlarda kaldığım gece öğrendim beni aldattığını kardeşim sayesinde onun şüpheleri üzerine bende biraz eşeleyince sosyal medyadan buldum kimin olduğunu ertesi gün görüşmek istedi ona bişeyden bahsetmedim telefonunu hiç almazdım o gün istedim telefonundan silmiş oldugu bi numara dikkatimi çekti dayanamayıp aradım ama çekip kapattı müşterisi olduğunu söyledi inanmadım bağırdım çağırdım delirdim iyice sonunda kabullendi yaptığı şeyi sakinleşmemi bekledi olayı iyice anlattı telefon dökümanlarını çıkardı beni inandırma ikna etmek için elinden geleni yaptı telefon ve iş yerini taşımasına kadar gitti olay konuşmadm affetmedim büyükler girdi araya bende bu kadar kolay bitirmek istemedim yuva yıkmak kolay önemli olan o yuvayı ayakta tutmak. Bi hocaya baktırmak istedim yaşadığım sıkıntıları konyaya gittik Mevlana'ya bir büyüğün tavsiyesi üzerine hocaya göründük olayı baştan aşagı anlattı şok oldum büyü yapıldığını söyledi okunmuş tuz atılmış kapımızın önüne hacdan getirdiği ayetleri bir kağıda yazdı okunmuş eve aşmamı söyledi huzur için sirke verdi büyün kapı deliklerine sürmem için sonucunda bi şans vermek istedim ama onu affettiğim için değil kendi emeklerim için kolay gelmedim bu zamana tırnaklarımla kazıyarak tek başıma çabalayarak geldim her zorluğun altından gelmesini bildim inşallah bunun altındanda rabbimin izniyle çıkacağım herşeyin düzelmesini çok istiyorum biliyorum hiçbirşey eskisi gibi olmayacak ama birşeyler düzelir de emeklerim boşa gitmez hepinize çok teşekkür ederim iyi kötü yorumlarınız için çok uykusuzum yanlışlık varsa yazıda kusura bakmayın. Bu arada Hatçe diye birinide tanımıyorum ilk defa burda duydum muhabbeti:)))
Erkekler bulunmaz hint kumaşı çünküHerkes her halti işlesin sonra büyü var üzerimde diye burnu azıcık bile sürtülmeden affedilsin...
OooohBoşanmalar azalsin, yenilen dayaklar gül bahçesi olsun, karısını kesenler unutulsun, hapishaneler boşalsın, her yerde barış olsun, hayat bahar olsun
Boşan diyemem de azıcık burnu sürtülseydi bari.
Annemin klasik lafı, babaannen büyü yaptırdı ondan baban aldattı (herhalde 1500 kez ) , ve malesef buna inanıyor.Adam sizi ayakta uyutmaya devam etmiyor siz kendinizi kandırmaya yollar arıyorsunuz bence.
Şerefsizliğin kılıfı da büyü oldu artık.
"Bana büyü yaptılar masum cinsel organımı başka kadınlarla münasebet ettirdim çünkü büyü altındaydım"
Şöyle okuyunca çocuk bile inanmaz o derece.
İnsanlar rezilliğe kılıf uydurmaya Konyaya değil Bağdata gidecek bu kafayla, pes doğrusu.
kusura bakmayın bayanlar kafam bu olaydan dolayı o kadar karışıktı ki Bayadır telefonumu kapalı tutuyordum. Mailimi açtıgım zaman attıgınız msjlardan haberim oldu cevap veremedim hiç birinize de İnan ki böyle bi paylaşım yaptıgımı bile hatırlamıyorum okadar kötü zamanlar geçirdim ki rabbim kimseye yaşatmasın demek istiyorum öncelikle. Bunu sizlerle paylaşırsam rahatlarım diye düşünmüştüm ama rahatlamıyormuş insan dönüp bakıyorumda doğru düzgün derdimi anlatamamışım bile. Kiminiz msj ve ya konuşma mı kiminiz yüzeysel mi kiminiz ne zamandır diye sormuşsunuz ben bunun temas var veya yok diye değerlendirmedim bunun iyisi kötüsü güzeli çirkini nasılı ne zamanı olamaz olmamalı. Evet iyi anlaşan bi çifttik en azından ben öyle biliyordum bi gece eve gelmedi ben bunu kabul etmedim her kadın gibi üzerine büyük bi kavga ettik bi haftaya yakın konuşmadım özür dileyeceği yerde üste çıkmaya çalışmasını kaldıramadım olay dahada büyüdü ailesinin içinde sözlü bi şekilde tartıştık olay sonucunda babamlara gitmeye karar verdim çünkü ailesi bunu normal birşey olarak ve benim büyüttüğümü düşündüler eşimde iyice yüz buldu ailesinin onun arkasında durması ona güç verdi babamlarda kaldığım gece öğrendim beni aldattığını kardeşim sayesinde onun şüpheleri üzerine bende biraz eşeleyince sosyal medyadan buldum kimin olduğunu ertesi gün görüşmek istedi ona bişeyden bahsetmedim telefonunu hiç almazdım o gün istedim telefonundan silmiş oldugu bi numara dikkatimi çekti dayanamayıp aradım ama çekip kapattı müşterisi olduğunu söyledi inanmadım bağırdım çağırdım delirdim iyice sonunda kabullendi yaptığı şeyi sakinleşmemi bekledi olayı iyice anlattı telefon dökümanlarını çıkardı beni inandırma ikna etmek için elinden geleni yaptı telefon ve iş yerini taşımasına kadar gitti olay konuşmadm affetmedim büyükler girdi araya bende bu kadar kolay bitirmek istemedim yuva yıkmak kolay önemli olan o yuvayı ayakta tutmak. Bi hocaya baktırmak istedim yaşadığım sıkıntıları konyaya gittik Mevlana'ya bir büyüğün tavsiyesi üzerine hocaya göründük olayı baştan aşagı anlattı şok oldum büyü yapıldığını söyledi okunmuş tuz atılmış kapımızın önüne hacdan getirdiği ayetleri bir kağıda yazdı okunmuş eve aşmamı söyledi huzur için sirke verdi büyün kapı deliklerine sürmem için sonucunda bi şans vermek istedim ama onu affettiğim için değil kendi emeklerim için kolay gelmedim bu zamana tırnaklarımla kazıyarak tek başıma çabalayarak geldim her zorluğun altından gelmesini bildim inşallah bunun altındanda rabbimin izniyle çıkacağım herşeyin düzelmesini çok istiyorum biliyorum hiçbirşey eskisi gibi olmayacak ama birşeyler düzelir de emeklerim boşa gitmez hepinize çok teşekkür ederim iyi kötü yorumlarınız için çok uykusuzum yanlışlık varsa yazıda kusura bakmayın. Bu arada Hatçe diye birinide tanımıyorum ilk defa burda duydum muhabbeti:)))
Ablacım mevlanaya gidene kadar mahkemeye gitseydiniz keşke.kusura bakmayın bayanlar kafam bu olaydan dolayı o kadar karışıktı ki Bayadır telefonumu kapalı tutuyordum. Mailimi açtıgım zaman attıgınız msjlardan haberim oldu cevap veremedim hiç birinize de İnan ki böyle bi paylaşım yaptıgımı bile hatırlamıyorum okadar kötü zamanlar geçirdim ki rabbim kimseye yaşatmasın demek istiyorum öncelikle. Bunu sizlerle paylaşırsam rahatlarım diye düşünmüştüm ama rahatlamıyormuş insan dönüp bakıyorumda doğru düzgün derdimi anlatamamışım bile. Kiminiz msj ve ya konuşma mı kiminiz yüzeysel mi kiminiz ne zamandır diye sormuşsunuz ben bunun temas var veya yok diye değerlendirmedim bunun iyisi kötüsü güzeli çirkini nasılı ne zamanı olamaz olmamalı. Evet iyi anlaşan bi çifttik en azından ben öyle biliyordum bi gece eve gelmedi ben bunu kabul etmedim her kadın gibi üzerine büyük bi kavga ettik bi haftaya yakın konuşmadım özür dileyeceği yerde üste çıkmaya çalışmasını kaldıramadım olay dahada büyüdü ailesinin içinde sözlü bi şekilde tartıştık olay sonucunda babamlara gitmeye karar verdim çünkü ailesi bunu normal birşey olarak ve benim büyüttüğümü düşündüler eşimde iyice yüz buldu ailesinin onun arkasında durması ona güç verdi babamlarda kaldığım gece öğrendim beni aldattığını kardeşim sayesinde onun şüpheleri üzerine bende biraz eşeleyince sosyal medyadan buldum kimin olduğunu ertesi gün görüşmek istedi ona bişeyden bahsetmedim telefonunu hiç almazdım o gün istedim telefonundan silmiş oldugu bi numara dikkatimi çekti dayanamayıp aradım ama çekip kapattı müşterisi olduğunu söyledi inanmadım bağırdım çağırdım delirdim iyice sonunda kabullendi yaptığı şeyi sakinleşmemi bekledi olayı iyice anlattı telefon dökümanlarını çıkardı beni inandırma ikna etmek için elinden geleni yaptı telefon ve iş yerini taşımasına kadar gitti olay konuşmadm affetmedim büyükler girdi araya bende bu kadar kolay bitirmek istemedim yuva yıkmak kolay önemli olan o yuvayı ayakta tutmak. Bi hocaya baktırmak istedim yaşadığım sıkıntıları konyaya gittik Mevlana'ya bir büyüğün tavsiyesi üzerine hocaya göründük olayı baştan aşagı anlattı şok oldum büyü yapıldığını söyledi okunmuş tuz atılmış kapımızın önüne hacdan getirdiği ayetleri bir kağıda yazdı okunmuş eve aşmamı söyledi huzur için sirke verdi büyün kapı deliklerine sürmem için sonucunda bi şans vermek istedim ama onu affettiğim için değil kendi emeklerim için kolay gelmedim bu zamana tırnaklarımla kazıyarak tek başıma çabalayarak geldim her zorluğun altından gelmesini bildim inşallah bunun altındanda rabbimin izniyle çıkacağım herşeyin düzelmesini çok istiyorum biliyorum hiçbirşey eskisi gibi olmayacak ama birşeyler düzelir de emeklerim boşa gitmez hepinize çok teşekkür ederim iyi kötü yorumlarınız için çok uykusuzum yanlışlık varsa yazıda kusura bakmayın. Bu arada Hatçe diye birinide tanımıyorum ilk defa burda duydum muhabbeti:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?