Yapan birdaha yine yapıyor benim eşimde nişanlanmadan önce sitelerde kızlarla yazışıyordu yakaladım affettim evlendik çocuk oldu ve çocuk 2yaşındayken bekar arkadaşlarıyla takıldı yine yaptı ama klüpte kadınlarla eğlenmiş çok zor zamanlar atlattım.yatma kalkma yok ama 7kilo verdim hayatımın en kötü günleriydi ve benim gidicek bi yerim yoktu annem ne kocalar var otur dedi.çocuk uğruna oturdum.çünkü başına gelmeyen bilemez tek başına çocuğa bakmak çok zor ve çocuklar mahvoluyor çok dua ettim.en sonunda arkadaşı bana asıldı .eşim ona herşeyi anlatıyordu.arkadaşıda aramız bozuk diye faydalandı arayıp durdu dost gözüktü başlarda bende eşime şikayet ettim. ve Ozaman ben onu değil o beni kıskanmaya başladı.bilemiyorum böyle bir Ada'ma Nasıl güveniceksin ama neredeyse hepsi yapıyor okadar cılkı çıktıki.ben yolun başındayken tedbirli davranırım mesela mahkemeye sunarsan tazminat bile alırsın ama sakın çocuk yapma.ben affettim ve 2yıl unutamadım daha yeni unutuyorum.o saygı gidince eskisi gibi olamıyorsunuz.çocuk olmada inan affetmezdim.çocuk olmadan bunları yapıyorsa cicim aylarında sonrasını düşünemiyorum.Benim hayatım şu an çocuğum