Kocam beni artık beğenmiyor mu

Leoparlı tayt giyip gırgır alıp eğilin, o zaman kesin arzular sizi

Konu fake bu arada 31 yaş çok manidar 😏 ama profilde 24 yazıyor, erkek üye muhtemelen
Peki siz leoparlı tayt deyince benim aklıma direk yalan dünyadaki Zerrinin gelmesi 😂
A46FE743-1D13-4531-94A4-0B0AAA082071.webp

Peki siz leoparlı tayt deyince benim aklıma direk yalan dünyadaki Zerrinin gelmesi 😂Eki Görüntüle 3208495

Foto an itibariyle konu sahibi temsili :)

Ben de forumdan öğrendim ciddi ciddi araştırma yaptım meğer bi üye kocasını azdırmak için leoparlı tayt giyip gırgırla yeri süpürüyormuş 😅

Bunlar hep fazla belgesel izlemekten 😂

Gırgır artık demode oldu anasını satayım.
Robot süpürge filtresi değiştirmek için eğilmekle ile gırgır yer değiştirmeli artıkın..
Daha havalı.

Mantıklı 😀 ama bende bu devirde kimse eğilmesin, zaman kötü cünkü 😂

Eklentiler

• A76E2C4F-C2F0-434E-B24F-85197AD3FB59.webp
    A76E2C4F-C2F0-434E-B24F-85197AD3FB59.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 104
2 yıllık evliyim istanbuldan gurbete eşimin yanına geldim aramızda 11 yaş var, ben 31 o 42 yaşında , en son balayında babam sanmışlardı , çok güzel olmasamda yüzüme bakılır evde pijama ile dolaşmam hiç saç makyaj parfüm eksik etmem, daracık tayt giyerim hep seviyor diye tek sorun troid yüzünden biraz kilo akmış olmam, çok uzattım,kocam benim orama burama hiç bakmıyor sürekli gözü telefonda tv de , bana baksa benim çok hosuma gider sonuçta evde onun için giyiniyorum bazen önünde eğiliyorum adam sanki namahremim ona sanki hiç bakmıyor , dışarda kızı yaşında kızlara bakıyor ama bi bana bakmıyor , gençlikse ondan gencim dha ne istiyor bu adam , sizce neden bana hiç bakmıyor da dışardaki mini etek ve taytlılara bakıyor , oysa ki evde bende giyiyorum daha ne ….ona dedim ki bana güzel giyin bakımlı ol diyorsun ama yüzüme bakmıyorsun bile dedim . Bana dedi ki sen giy ben bakmim yarın yine giy yine bakmim sen giyin nolacak dedş , beni yıprattı 2 sene de

Tayt = ✔️
Gırgır =

Eksik bulundu

2 yıllık evliyim istanbuldan gurbete eşimin yanına geldim aramızda 11 yaş var, ben 31 o 42 yaşında , en son balayında babam sanmışlardı , çok güzel olmasamda yüzüme bakılır evde pijama ile dolaşmam hiç saç makyaj parfüm eksik etmem, daracık tayt giyerim hep seviyor diye tek sorun troid yüzünden biraz kilo akmış olmam, çok uzattım,kocam benim orama burama hiç bakmıyor sürekli gözü telefonda tv de , bana baksa benim çok hosuma gider sonuçta evde onun için giyiniyorum bazen önünde eğiliyorum adam sanki namahremim ona sanki hiç bakmıyor , dışarda kızı yaşında kızlara bakıyor ama bi bana bakmıyor , gençlikse ondan gencim dha ne istiyor bu adam , sizce neden bana hiç bakmıyor da dışardaki mini etek ve taytlılara bakıyor , oysa ki evde bende giyiyorum daha ne ….ona dedim ki bana güzel giyin bakımlı ol diyorsun ama yüzüme bakmıyorsun bile dedim . Bana dedi ki sen giy ben bakmim yarın yine giy yine bakmim sen giyin nolacak dedş , beni yıprattı 2 sene de
Bu kadar üstüne düşmeyin, biraz gevşetin bakalım ipini.

Back
X