kocam beni beğenmiyormuş

İyi Geçinmek İki Kişinin Kusursuz Olmasıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmesiyle Olur....
burda tabiki sizde suçlunuz ama eşinin söyledği kelime çok ağır bi bayanı çok yaralar. söylememesi gerekir. güzelce beni kıyaslama hoşuma gitmiyor empati kur senn hoşuna gider mi diyerek açıklama yapsa bence olay çözülürdü. bence eşi yanlış yapmış.. kalksın yardım etsin nedir ki bu yaniç.. bence siz haklısınız ben olsam bende boşanırım.

çok talihsiz cümleler ne yazıkki.. arkadaşlar söylenecek herşeyi yazmışlar. Olaydan sonraki ilk görüşmede davranışı tutumu nasıl oldu acaba? işin rengini o gösterecek

dün işten eve geç gittim hemen aradı nerdesin diye evde yemek de yoktu ben de çocuğun servisini bekledim çocuğu alıp çıktım yukarıya baktım makarna yapıyor ben hiç konuşmadım kendisi konuşmaya çalışıyordu ama özür dilemedi bende konuşmuyorum ..iki gündür de ayrı yatıyorum bakalım zaman gösterecek ne şekilde karar vereceğimi

çok talihsiz cümleler ne yazıkki.. arkadaşlar söylenecek herşeyi yazmışlar. Olaydan sonraki ilk görüşmede davranışı tutumu nasıl oldu acaba? işin rengini o gösterecek

dün işten eve geç gittim hemen aradı nerdesin diye evde yemek de yoktu ben de çocuğun servisini bekledim çocuğu alıp çıktım yukarıya baktım makarna yapıyor ben hiç konuşmadım kendisi konuşmaya çalışıyordu ama özür dilemedi bende konuşmuyorum ..iki gündür de ayrı yatıyorum bakalım zaman gösterecek ne şekilde karar vereceğimi

İnşallah en kısa zamanda kuvvetli bir özür diler ve bir daha tekrarlamaz...

Son düzenleme:
kendimi senin yerine koydumda ne kadar üzücü bir cümle
onca yaşanan zamandan sonra hiç duyulacak bir söz değil ki

tıkandım inan ne diceğimi bilemedim sözün bittiği yer bu olsa gerek sana bugun bunu diyen seni lerde daha çok kıracaktır 4yıl çıkıp evlendiniz yazık günah ya yavrunuzda var hayırlısı hakkında

Canim benim icindeki uzuntuyu paylasman iyi olmus , derdini anlatmayan dermanini bulamazmis , bence ortada yapilmamasi gereken bir hata var ,ben erkeginde kadininda esit sorumluluk almasi gerektiginden yanayim, hic kimse ben boyleyim isine gelirse gibilerinden davranamaz, ortada bir birliktelik varsa herkez sorumlulugunu yerine getirmeli , ne az ne cok , kimse kimsenin kolesi degil heleki bu durumda kadinlar , evlendik diye butun yuku uzerimize almak zorunda degiliz ,iste biz turk kadinlarinin en buyuk yanlisi, ta cocuklukdan kafamiza isleniyor kadin ev isi yapar cocuk dogurur ,carsi pazar ona ayittir erkegini hos tutar, cocuk bakar , yemek bulasik temizlik camasir vs. birde kocaya karsi uysal olur cevap vermez. yani kadin insan degil kole olur. Ayni seyleri sonra kendi evlatlarimiza asilariz erkek cocuga ayri kiza ayri davraniriz oglan cocugu is yapmaz , kiz cocugu is yapar misali..

Bu zihniyetler degismedigi surece budertlerde hic bitmez ...
Canim benim uzulme sakin hepimiz fikrimizi soyleriz ama asil gercek sadece senin kendin icin ne dogruysa onu yapacak olman ,senden baska hic kimse senin icin hangisi iyi yada hangisi kotu bilemez bunu sadece sen bilebilirsin , simdi dusun ve ne yapmak istedigine karar ver ve hayatini ona gore duzenle..

Sakin ama sakin kendini ezdirme unutma ne istedigini ve ne yapacagini bilen insan herzaman kazanir.

Sevgiyle kal....

Son düzenleme:
evliliğinizi bitirmemenizi,ama özür beklediğinizi oturun konuşun.konuşurken onu suçlamak yerine evliliği bu şekilde yürütemeyeceğinizi net bir şekilde söyleyin derim.ve eğer gerçekten evliliğini devam ettirmek isterse aile terapistine gitmenizi tavsiye ederim.eğer oradan da sonuç alamazsanız yol verin gitsin.eminim sonradan çok büyük pişmanlıklar yaşayacaktır.

neden yanlış anlayım bana yardımcı olmak için bişeyler yazıyorsunuz hepiniz ben de anlayamadım durumumda ne var ben onunla çıkarken bile bir sürü kişi benimle evlenmek istedi ama ben onu seçtim tamam çok güzel değilim ama arkadaşlarım arasında da üniversitede de beğenirlerdi beni sanırım hayatımın hatasını yaptım sevdiğim biriyle evlenmekle aslında senin sevdiğin değil seni sevenle evleneceksin ben bunu geç anladım

e siz böyle düşünüyorsunuz, eşiniz de ortada kalma diye almış, ayrılın bari. ortada 3.5 yaşında çocukla...:gitme:

erkekler onlara dediklerimizin acısını harika bir şekilde çıkarıyorlar bizden. o sırada da kalpte kırılmayan yer kalmıyor o ayrı.

oturup sizden güzelce bir özür dilemesi lazım gönlünü alması gerekir.bu laflar banada söylense bende şok olurdum,bence doğru söylemiyor, siz kıyasladığınız için sinirlenip bu sözleri söyledi,boşanmak yerine önce bu sözlerden dolayı özür dilesin

Hayatım boyunca en nefret ettiğim şey budur... Bak şunun şuyu şöyle ama sen değilsin...Bunu duyduğum zaman karşımda ki kim olursa olsun çok kötü ağzının payını alır benden bu konuda çok hassasım sevmem ve hiç bir zamanda ne ailem karşı nede eşime karşı yapmadım...Zaten kadın tutuyormuşsun birde eşinden hele ki başkalarını kıyaslıyarak yardım istemen saçma geldi kimi insan vardır yapar kimi insan vardır yapmaz... Artık huyunu bilmeniz lazımdı amaaaaaaaa eşinizde ayıp etmiş doğrusu bunu hangi ruh haliyle söyledi bilemem siz nasıl bir uslupla yaklaştınız oda önemli kırıcı birşey sölemiş boşanmayı düşünmeden önce bir oturup konuşun acaba gerçek düşüncelerimi??

Sinirlenme söylenmiş büyük ihtimal ... Sonradan gönlünü aldı mı ?

Başkalarıyla kıyaslaman konusunda haklı. Erkekler o kelimeyi duymaktan nefret ederler. Asla felancanın kocası şöyle yapmış falan dememelisin...
Diğer konularda da eşine katılmıyorum. Ortada kalma diye evlendim ne demek?

Canım en iyisini sen bilirsin ama ne olursa olsun yatağını ayırma bence...
Çünkü hemen alışıyorlar. Bir daha işin içinden çıkamazsın...

neden hep kendimizi yada baskalarini birirleri ile kiyaslama geregi duyuyoruz anlamiyorum senin esine ornek gosterdigin kisiler yapio die esinde aynisi yapmak zorunda deil esinde o zaman sana kotu es olan hemcinslerini ornek gosterir onlar kotu ben deilim die o zaman ne diyeceksin.

bence kiyaslama yapmak yerine derdini anlatsaydin yardimci ol die guzel dille soleseydin sarfettigi sozlerde sinir aninda solenmis sozler bence sana acidi die o kadar sene yaninda dururmuydu? cocuguda sen anne ol diemi yapmis iki yetiskin insanlarsiniz konusarak halledin tartiscaksanizda dusunerek konusunki sonradan pisman olacaginiz sozler sarfetmeyin...
umarim barisirsiniz

sinirle söylemiştir canım ya olurmu öyle şey .........canı yanmış belli seninkide yansın istemiş.....zoruna gitmesi,kızman normal kim olsa kötü hisseder dilin kemiği yok işte !malesef erkekler ağzından çıkanın nereye gideceğini düşünemiyor çoğu zaman..gerçek düşüncesi olduğunu sanmıyorum...üzme kendini bunu destekleyen tavırları da varsa sana karşı kötü o ayrı ama öfkeyle iş yapma önce sakinleşmeyi bekle ...inşallah yoluna girer ..

Merhaba siteye üyeydim ama hiç bir derdimi yazmamıştım daha önce.Ama dün eşim bana öyle bir laf etti ki birileriyle paylaşmadan duramayacağım.
Ben çalışan bir bayanım ve 3 buçuk yaşında bir kızım var.Eşim genelde ev işlerinde yardımcı olmaz.Hafta son tatilim hep temizlikle çamaşırla ütüyle geçer.Büyük temizliklerimde kadın tutarım.Eşime "Sen bana neden yardımcı olmuyorsun bak arkadaşlarımın eşleri hep yardım ediyormuş" dedim.Demez olaydım.ben onu nasıl başkalarıyla kıyaslarmışım.yardım etmezmiş canı isterse yardım edermiş.ben kadınmışım ben yapmak zorundaymışım.neyse daha neler neler.Neyse biz eşimle 4 sene çıktık.beşinci sene evlendik.bana demesin mi aslında ben seninle evlenmeyecektim ama sana acıdığım için sen ortada kalma diye evlendim diye resmen şok oldum ve kesinlikle boşanmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım çok moralim bozuk...

densize bak! ne boşancaksın; boşanma ama süründür onu!! dediğine pişman et ; kendini yenile ama onun için değil kendin için yardımcı tutunca bunlar için de tut derim madem durumun var sen de hafta sonu temizlikle değil sadece tatilde kendinle kızınla ilgilenmekle geçir her zaman zinde ol.bence sen onu nasıl alt edeceğini bilen birisin...bundan sonra da tek bir yardım isteme ev işi konusunda....hayret bişi ya karanlıkta mı almış seni.....artık böyle konularda şakalara dahi musade etmiyorum diyene ağzının payını veriyorum...kendinden başka -evladın -hariç kimse bulunmaz hint kumaşı değildir! boşanma ama pişman et manevi olarak süründür...yeniden dolandır peşinde sürünsün..sempatiksalakcinniaklinialirimsmile

su erkekler dogru düzgün konusmayi ögrenemicekler mi hic :umursamaz: laflarinin nereye gidicegini düsünmüyolar bile :kızgın:
böyle bi sebeptek koca bosanilmaz ama burnundan fitil fitil getirilir..
:1closedeyes:

yardimi cok yanliz yolladan istemisisin cnm esim beni kiyaskasa cok beyeniyoson git onunla yasa derim yine oyle dememis ...kiyaslamak yerine bak cok yorulum yorum hatta gerekiyorsa hasta olmus gibi yap ama kiyaslama adamini iyi tani kavgalarin bi cogu bu nedenlerle cikiyor birde artik bu bayanlar kbullenmeli erkeklerin cogu boyle kotulerin icinde ki iyilerle yasamak zorundayiz ayrica o lafi kizginla soykemistir emin ol kimse kimseye evlenmek icin acimaz canini yakmak istemistir .uyanik ol zamanin gelince sende canini yakarsin eger istersen

Back
X